Doğum sonrası eşler arasi sogukluk

diyosun.
Yahu doktor zaten öneriyor açılma olsun diye.
Heran dediğin zaten bebek doğuma hazır şuan. Farkında mısın bilmiyorum ama 2 hafta kaldı :)
Farkindayim da eger dogumu devlet hastanesinde olacaksa kendi doktorunun nobetine denk gelmesini istiyorsa ona gore dikkate alsin diye dediydim acikcasi.

Farkindayim da eger dogumu devlet hastanesinde olacaksa kendi doktorunun nobetine denk gelmesini istiyorsa ona gore dikkate alsin diye dediydim acikcasi.

Özelde olucak ama özel devlet fark etmez ki.
Böyle bilgiler vermeyin insanlara zararlı ama :) doktorlar açılma olsun diye öneriyor cinsel ilişki. Eğer herhangi bir risk yoksa gebelik boyunca da ilişki yaşanmalı.

Sen gidip sarilip opsen? Bu isler teklifle olmamali yada babane ilk o gelsin beklentisine girilmemeli.

Özelde olucak ama özel devlet fark etmez ki.
Böyle bilgiler vermeyin insanlara zararlı ama :) doktorlar açılma olsun diye öneriyor cinsel ilişki. Eğer herhangi bir risk yoksa gebelik boyunca da ilişki yaşanmalı.
Doktordan doktora değişiyor diyelim. Benimki son 2 hafta yasak dedi. Zaten o ağrılarla bana da zor gelmişti.

8 ay bence de çok uzunmuş. Eşinizle hiç konuşmadınız mı bu konuyu?
İkiniz de ölü taklidi yaparak nereye varabilirsiniz ki?

Ben normal doğum yapmıştım iyileşme sürem de daha uzun olmuştu. Benim için de cinsellik 2.planda kalmıştı. Biraz da dikişlerim beni çok zorlamıştı ondan çekiniyordum.
Ama eşim trip atmaya ve söylenmeye başladığı için artık endimi zorlamam gerektiğini anladım. Sanırım 2 ayı geçmişti..

Bence karşılıklı konuşmanız şart..

Normal bi gebelikte haliniz varsa son gune kdr sex yapilabilirsiniz sakinca yok.. normal bi hamilelikte dogumu tetiklemez ama kolay olacagini soyluyolar.. tabii eger normal dogumsa sezeryanda bi etkisi yok.

Ilk dogumdan sanirim 3 ay sonra anca olmustu belkide daha uzun zmn tam hatrlamiyorum.. oraya bir cismin girme dusuncesi bile agrilara sebep oluyodu bende.. bi daha hic yapamiycm sanmstm.. ki ztn ilk iliskide agrili olmustu brz.. 2. De daha tecrubeliydim olacagini biliyodum rahat biraktim herseyi..

Yahu esinizle konussaniza 8 ay cok uzun bir sure o moda girin hazirlanin guzel tamam annesiniz de eşsiniz kadinsiniz da ayni zamanda her seyin yeri ayridir. Insan esini seviyorsa neden sogur anlayamiyorum.

Bide alışmış sürekli aynı pozisyona sıkıcı adam

niye herşeyi adamdan bekliyosunuz pardon da? gayette kaç yıllık kocanız neden çekinecekmişsiniz?

Kadınlarında ihtiyacı var, pozisyon falan diyosunuz, az çok neyin yanlış olduğunu biliyosunuzdur, neyin hoşunuza gittiğini falan. azıcık siz yönlendiriverin, öyle yapınca kötü kadın olmayacaksınız.

malum atasözümüzde bile var, sokaktalı yataktalı olan. bu işin ayıbı olmaz.

Arkadaslar merhaba,8 ay önce sezeryan ke doğum yaptım 1 oğlum var eşimle 3 yillik evliyiz dogumdan sonra bu süreye kadar eşimle hiç birlikte olmadık aşırı derede bi sogukluk var benden taraftara karşı tarafa tartışma oluyor uzağız birbirimize bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum gerçekten işin garibi bende yaklaşmak istemiyorum böle sanki bize büyü yapılmış sogumusuz boke bi kısır döngü

8 ay çok olmuş bence siz bi adım atın eşinize

niye herşeyi adamdan bekliyosunuz pardon da? gayette kaç yıllık kocanız neden çekinecekmişsiniz?

