Doğum Sonrası Göbek Ve Beli Bağlamak?

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Duymuşsunuzdur Dopumdan Sonra Bel ve Karın Bölgesini İyice Sararlar Ya da Korse Giyerler, Annem Mutlaka Yapalım Dedi, Arkadaşım Kocakarı Lafıdır Dedim Yapmadım Göbeğim Belim Kaldı Mutlaka Yap Diyor.. Korse Sağlıklı Değil Diyorlar..

Yani Anlıcanız Kafam Karıştı.. Normal Veya Sezeryan Farkediyor mu? Bağlayalım mı Etrafınızda Saran Sarmayan Korse Giyen Giymeyen Var mı Bizi Bilgilendirseniz..

insana garip geliyo ama cidden var öyle bişey...ben de eskilerin hurafelerine vudu ayinlerine tencere tavayla cin kovalamalarına kızarım(hem mantık dışı hem de komik görünüyolar o sırada) ama arkadaşım böyle bişi var ve işe yarıyo!hatta bebeğin göbek deliği düzgün olsun diye ona da yapıyolar biraz farklı bi işlemle...sezeryanı bilemicam ama dikişler için tehlike arz eder mi.onu bi danışın isterseniz dr.a. kayınvalidem ultra ciddi bu konuyla bana gelince inceden dalga geçmiştim:kızımın göbüşü güzel olsun ki ileride pearcing taktırabilsin.'diye.morardı kadıncağız ama bişey dememişti.şimdi bakıyom da cidden çok güzel bi göbüşü var:)

maşallahmaşallah kızına o zaman.. göbeği güzelse alırım oğluma doğunca tabiii

hurafe murafe ama bunu çok duydum herkesten yapıcam galiba bende :}

ablam sezeryan yaptı.
doğumdan 10 gün sonra korse taktı
karnı dumduzz

bende sezeryanda yapsam normalde yapsam muhakak takıcam korse

haberiniz olmuştur muhakkak Deniz Akkaya TEN Markası İçin Doğum Sonrası Korse Hazırlamış Satılıyormuş Galiba.. Alsak mı? Ne Dersiniz?

eskiler kuşak gibi bişeyle sarıyormuş acaba özel olarak satılan ne vardır illa korsemi almak gereklı

hım..bu ürün koruyucu görevide görüyor anladığım kadarıyla..ama rahat bişeye pek benzemiyor kaba bişi gibi duruyor.korsede bi kaç beden büyük alsak acaba yinede iş görürmü bide doktora sormalı bi fikir verebilir

Ay Düşündüm de Bana Fenalık Gelir Heralde Doğum Yapmışım Rahatlamışım Bi Daha Bağlasınlar Sıksınlar :}

kızlar sezeryandan bir süre sonra korse giyilebiliyor ama o kuşakla sarma işi sezeryana yapılmaz çünkü cidden sıkı sarıyorlar..
ben hurafelere aşırı karşı biriyimdir..yok bebeğin 40 ı çıkması yok saç kesilmez falan saçmadır ve uygulamam ama bu hurafe değil..anneannem annemi sımsıkı sarmış göbeği kalmamış çok kısa zamanda baan da yaptılar çarşaf gibi bişeyle eşimle sıkıca sardılar ellerimle duvara dyandım çünkü cidden sıkı sarmalrı gerekiyor.robocp gibi oldum kazık gibi yürüdüm
ama doğum sonrası göbek hemen gitmiyor ben 7 aylıkken giydiğim kotu doğumdan sonra hastaneden çıkarken kapatamadım ..sanki göbek aynı duruyor içi löp löp oluyor..ama eve gidince sardılar 3 günde düzeldi göbeğim..bu seferde inşallah normal olurda sardırırm yine

Bana anlattigin sarma sekli mantikli geldi ama 3 gün yeterlimi o kadar kisa zamanda göbislerden kurtulmak mümkünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…