Doğum sonrası eşimden soğudum :(

defne833

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
65
35
8
Selam kızlar. Başlıkta yazdığım gibi doğumdan sonra eşimden çok soğudum ondan kaynaklı bi durum değil o üzerime titrer bebeğimizle ilgilenir sorumlu bi eş sorumlu bi baba ama bazen katlanamıyorum öyle anlar oluyor ki yüzünü görmek istemiyorum. Görümcem de doğum öncesinden itibaren bize yerleşti 1 sene kalacak iyice bunaldım sadece bebeğimle olmak onunla ilgilenmek istiyorum öyle mutlu oluyorum evde misafir varmış gibi rahat olamıyorum. Evde 3 bekar arkadaş gibi yaşıyoruz sürekli eşorfmanlarlayım. Bunalıma mı girdim bilmiyorum. Doğum sonrası Bu tarz psikolojiye giren oldu mu ? Ne yapmalıyım ki (

Ay görümce niye kaliyor ya? Zaten yeni dogum yapmissin lohusasin rahatini bozuyor...bence bunun etkisi büyük

Sanırım öyle canım okuduğu okul bize yakın o yüzden bende kalıyor. Bebeğimle ilgilenirken bile ister istemez rahat olamıyorum. Hasta halde öpüyor yaklaşıyor, okuldan gelip ellerini yıkamadan taşıyor sinirleniyorum. Evin duvarları üstüme geliyor artık evde durmak istemiyorum(

Az yada çok lohusalıkta hepimiz o yollardan geçtik ama görümcenin bir yıl kalması tabi ki etkiler ilişkinizi.

Bebeğe uyum sürecinde misafir ağırlıyorum hemde 1 sene süresince. Rahat emziremiyorum bile. Bu beni çok yıprattı sanırım eşimden de soğudum artık yaklaşmak bile istemiyorum.

Rahatsız olduğunuz şeyleri kesin bir dille belirtin.
Ben bebekli arkadaşımın evine girer girmez önce ellerimi yıkarım.
Bebeği öpmem bile
Sadece koklamakla yetinirim.
Aslında birazda bu durumlardan rahatsız olduğunuz için eşinizden soğuduğunuzu hissediyorsunuz bence.
Unutmayın orası sizin eviniz,görümceniz misafir.

Inanamiyorum ya pis pis elliyor mu birde...bence esinin birsey demesi lazim simdi sen söylersen görümceyi evden kiskaniyor olucak...

Eşimde açıkça söyle çekinme bu önemsenmeyecek bi konu değil diyor aslında gereken desteği oluyor bana Ama yine de tahammülüm kalmadı onada kardeşine de evde durmak istemiyorum artık.

Inanamiyorum ya pis pis elliyor mu birde...bence esinin birsey demesi lazim simdi sen söylersen görümceyi evden kiskaniyor olucak...

Bunlar bir yana her günlük programımızın raporu kaynanaya gidiyor şimdiye kadar 'olsun' diye geçiştiriyordum ama artık dayanamıyorum malesef. Eşim söylüyor bana sende açıkça söyle diyor ama kardeşi anlamıyor bi türlü yada kasıtlı yapıyor

Bebeğe uyum sürecinde misafir ağırlıyorum hemde 1 sene süresince. Rahat emziremiyorum bile. Bu beni çok yıprattı sanırım eşimden de soğudum artık yaklaşmak bile istemiyorum.
Görümceni gönderebilmek gibi bir ihtimalin yoksa ,o ev senin evin ve evin kurallarını özellikle bebek yönünden sen belirle. Eller yıkanmadan bebeğe dokundurma, hasta olan eşin bile olsa bebeğe yaklaştırma.Emzireceğin zaman odadaysa çıkmasını iste.Böyle içine ata ata devam edersen alimallah sütün kesilir.psikolojin bozulur.
22 aylık kızım var benden ve kızımdan izin almadan kimse öpemez.öyle alıştırdım herkesi. Tavsiye ederim çok iyi oluyor.

Sız görümce ve kocanızla kafanızı mesgul ederken bebegınız hızla büyüyecek.Lütfen kendınızıde ıhmal etmeden bebegınızı doya doya büyütün

İşte bu beni çok korkutuyor. Bebeğim büyürken en güzel döneminde ben bunalım geçiriyorum hiç böyle hayal etmemiştim 3 kişilik mutlu bi aile olacaktık şimdi ise arkamı döndüğümde görümcem dibimde her halimden haberdar ve ailesine bildiriyor çok bunaldım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…