Hiç yanımızda yatırmadık. Yanımda beşiği vardı, orada uyurdu, hık dese hemen uyanırdım zaten. 7 aylıktı işe döndüğümde, o zamana kadar eşim gece hiç uyanmadı ama üçümüz aynı odada yattık. 14 aylık falandı odasını ayırdım, 13 aylıkken de kendi kendine uyumayı öğrettim. Şu anda 27 aylık. Kendi odasında uyuyor, bebek telsizimiz var. Gece Eğer ağlarsa kalkıp gidiyoruz, bazen de kendisi uyanıp geliyor, hemen geri yatırıyorum ve ninnisini açıyorum. Beni görebileceği uygun mesafedeki bir yere de ya oturuyorum ya uzanıyorum. Hemen geri uyuyor. :) olur da uyuyamazsa azıcık sallıyorum, sonra ikimiz de yataklarımızda uyumaya devam ediyoruz.
Sana tavsiyem sen de bebeğinle aynı yatakta yatma ve kendi kendisine uyumaya alıştır. Bebekler için ağlatmayan, zorlamayan yöntemler var. Bebeklik döneminde uyutmada çok zorlandık, sallanmayı sevmezdi (ben de pek tasvip etmiyorum zaten), ya kolda biz yürürken uyurdu ya da emerken. Ama büyüdükçe taşıması gerçekten çok zor oluyor. O yüzden yenidoğanken alıştırmak daha iyi ve daha kolay.