Doğum sonrası eve geldiğinde kaç kilo gitmişti

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti

10.05.2017 güncelleme
Kızlar ben doğum yaptım konuyu okuyan arkadaşlara bilgi vermek istedim 62 kilo ile hamile kaldim doğuma 79 kilo ile girdim eve geldiğimde 75 kiloydum üzüldüm az gitmiş diye bugün doğum yapali 4. Gün 70 kiloyum inşallah gider daha

Son düzenleme:
Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
23 kilo aldım 87 kilo ile Doğuma gittim sezeryan oldum
İki gün sonra eve gelir gelmez hemen tartıldım 80 kiloydum
Eve geldikten iki gün sonra tekrar tartıldım 78 e düşmüştüm vücudum çok su tutmuştu

70 kiloyla doguma girdim eve geldigimde 60 olmustum.1 hafta sonra 58 oldum ama simdi 59 um Merak etme cabuk gidiyo dikkat edersen.Ben dikkat etmedim ama keyifli bi donemdi emzirdigim icin yedim yedim almadim.Bidaha hayatimda oyle bi donem olmaz diye abartmis olmaliyim

Bende 36 haftalik hamileyim 18 kilo aldım doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum ama qaliba en fazla 5-6 kilo gidiyormuş nasil vericem bu kilolari of keşke daha önce düşünseydim.

İnşallah ya hamilelik önceki kiloma ulaşıyımda aynalardan kuştüm artik.

23 kilo aldım 87 kilo ile Doğuma gittim sezeryan oldum
İki gün sonra eve gelir gelmez hemen tartıldım 80 kiloydum
Eve geldikten iki gün sonra tekrar tartıldım 78 e düşmüştüm vücudum çok su tutmuştu
Aldığınız 23 kiloyu verebildiniz mı

Toplam 14kilo almıştım sezeryan doğum yaptım eve geldiğimde 13 kilosu gitmişti herkeste degisiyor ama...

16 kilo almıştım eve geldiğimde 15 kilo aynen duruyordu halbuki bebek 3250 dogmustu ne hikmet anlamadim cok moralim bozuldu.2 ay sonra 10 kilo verdim 6.aya girdiğimde 7 kilo daha vermiştim artik daha da zayiftim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…