Herkes ne kadar olumsuz yazmış. 3 bçk aylık bebeğim var. Asla 40 günlük ile kıyaslanamaz derecede kolaylaştı hayatım. Millet 2 yaşına kadar demiş. Korkutmayın kızı yaa
Biz 2 aydan sonra odaları ayırdık. Her akşam saat 19:30 da banyoya sokuyorum. 20:00 de emzirmeye başlıyorum. 20:30a kadar mememde uyuyor. Saat 05:00 e kadar deliksiz uyuyor. Sonra emzir yatır. Akşamım bana kaldı artık. Özellikle yapmadım. Kendiliğinden oldu. Bir anda uykular uzuyor. 3 aydan sonra gündüz de kenara koyuyorysun önüne de oyuncak duruyor. Her işini yaparsın. Ayrıva gündüz gezmeye de mutlaka çık. Bebek arabasıyla her yere gidiliyor. Ben otobüsle anneme falan gidiyorum. Gayet oluyor. En geç 3 aya normalleşirsin. 6 aydan sonra daha da kolaymış. Hem ek gıdaya başlıyor hem desteksiz oturmalara. Bir kafede sen arkadaşlarınla laflarken o mama sandalyesinde gelene geçene bakıyormuş. Yani bacım merak etme her şey kolaylaşıyor ay ay
Siz şanslı azınlıktansınız diyeceğim ama sanırım daha zorlu zamanlara gelmediniz
Kızımda,oğlumda mama sandalyesi,bebek arabası vb şeyleri sevmedi.
Hele kızım,her akşam arabaya atıp(ki oto koltuğunu da sevmezdi)gezdirip uyutmak zorunda kalırdım o derece sevmezdi uykuyu ki hala sevmez 7 yaşında şu an.
Eve misafir gelince bir yeri acıyormuşçasına ciyak ciyak ağlardı,misafiri bırakıp doktora gidelim kesin bir sorun var dediğim de çok olmuştur.
Hatta bazen durup dururken bir başlardı ağlamaya sebepsiz,sustur susturabilirsen.
Oğlum 13 aylık,kızıma nazaran sakin bir bebek hatta kızim gibi olsa ne olurdu diye düşünüp irkiliyorum bazen.
Hoş daha 3.5 aylıkmış bebeğiniz,biraz büyüsün,bez değiştirmek bile aşırı çaba gerektiriyor,şu an oğlumla köşe kapmaca oynuyoruz o bezi değiştirirken asla durmuyor. O kaçıyor ben yakaliyorum çok eğlenceli.
Yürümek hele elinden tutup,aman Allahım böyle keyifli bir aktivite olamaz. Markette 2 saat ped paketlerinin önünde durduk oğlumla,onu aldı ötekini bıraktı.
Awm'de yapışıp beklediğimiz ,asla ayrılmadığımız mağaza camları hatta güvenlik sensörleri var bizim. Bebek arabasi zaten çocuk taşımak değilde eşya taşımak için,yada oğlumun itmesi çekmesi için üretilmiş misali atıl.
Bende özlüyorum 3.5 aylık oğlumu şu an.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi