Doğum sonrası eve geldiğinde kaç kilo gitmişti

16 kilo almıştım eve geldiğimde 15 kilo aynen duruyordu halbuki bebek 3250 dogmustu ne hikmet anlamadim cok moralim bozuldu.2 ay sonra 10 kilo verdim 6.aya girdiğimde 7 kilo daha vermiştim artik daha da zayiftim yani
Doğum sonrası ödem olmuştur ama sonuç mükemmel olmuş inşallah veririm bende

16 kilo aldim ewe geldigimde sadece 4 kilo gitmisti 64 e dusmustum ☺ ilerleyen zamanlarda 52 ye dustum ama bol bol yiyerek 10 kili daha aldim simdi tekrar 55 im .

merhabalar ilk hamileliğimde 20 kilo aldım sezaryen ile doğum yaptım eve geldiğimde 8 kilosu gitmişti bir hafta sonra da 6 kilo daha verdim 14 kilosu bir hafta içinde gitti sonra durakladı 6 kiloyuda ilerleyen zamanda verdim şimdi 2.bebeğime hamileyim dikkat etmeme rağmen alıyorum hayırlısı artık

Ne güzel herkes vermiş doğum kilolarını aynen kaldı diyen yok moral oldu valla

Bende dikkat ettim ama yinede kilo almaya engel olamıyorum

23 kilo aldım 76 ile doğuma gittim sezeryan oldum iki hafta sonra tartildim 72 kiloydum nerdeyse 11 ay olacak zar zor spor diyetle 10 kilo verdim ....hiçte kilom gitmedi hemen

bana da hep 10 kılo gıder dedıler sevındıydım 22 kılo alınca..
2.750 bebeden 5 kılo gıttı

dahası ıkıncı bebe 2.750 onda 3 kılo gıttı 10 kılodan :))

ben veremedım hemen emzırmeyı kestıgım an zayıflamaya basladım ılgınctır kı .
sımdı hamıle kaldıgım kılodayım:)

İlk oglumda 12 kg almistim normal dogumdu bütün aldigi
Kilolar gitmisti dogumdan sonra simdi 36 haftalik hamileyim 11 kg aldim sadece karina yüzüme bakan nasi hamilesin diyo o derece sezeryan olursa insallah göbüs kalmazz

Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum ve bunun ne kadarı doğumda gider kimi 10 diyo kimi 5 siz ne kadar kiloyla doğum yaptınız ne kadarı gitti
25 kg aldım :) sezaryenden sonra 5 kg gitmişti zaten bebek 4 kg idi deli gibi ödem vardı bir hafta içinde 12 kg daha gitti ödem gidince :) şimdi almaya devam saldım iyice depresyondayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…