Doğum sonrası eve geldiğinde kaç kilo gitmişti

25 kg aldım :) sezaryenden sonra 5 kg gitmişti zaten bebek 4 kg idi deli gibi ödem vardı bir hafta içinde 12 kg daha gitti ödem gidince :) şimdi almaya devam saldım iyice depresyondayım
Olsun süt olsun bebişe 1 haftada 12 kg muhtesemmiş

Olsun süt olsun bebişe 1 haftada 12 kg muhtesemmiş
sezaryenden sonra antibiyotik falan da şişirmiş iyice.. ödemi atınca bir baktım gitmiş her şey :) ben gibi depresyona girmeyin kiloları almayın kızlar.. yoksa çok kolay veriliyor çabaya bile gerek yok..

Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
Ben eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti. Bebeğim 3 kilo doğdu.

sezaryenden sonra antibiyotik falan da şişirmiş iyice.. ödemi atınca bir baktım gitmiş her şey :) ben gibi depresyona girmeyin kiloları almayın kızlar.. yoksa çok kolay veriliyor çabaya bile gerek yok..
Ben bu kilo konusuna çok takılıyorum kilolu kimi görsem doğumdan sonra diyor

İlk oglumda 12 kg almistim normal dogumdu bütün aldigi
Kilolar gitmisti dogumdan sonra simdi 36 haftalik hamileyim 11 kg aldim sadece karina yüzüme bakan nasi hamilesin diyo o derece sezeryan olursa insallah göbüs kalmazz
İnşallah kalmaz canım ben doktora sorup korse giymegi düşünüyorum

Bende akşam geç saatlerde çok acıkıyorum kafayı yicem
evet ben gece 3 te falan tost yapardım gerçi durum hala çok farklı değil.. şimdilerde çikolataya abanmış durumdayım hala kan kaybediyorum ve bu bende sinir yapıyo

Kızlar doğumdan eve gelince verilmiş olan kilo gözle görülüyo mu ? Yoksa hamile gibi mi görünüyo insan bir süre daha?

Kızlar doğumdan eve gelince verilmiş olan kilo gözle görülüyo mu ? Yoksa hamile gibi mi görünüyo insan bir süre daha?
doğumdan sonra göbeğim bana sanki dümdüz görünüyordu, epey küçülmüştü bana göre, halbuki hala kocaman bir göbeğim vardı Vücut ödem tuttuğu için doğumdan hemen sonra sadece göbek küçülüyor ama 10 güne kadar vücut iyice ödem atınca verdiğin kilo belli oluyor, zaten bu sürede hızlı kilo kaybı oluyor

Aynen ya, ben oğlum 2 aylık olduğunda hamilelik öncesi kiloma ulaşmıştım, ama zor günler geçirdim, bebeğim uyanıkken emmiyordu, tek başımaydım, eşim çalışıyordu çok zorlandım ve tekrar geri kilo aldım, tam diyete başlamıştım ki yeniden hamile kaldım artık umudum bebeğim doğduktan sonra toplu kilo vermek

23-24 kg almıştım, doğumda 8 kilosu gitti..
çok almamaya çalışın kızlar, bukadar kilo almaya bebeğim 2890 gr doğmuştu üstelik..

hemen eski halinde olmuyorsun. kocaman bir gobegin varmış gibi oluyor. Zamanla eriyor. 59 ile eve geldim. Iki kilo gitmiş sadece. Bebek de üç kilo doğmuştu. Benim matematik baya sasmisti. 10 ayda eser kalmadı aldığım 12 kilodan . Hala 34 bedenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…