Doğum sonrası HCG Damla ile zayıflayan var mı??

sibelcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
35
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar... Hcg damla ile bir çok kişi kilo vermiş. Bugünlerde tv'de bir sürü diyetisyen öneriyo... 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Acaba kullanmam uygun olurmu??? Kilo vermem gerek... Kendimi özellikle tatlılar konusunda frenleyemiyorum.. Deneyimlerinizi bekliyorum....

arkadaşlar bu damla,hamileyken vücudumuzun salgıladığı hormon.
hamile olup olmadığımızı kan testi yaptırarak beta hcg hormonunun miktarıyla öğrendik ya işte o nedenle hamile ve emzirenler kullanamıyor
çünkü vücut kendini hamile hissediyor bu hormonla.
biraz karışık anlattım ama umarım anlatabilmişimdir..

ara ara bu tip zayıflatıcılar çıkar.diyetisyenler doktorlar falan önerir, sonra birkaç kişinin ölümüne sebep olur ilaçlar yasaklanır.çok gördük örneklerini.aslında biraz diyet biraz hareketle harika kilo verebilirsiniz.ihtiyacınız olan motivasyon.forumda diyet sayfaları var mesela.birbirlerini çok güzel motive ediyorlar ve başarılı sonuçlar çıkıyor ortaya.
aslında kilo verme işini biraz daha erteleyebilirsiniz.bebeğiniz daha çok küçük ve emziriyorsanız sütünüz etkilenebilir.zaten zamanla yavaş yavaş veriliyor kilolar.emeklemeye falan başlayınca bayağı koşturacaksın sonuçta.

bende araştırıyorum bir süredir. başka sitelerdeki yorumları da inceledim.
pek ikna olmadım. k.k. ya yazan olura o zaman ikna olurum belki. yorumları bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben iki hafta önce kullanmaya başladım. Faydasını daha yeni yeni görüyorum. Henüz hiç bir kilo kaybım olmadı. Bütün gün ofiste masa başı çalıştığım için ve akşam eve saat 8 de gittiğim için hiç bir şekilde spor yapamıyorum. Bu damla evet iştahımı kesti bunun yanı sıra birde spor yapabilsem o zaman daha iyi fayda görücem.

arkadaşım sen biraz devam ettikten sonra sonucundan bizi bilgidar et
bende ona göre karar vereceğim tşk

arkadaşım sen biraz devam ettikten sonra sonucundan bizi bilgidar et
bende ona göre karar vereceğim tşk

yememde azalma oldu çok çabuk doyuyorum ama adetimle ilgili bir olumsuzluk oldu. Damlayla ilgisi varmıdır bilemiyorum. Bir sonraki ay netleşir. Zamanı gecikti ve birazda regli dönem süresi uzadı. Tam bilemiyorum yoksa tesadüfmü oldu anlayamadım. Güzel tarafı özellikle sabahları ilk tuvaletinizde vücudunuzdan yağ attığınızı görüyor olmanız. Gelişmeleri paylaşırım arkadaşlar...

yememde azalma oldu çok çabuk doyuyorum ama adetimle ilgili bir olumsuzluk oldu. Damlayla ilgisi varmıdır bilemiyorum. Bir sonraki ay netleşir. Zamanı gecikti ve birazda regli dönem süresi uzadı. Tam bilemiyorum yoksa tesadüfmü oldu anlayamadım. Güzel tarafı özellikle sabahları ilk tuvaletinizde vücudunuzdan yağ attığınızı görüyor olmanız. Gelişmeleri paylaşırım arkadaşlar...
Beğen

çok teşekkür ederim ilgin için takip ediyorum bu kilolardan bıktım
artık

Arkadaşlar merhaba, ben iki hafta önce kullanmaya başladım. Faydasını daha yeni yeni görüyorum. Henüz hiç bir kilo kaybım olmadı. Bütün gün ofiste masa başı çalıştığım için ve akşam eve saat 8 de gittiğim için hiç bir şekilde spor yapamıyorum. Bu damla evet iştahımı kesti bunun yanı sıra birde spor yapabilsem o zaman daha iyi fayda görücem.
Nerden temin edebiliriz yardımcı olur musunuz

Back
X