Olsun süt olsun bebişe25 kg aldım :) sezaryenden sonra 5 kg gitmişti zaten bebek 4 kg idideli gibi ödem vardı bir hafta içinde 12 kg daha gitti ödem gidince :) şimdi almaya devam saldım iyice depresyondayım
sezaryenden sonra antibiyotik falan da şişirmiş iyice.. ödemi atınca bir baktım gitmiş her şey :) ben gibi depresyona girmeyin kiloları almayın kızlar.. yoksa çok kolay veriliyor çabaya bile gerek yok..Olsun süt olsun bebişe1 haftada 12 kg muhtesemmiş
Ben eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti. Bebeğim 3 kilo doğdu.Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
Aynen kimisi 3 veriyor kimisi 10Doktorum bana doğumda en fazla 6 gider demişti ama bünyeden bünyeye değişiyor demekki
Ben bu kilo konusuna çok takılıyorum kilolu kimi görsem doğumdan sonra diyorsezaryenden sonra antibiyotik falan da şişirmiş iyice.. ödemi atınca bir baktım gitmiş her şey :) ben gibi depresyona girmeyin kiloları almayın kızlar.. yoksa çok kolay veriliyor çabaya bile gerek yok..
12 kilo gitmiş bir haftada ay ne güzel25 kg aldım :) sezaryenden sonra 5 kg gitmişti zaten bebek 4 kg idideli gibi ödem vardı bir hafta içinde 12 kg daha gitti ödem gidince :) şimdi almaya devam saldım iyice depresyondayım
İnşallah kalmaz canım ben doktora sorup korse giymegi düşünüyorumİlk oglumda 12 kg almistim normal dogumdu bütün aldigi
Kilolar gitmisti dogumdan sonra simdi 36 haftalik hamileyim 11 kg aldim sadece karina yüzüme bakan nasi hamilesin diyo o derece sezeryan olursa insallah göbüs kalmazz
Sanırım bünyeyle alakalı23 kilo aldım 76 ile doğuma gittim sezeryan oldum iki hafta sonra tartildim 72 kiloydum nerdeyse 11 ay olacak zar zor spor diyetle 10 kilo verdim ....hiçte kilom gitmedi hemen
alıp almamak da bizim elimizde. ben de çok takıyorum. hele şimdi aynaya bakmaktan tiksiniyorumBen bu kilo konusuna çok takılıyorum kilolu kimi görsem doğumdan sonra diyor
Bende akşam geç saatlerde çok acıkıyorum kafayı yicemalıp almamak da bizim elimizde. ben de çok takıyorum. hele şimdi aynaya bakmaktan tiksiniyorumhala da yiyorum çok stresliyim..
evet ben gece 3 te falan tost yapardımBende akşam geç saatlerde çok acıkıyorum kafayı yicem
Ay hiç sorma ya gece aç olunca uyku uyuyamıyorumevet ben gece 3 te falan tost yapardımgerçi durum hala çok farklı değil.. şimdilerde çikolataya abanmış durumdayım hala kan kaybediyorum ve bu bende sinir yapıyo
Canım öyle olunca salatalık su işe yarıyor arka arkaya kalorisiz şeylerle mideyi kandırmakBende akşam geç saatlerde çok acıkıyorum kafayı yicem
Beyin tatlı şeyler isterken mideyi kandırmak zor oluyorCanım öyle olunca salatalık su işe yarıyor arka arkaya kalorisiz şeylerle mideyi kandırmak
doğumdan sonra göbeğim bana sanki dümdüz görünüyordu, epey küçülmüştü bana göre, halbuki hala kocaman bir göbeğim vardıKızlar doğumdan eve gelince verilmiş olan kilo gözle görülüyo mu ? Yoksa hamile gibi mi görünüyo insan bir süre daha?
sezaryenden sonra antibiyotik falan da şişirmiş iyice.. ödemi atınca bir baktım gitmiş her şey :) ben gibi depresyona girmeyin kiloları almayın kızlar.. yoksa çok kolay veriliyor çabaya bile gerek yok..
Bende akşam geç saatlerde çok acıkıyorum kafayı yicem
hemen eski halinde olmuyorsun. kocaman bir gobegin varmış gibi oluyor. Zamanla eriyor. 59 ile eve geldim. Iki kilo gitmiş sadece. Bebek de üç kilo doğmuştu. Benim matematik baya sasmisti. 10 ayda eser kalmadı aldığım 12 kilodan . Hala 34 bedenim.Kızlar doğumdan eve gelince verilmiş olan kilo gözle görülüyo mu ? Yoksa hamile gibi mi görünüyo insan bir süre daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?