Kadınlarında ihtiyacı var, pozisyon falan diyosunuz, az çok neyin yanlış olduğunu biliyosunuzdur, neyin hoşunuza gittiğini falan. azıcık siz yönlendiriverin, öyle yapınca kötü kadın olmayacaksınız.

malum atasözümüzde bile var, sokaktalı yataktalı olan. bu işin ayıbı olmaz.
Aynen ya adam baska cesit bilmiyo demekki.. googleda birsuru sex pozisyonu var ac goster bunlari yapalim de.. tabii sen istiosan.. istemiosan ztn olmaz

Bence doğum sonrası doğum sonrası soğukluk diye birşey yok. Kadının adamı bebek ve rahatlık uğruna yataktan uzaklaştırması var. Bebek gelince babanın yerini aliveriyor. Yatakta olması gereken kişiler kadın ve kocasıdır. Bebeğin yeri beşiğidir. Bebek 50 kere kalkıyor olabilir, zaten uyku haliyle, uykusuzluğun etkisiyle tehlikeli durumlar da olabilir allah korusun. Kadın kocayı atıp bebeği yatağa aldığında adam kendine başka uğraşlar buluyor olabilir ve evet zamanla sogumaya isteksizlesmeye üşenmeye bile başlar. Kadın da aynı şekilde. Cinsellik seyreklestikce isteği azalan bir durum çoğumuz için. Sırf yataktan kalkıp bebeğin odasına hadi onu da geçtim beşiğine gitmeye üsendigi için kocasını yataktan atan kadınlara gerçekten kızıyorum. Kârı koca yeni bir ilgi alanı açıldığı zaman diğerini yalnizlastirmamali. Sonra o adam o çocukla ilgili hiçbir işe karışmıyor. Bırak o da uyansın, kalksın bebeği alıp anneye versin, düsen emziği verip yatırsın. 3 kişi olarak devam etsin hayat. Niye 2+1 ??

Bence doğum sonrası doğum sonrası soğukluk diye birşey yok. Kadının adamı bebek ve rahatlık uğruna yataktan uzaklaştırması var. Bebek gelince babanın yerini aliveriyor. Yatakta olması gereken kişiler kadın ve kocasıdır. Bebeğin yeri beşiğidir. Bebek 50 kere kalkıyor olabilir, zaten uyku haliyle, uykusuzluğun etkisiyle tehlikeli durumlar da olabilir allah korusun. Kadın kocayı atıp bebeği yatağa aldığında adam kendine başka uğraşlar buluyor olabilir ve evet zamanla sogumaya isteksizlesmeye üşenmeye bile başlar. Kadın da aynı şekilde. Cinsellik seyreklestikce isteği azalan bir durum çoğumuz için. Sırf yataktan kalkıp bebeğin odasına hadi onu da geçtim beşiğine gitmeye üsendigi için kocasını yataktan atan kadınlara gerçekten kızıyorum. Kârı koca yeni bir ilgi alanı açıldığı zaman diğerini yalnizlastirmamali. Sonra o adam o çocukla ilgili hiçbir işe karışmıyor. Bırak o da uyansın, kalksın bebeği alıp anneye versin, düsen emziği verip yatırsın. 3 kişi olarak devam etsin hayat. Niye 2+1 ??
Cunku cogu zmn bu erkeklerin kendi tercihi oluyo. burda yanlizlastirilan erkek degil genelde kadin oluyor :) cunku gece anneyle gece 40 defa uyanmk istemiyolar:) diger odada yatmk daha cazip geliyo:) sanki kadin o cocugu babasinin evinden getirdi :) ve zmnla cok sogukluk oluyor dogru

Bizim iki kizimiz var bri uc yas biri 9 aylik vallahi haftada iki kere mutlaka.gece uc te kucuk uyuyunca bile yani.kafamiz bir dunya iki cocuk bagris cagris ama cinsellik onemli.sekiz ay ne demek bir dra gorunun sizinki cok cok uzamis.sennysede esini normal goremedim.sonucta erkek dayanamaz..

Back
X