- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Aynı gururu paylaşiyoruzMutfak tezgahı topluysa kendimle gurur duyuyurum
Mutfak tezgahı büyülü galiba ben de aynısını yaşıyorum çünkü.Aynı gururu paylaşiyoruz2bucuk aylik bebeğim var
Mutfagı toplayinca butun evin işi bitmiş gibi hissediyorum
Arttiriyorum 3iki yasina gelsin hersey cok güzel olucak.
Ne güzel çokta geç olmadan başarmışsın yinede. Aslında benim ki 5 6 aylık olana kadar kendi kendine uyuyordu ne zaman seyahate çıktık bozulduk . Emerek uyumaya alıştı ama yine de emmeden de uyuduğu oluyor.
Gece kalkmalarına çözüm bulamadım işte aslıdna çözümü biliyorum ancak gecenin bi yarısı uykulu halde uygulamak banada zor geliyor.
Bende yaşına yakın gece beslenmesini tamamen kesip yapıcam inşaallah :)
Benimki de emerken ya da evde kucakta gezerken uyuyo
3 buçuk aylığız
Sonrasında nasıl uyku düzeni kurdunuz
Yazdim bunu aklimaBen 8-9 aylıktı sanırım her kalktığında su verdim emzirmek yerine. Ondan sonra daha az kalkmaya başladı. Asıl istediği emmek değilmiş, susamışlıkmış :))
Rutini var ancak ağlarken morarıyorBence bir an önce kurmalısın. Vakit geçtikçe çok zor oluyor çünkü. Şimdiden bir uyku rutini oluştur (mesela üst değiştirme, masaj, ninni, iyi geceler öpücüğü ve yatış gibi). Bebekken rutin için yapılacak şey bulmak biraz daha zor olduğu için ben masajı yapıyordum mutlaka. Hem rahatlıyor hem de uyku vakti geldiğini anlıyor. Şimdi babaya iyi geceler deme, diş fırçalama, müzik ve iyi geceler öpücüğü şeklinde yapıyoruz.
Rutin oluşturduktan sonra da yöntemleri bebeğine uyarlayabilirsin. Biraz ağlıyorlar mutlaka, o kadar mecbur olacak... hiç ağlamadan olmuyor o yaşta çünkü. Her ağladığında sakinleştirip geri koyarsan bir süre sonra yorulup uyuyorlar :)
Rutini var ancak ağlarken morarıyor
Kendi tükürüğü İle boğulacak gibi oluyor çok güçlü ağlıyor o yüzden bırakamıyorum
Niye esiniz odayi ayiriyor. Ben bu mantigi anlamiyorum. Benim esimde calisiyordu. Ama 1 2 gece disinda hic odadan ayri yatmadi 18 aydir. O gecelerde de kizim cok hastaydi. Ondan yanimda yatirdim. Calisiyirsa calisiyor. Sanki biz calismiyormuyuz tum gun cocukla.Doğum yapalı 45 gün oldu.
Normal düzene hayata nasıl dönülüyor?
Misal cocuk benimle uyuyor eşim başka yerde..
Sıkıldım bu halden.
Beşiğine koyunca uyanıyor vs.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Dışarı çıkıp geçsem nereye gidicem bebekle...
Ne kadar sürüyor bu hal?
Rahat uyuyun diyor.Niye esiniz odayi ayiriyor. Ben bu mantigi anlamiyorum. Benim esimde calisiyordu. Ama 1 2 gece disinda hic odadan ayri yatmadi 18 aydir. O gecelerde de kizim cok hastaydi. Ondan yanimda yatirdim. Calisiyirsa calisiyor. Sanki biz calismiyormuyuz tum gun cocukla.
Bebeklede her yere gidilir. Havalar hala guzelken cikin cikin gezin. Ben sehirler arasi yolculuk yaptim kizim 40 gunluk iken. O gunden beri disardayiz.
Size tavsiyem bebeği yanınıza alın yatak odanıza. Eşiniz neden başka odada uyuyor? Bu kopukluk yapar zamanla. Gündüz işe de gitse gece çocukla o da ilgilenmek zorunda kusura bakmayın. Bu konuda taviz vermeyin. Yardım isteyin. Bebek her ağladığında siz koşmayınDoğum yapalı 45 gün oldu.
Normal düzene hayata nasıl dönülüyor?
Misal cocuk benimle uyuyor eşim başka yerde..
Sıkıldım bu halden.
Beşiğine koyunca uyanıyor vs.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Dışarı çıkıp geçsem nereye gidicem bebekle...
Ne kadar sürüyor bu hal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?