Doğum sonrası eşler arasi sogukluk

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaslar merhaba,8 ay önce sezeryan ke doğum yaptım 1 oğlum var eşimle 3 yillik evliyiz dogumdan sonra bu süreye kadar eşimle hiç birlikte olmadık aşırı derede bi sogukluk var benden taraftara karşı tarafa tartışma oluyor uzağız birbirimize bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum gerçekten işin garibi bende yaklaşmak istemiyorum böle sanki bize büyü yapılmış sogumusuz boke bi kısır döngü

Birinizden biride mi istemiyor hiç :KK57:
Şuan bende hamileyim birlikte olmuyoruz ama anladımki evlilikte cinselliğin yeri çok önemliymiş. Bazı ufak sorunlar bile uzayabiliyor bu durumda.
Yanlış anlamayın ama , herşey ilişkide değil tabi başka şeylerdemi yok...
Çok fazla uzamış gibi geldi bana , birinizden biri bir adım atmalı bence ve konuşmalısınız bu konuyu. :oops:

Emziren anneye karsi cekicilik hissetmiyorlar heralde
Bide heryerden bebek cikiyo yalniz birakmiyo el ele tutussan agliyo
Aldatma yoksa normal bunlar

Evli değilim ama bilimsel bir araştırma okumuştum evliliğin yüzde 75 civarını cinsel ilişki oluşturuyormuş. İlk başta sinirlenmiştim ne demek yahu bu yüzden mi evleniliyor diye ama sonra düşündüm olabilir dedim. Evlilik bambaşka bişe sanırım . Genelde evlilikle ilgili sorunlara yorum yazmam burnumu sokmam çünkü tecrübem yok ne diyebilirim ki diye. Ama şunu söyleyebilirim lohusalık dönemi bambaşka (sizinde istememeniz kısmıyla ilgili yazıyorum) belki farkında olmadan lohusalık depresyonuna girmişsinizdir farkında olmadan eşinizi uzaklaştırmışsınızdır uzak tutmuşsunuzdır. Genelde farkında olmuyorsunuz bu dönemde

Yaşadigginiz cok normal. Ama bi yerden dur demelisiniz artik. Benimde riskli hamilelik dolayisiyla son 4-5 ay hic bisey olmamisti. Lohusalik sonunda bende sizin hissettiginiz gibi hissediyordum. Cunku butyn ilgini alakani cocuguna veriyorsun
. Ama ilk adimi esim atmisti ve bir iki derken o sorunu astik sukur.

Arkadaslar merhaba,8 ay önce sezeryan ke doğum yaptım 1 oğlum var eşimle 3 yillik evliyiz dogumdan sonra bu süreye kadar eşimle hiç birlikte olmadık aşırı derede bi sogukluk var benden taraftara karşı tarafa tartışma oluyor uzağız birbirimize bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum gerçekten işin garibi bende yaklaşmak istemiyorum böle sanki bize büyü yapılmış sogumusuz boke bi kısır döngü
Zor bir süreç geçirdik. Benim de 8 aylık bir bebeğim var. Hatta ilk bebeğinizi dusukle kaybettiğimiz için eşim gebelik boyunca yanaşmadı. Doğumdan sonra 8 ay oldu hala bulusamadik:)) o yanaşıyor ben yorgun oluyorum ben yanaşıyorum kız uyaniyor:)) olsun geçecek bu zamanlar diye teselli ediyor beni:)) zannettigimiz gb değildir. Taşlar yerine oturacak inşallah. Doğumdan sonra 1 kere birlikteliğimiz oldu. Uzerinden uzuun zaman gecti. Unutmusum:))

bizde 3 senelik evliyiz ve 8 aylik kizimiz var. hamilelikte de sonrasindada cinsellik yasadik ama tabiki araya sogukluk felan giriyor ister istemez. bazi sorunlar yasadik.bizde ama.kisa.surede cozduk. sizinde esinizle konusmaniz gerekiyor.karsilikli konusmadan cozulmuyir malesef zor oluyo ama acik acik konusulmali.

Değişen hayat tarzından dolayidir. Ama buna bir dur demeniz lazım. Yavaş yavaş yakınlaşmaya başlamalısiniz. Eşiniz ilk adımı sizden bekliyor olmalı. Zor bir bebek mi bilmiyorum ama kendinize fırsat yaratmalısınız. Romantik bir yemek olabilir. Güzel bir kıyafet giyip suslenebilirsiniz. Bu kendinizi iyi hissettirir. Durduk yere esinize sarılın, iltifat edin aranızdaki buzlar yavaş yavaş eriyecektir. Önce kendiniz istemeli kendiniz için cabalamalisiniz. Görev olduğu için değil bu sizin için de bir ihtiyaç çünkü.

8 ay ne demek ya?
Hamilelik döneminde yaşadınız mı peki cinsellik?
Kimisi hamilelik döneminde de cinsellikten uzak kalıyor.
Bebek yanınızda mı uyuyor?

