bebegin kaç aylik
Ay görümce niye kaliyor ya? Zaten yeni dogum yapmissin lohusasin rahatini bozuyor...bence bunun etkisi büyük
Gorumce neden kaliyo sizde ? Ve niye o kadar uzun??
Az yada çok lohusalıkta hepimiz o yollardan geçtik ama görümcenin bir yıl kalması tabi ki etkiler ilişkinizi.
Inanamiyorum ya pis pis elliyor mu birde...bence esinin birsey demesi lazim simdi sen söylersen görümceyi evden kiskaniyor olucak...Sanırım öyle canım okuduğu okul bize yakın o yüzden bende kalıyor. Bebeğimle ilgilenirken bile ister istemez rahat olamıyorum. Hasta halde öpüyor yaklaşıyor, okuldan gelip ellerini yıkamadan taşıyor sinirleniyorum. Evin duvarları üstüme geliyor artık evde durmak istemiyorum(
O görümce o evde kaldıkça sen daha çook soğursun.
Rahatsız olduğunuz şeyleri kesin bir dille belirtin.
Ben bebekli arkadaşımın evine girer girmez önce ellerimi yıkarım.
Bebeği öpmem bile
Sadece koklamakla yetinirim.
Aslında birazda bu durumlardan rahatsız olduğunuz için eşinizden soğuduğunuzu hissediyorsunuz bence.
Unutmayın orası sizin eviniz,görümceniz misafir.
Inanamiyorum ya pis pis elliyor mu birde...bence esinin birsey demesi lazim simdi sen söylersen görümceyi evden kiskaniyor olucak...
Görümceni gönderebilmek gibi bir ihtimalin yoksa ,o ev senin evin ve evin kurallarını özellikle bebek yönünden sen belirle. Eller yıkanmadan bebeğe dokundurma, hasta olan eşin bile olsa bebeğe yaklaştırma.Emzireceğin zaman odadaysa çıkmasını iste.Böyle içine ata ata devam edersen alimallah sütün kesilir.psikolojin bozulur.Bebeğe uyum sürecinde misafir ağırlıyorum hemde 1 sene süresince. Rahat emziremiyorum bile. Bu beni çok yıprattı sanırım eşimden de soğudum artık yaklaşmak bile istemiyorum.
Sız görümce ve kocanızla kafanızı mesgul ederken bebegınız hızla büyüyecek.Lütfen kendınızıde ıhmal etmeden bebegınızı doya doya büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?