23 kilo aldım 87 kilo ile Doğuma gittim sezeryan oldumHerkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
Bende 36 haftalik hamileyim 18 kilo aldım doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum ama qaliba en fazla 5-6 kilo gidiyormuş nasil vericem bu kilolari of keşke daha önce düşünseydim.[/QUOTşıp diye verirsin sen de şaşarsin merak etme
Aldığınız 23 kiloyu verebildiniz mı23 kilo aldım 87 kilo ile Doğuma gittim sezeryan oldum
İki gün sonra eve gelir gelmez hemen tartıldım 80 kiloydum
Eve geldikten iki gün sonra tekrar tartıldım 78 e düşmüştüm vücudum çok su tutmuştu
İnşallah darasi başıma93 kiloyla doğuma girdimdoğumdan sonra 87 kiloya düşmüştüm, bebeğim 2 aylık olduğunda ben doğum öncesi kiloma ulaşmıştım. çok hızlı gitti doğum kiloları :)
10 kilo gitmiş ne güzel70 kiloyla doguma girdim eve geldigimde 60 olmustum.1 hafta sonra 58 oldum ama simdi 59 umMerak etme cabuk gidiyo dikkat edersen.Ben dikkat etmedim ama keyifli bi donemdi emzirdigim icin yedim yedim almadim.Bidaha hayatimda oyle bi donem olmaz diye abartmis olmaliyim
Sanırım ödemdendir şimdi durum ne aldığınız kiloları verdiniz mı3 kilo gitmiştibebek zaten 4 kiloydu
İlginç zamanlardı
Kaç kilo aldınız,İnşallah ya hamilelik önceki kiloma ulaşıyımda aynalardan kuştüm artik.
Aynen nasıl vereceğim bu kilolarıBende 36 haftalik hamileyim 18 kilo aldım doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum ama qaliba en fazla 5-6 kilo gidiyormuş nasil vericem bu kilolari of keşke daha önce düşünseydim.
Oğlum 4 aylıktı 63 kiloydumAldığınız 23 kiloyu verebildiniz mı
18 kilo dünün 18Kaç kilo aldınız,
30 kilo aldım 35 kilo verdim zorlanmadan.Sanırım ödemdendir şimdi durum ne aldığınız kiloları verdiniz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?