8 ay ne demek ya?
Hamilelik döneminde yaşadınız mı peki cinsellik?
Kimisi hamilelik döneminde de cinsellikten uzak kalıyor.
Bebek yanınızda mı uyuyor?
Hayır yaşamadık. Ben yatak odasında bebegime uyuyorum bebeğim sürekli gece uyaniypr eşim ise gece gidiyor sabah geliyor o yüzden uyumasın gerek başlarda yanımızda uyuyamadığım için şuanda başla bi odada kalıyor

Yaşadigginiz cok normal. Ama bi yerden dur demelisiniz artik. Benimde riskli hamilelik dolayisiyla son 4-5 ay hic bisey olmamisti. Lohusalik sonunda bende sizin hissettiginiz gibi hissediyordum. Cunku butyn ilgini alakani cocuguna veriyorsun
. Ama ilk adimi esim atmisti ve bir iki derken o sorunu astik sukur.
Eşim hiç adim atacak gb durmuyor xok entersan bi kısır döngü şunu hissediyorum sanki bundan sonra hep böle olacagiz

Hayır yaşamadık. Ben yatak odasında bebegime uyuyorum bebeğim sürekli gece uyaniypr eşim ise gece gidiyor sabah geliyor o yüzden uyumasın gerek başlarda yanımızda uyuyamadığım için şuanda başla bi odada kalıyor

Yapmayın ama kendiniz uzaklaştırıyorsunuz.
Eşe de biraz vakit ayırmak lazım.
Özellikle doğumdan sonra anneler bebekleriyle kendilerine ayrı bir hayat kuruyorlar resmen,bu çok yanlış. Çoğu evlilik böyle bitiyor. Eşler aldatmaya yöneliyor..
Ben doğurmak üzereyim eşimle hala cinsel ilişki yaşıyoruz hamileliğim boyunca yaşadım.
Cinsellik cidden önemli evlilikte.

Birinizden biride mi istemiyor hiç :KK57:
Şuan bende hamileyim birlikte olmuyoruz ama anladımki evlilikte cinselliğin yeri çok önemliymiş. Bazı ufak sorunlar bile uzayabiliyor bu durumda.
Yanlış anlamayın ama , herşey ilişkide değil tabi başka şeylerdemi yok...
Çok fazla uzamış gibi geldi bana , birinizden biri bir adım atmalı bence ve konuşmalısınız bu konuyu. :oops:
Şöyle söyleyin hiç sarılmadım öpmedim bazisorunlar vardı anla sandığımız konular bir keresinde sarılmak istedi kavgadan sonra ben istemdi o gün bugündür yaklaşmiyor fiziksel temas sifir

sizin yine dogumdan sonra olmuş sogukluk 4,5 yıllık evliyim eşim aylarca bana yanaşmazdı buna ragmen hamile kaldım zaten 2 3 ayda bi kez ilişki yaşıyoduysak dogumdan sonrada böyle devam etti çok çabaladım doktor psikolog ama hep yarım kaldı artık bende istemiyorum sadece su yönden kafam rahat 40 yılda bi ilişkiye giriyoruz onda da korunuyoruz en azından çocugum olmicak bir daha size tavsiyem arayı açmadan bu sorunu çözmeniz zaman uzadıkça daha da isteksiz olabilirsiniz

Şöyle söyleyin hiç sarılmadım öpmedim bazisorunlar vardı anla sandığımız konular bir keresinde sarılmak istedi kavgadan sonra ben istemdi o gün bugündür yaklaşmiyor fiziksel temas sifir

Belki sizden bekliyordur ilk adımı, bir kere reddedilince yanaşmaya çekinmiş olabilir. Her ne olursa olsun, bunu halletmeniz gerekiyor. Konuşun eşinizle.

sizin yine dogumdan sonra olmuş sogukluk 4,5 yıllık evliyim eşim aylarca bana yanaşmazdı buna ragmen hamile kaldım zaten 2 3 ayda bi kez ilişki yaşıyoduysak dogumdan sonrada böyle devam etti çok çabaladım doktor psikolog ama hep yarım kaldı artık bende istemiyorum sadece su yönden kafam rahat 40 yılda bi ilişkiye giriyoruz onda da korunuyoruz en azından çocugum olmicak bir daha size tavsiyem arayı açmadan bu sorunu çözmeniz zaman uzadıkça daha da isteksiz olabilirsiniz
Daha oncesindede çok istekli değildi zaten bi isteksizlik var artik erkeklerde hormonlar bozuluyor anlamiyörum

Belki sizden bekliyordur ilk adımı, bir kere reddedilince yanaşmaya çekinmiş olabilir. Her ne olursa olsun, bunu halletmeniz gerekiyor. Konuşun eşinizle.
Konuşsam şimdi ben xok istiyormuş gb olucak eşim halinden memnun gb ve sanki bu durum ona normal geliyor

Daha oncesindede çok istekli değildi zaten bi isteksizlik var artik erkeklerde hormonlar bozuluyor anlamiyörum
Istekli bir erkek dogumdan sonra sogumaz, isteksiz olan daha da uzaklasir. Madem caniniz istemiyor siz de adkiya alin bi sure ama sarilma opme gibi fiziksel temaslari hepten kaybetmeyin

Istekli bir erkek dogumdan sonra sogumaz, isteksiz olan daha da uzaklasir. Madem caniniz istemiyor siz de adkiya alin bi sure ama sarilma opme gibi fiziksel temaslari hepten kaybetmeyin
Herşeyde ilk adimi bwn atmaktan sıkıldım bu sefer ben yapmayacam gerçekten baştan sanki yanasacak gb ydi ilk zamanlar tartıştık tartıştıktan sonra sarılmak istedi ben istemedim o gün bugün birbirimize dokunmadık bile öpme sarılma içimden gelmiyor o ayri

Back
X