Daha sonrasında hamilikte aldığınız kiloyu verebildiniz mi104 ile doguma girdim 7 gun sonra 96 idim
Ay ne güzel darısı başımaToplam 14kilo almıştım sezeryan doğum yaptım eve geldiğimde 13 kilosu gitmişti herkeste degisiyor ama...
Doğum sonrası ödem olmuştur ama sonuç mükemmel olmuş inşallah veririm bende16 kilo almıştım eve geldiğimde 15 kilo aynen duruyordu halbuki bebek 3250 dogmustu ne hikmet anlamadim cok moralim bozuldu.2 ay sonra 10 kilo verdim 6.aya girdiğimde 7 kilo daha vermiştim artik daha da zayiftim yani
Ne kadar sürede verdin peki30 kilo aldım 35 kilo verdim zorlanmadan.
Şimdi tekrar hamileyim
İlk 3 ayda 20 kilo gitti rejimsiz sporsuz, geri kalan 15 kilo daha uzun sürede gitti (6 aya yayıldı) ama spor yapmadım ,sıkı diyetler yapmadım. Sporla diyetle daha çabuk giderdi ama acele etmedim.Ne kadar sürede verdin peki
su an lohusayim.30 unda dogum yaptim.14 kilo aldim.Daha sonrasında hamilikte aldığınız kiloyu verebildiniz mi
Bende dikkat ettim ama yinede kilo almaya engel olamıyorummerhabalar ilk hamileliğimde 20 kilo aldım sezaryen ile doğum yaptım eve geldiğimde 8 kilosu gitmişti bir hafta sonra da 6 kilo daha verdim 14 kilosu bir hafta içinde gitti sonra durakladı 6 kiloyuda ilerleyen zamanda verdim şimdi 2.bebeğime hamileyim dikkat etmeme rağmen alıyorum hayırlısı artık
Darısı bizeNe güzel herkes vermiş doğum kilolarını aynen kaldı diyen yok moral oldu valla
Ay bunları duyunca moral oldu15 16 kilo almistim.dogumda 9 gitti.lohusalik bitince tamami gitmisti
Doktorum bana doğumda en fazla 6 gider demişti ama bünyeden bünyeye değişiyor demekkiDarısı bize
Ay çok mutlu oldum inşallah bende veririm64kg iken hamile kaldım, 77kg a çıktım normal doğum yaptım. Şimdi bebeğim 2 aylık ben de 63kiloyum :)
25 kg aldım :) sezaryenden sonra 5 kg gitmişti zaten bebek 4 kg idiHerkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?