Doğum sonrası için yardıma ihtiyacım var

Annem bırakacak olsam ne kadar süre bırakılır 15-20 "günlük bir bebek
İlk 7-8 ay spor önerilmiyor. Zayıflamak İçin yapacağınızdan sütünüz etkilenebilir.
benim doktorum bebek 9 aylık olana kadar diyet ve yorucu spora izin vermemişti.
Yavaş yürüyüş yapabilirsiniz ama bebeğinize bağlı. Ben tuvalete bile gidemeyen gruptaydım.

İlk 7-8 ay spor önerilmiyor. Zayıflamak İçin yapacağınızdan sütünüz etkilenebilir.
benim doktorum bebek 9 aylık olana kadar diyet ve yorucu spora izin vermemişti.
Yavaş yürüyüş yapabilirsiniz ama bebeğinize bağlı. Ben tuvalete bile gidemeyen gruptaydım.
Ağır spor yapmam zaten. Normal yürüyüş.

Canım bebek dururda 1 saat sen bırakıp gitmek istemezsin inan. Emzirme döneminde çok hızlı kilo veriliyor eğer dikkat edersen. Ben yalnızca abur cuburu kestim ve 10 kilo verdim. Ama emzirirken canın çok tatlı ister gözün döner yani orda kendini tutacaksın. Sonra mayıs gibi bebekte sende toparlanırsın gider yürüyüşünü yaparsın şimdiden bunun stresine girme bebeğini düşün
Onu da dedi arkadaşlar. Ben normalde eve girmeyen bir tipim. Bu da beni strese sokuyor. Allahım hayırlısı nasıl olacak bilmiyorum

ben de gordum bu urunu nette, guzele benziyor,
yine de gozunuzle gormeden almayin derim ben.

Benim bir arkadasim kosu bandindayken cocugu da yanina geliyor, ve elini temas ettiriyor, ve yaralaniyor.
O sebeple ben cok korkuyorum bu tarz aletlerden kucuk cocuklu evde.
Yine de sizin gozunuzu korkutmayayim, gidip gorun ve saticiya danisin.
Dedigim gibi guzel gorunuyor ama cocukla ne kadar uygun olur diye dusunmek lazim.

Daha önceden aşırı kilolu biriydim. Yani 130 kiloyu gördüm. Sonra kendi çabala 58 kiloya düştüm. Uzun seneler kilo almadım. Ama şimdi 30 haftalık hamileyim. Şu anda uzun zamandır ilk defa bu kadar kiloluyum. Kaç kilo aldım bilmiyorum çünkü doktorum hiç tartmadı. Ben de tartılmadım. Çünkü tartıda uzun yıllardır görmediğim rakamları görünce hem mutsuz olacağım hem de yemek yememeye başlayacağım. Elimden geldiğince abur cubur yemiyorum ama arada kaçıyor. Şimdi asıl meselem şu. Tesadüfen çok güzel bir koşu bandı gördüm. Böyle yer kalamayan, değişik bir şey. Ama fiyatı 2800 "TL. Doğumdan sonra dışarıda yürüyüş şansım ne kadar var. Tecrübeli annelere soruyorum. Yani düzenli olarak hergün dışarı çıkıp yürüyebilir miyim? Bazıları yazmış tuvalete bile gidemiyorum diye. Zaten korkuyorum bebek sorumluluğunda. Sizce koşu bandı gereksiz mi yoksa evde olsa daha mı iyi olur? Daha uygun fiyatlı olanlar için yerim yok. Bu çok pratik bir şey. Hatta resmini koyayım. Almalı mıyım?
Bebegim 3. Ayına girecek ilk 2 ay hiç bise yapamıyorsun halinde kalmıyor zaten gece uykusuzlugu bebeğe alışma süreci gelen giden derken evde oluyorsun hep koşu bandı al desem de doğumdan sonra yapamayacaksın zaten halin olmayacak 🙄🙄 şubatta doğum yapacaksan nisan gibi hava güzelleşmeye başlar bence disari da yürüyüş yaparsın

ben de gordum bu urunu nette, guzele benziyor,
yine de gozunuzle gormeden almayin derim ben.

Benim bir arkadasim kosu bandindayken cocugu da yanina geliyor, ve elini temas ettiriyor, ve yaralaniyor.
O sebeple ben cok korkuyorum bu tarz aletlerden kucuk cocuklu evde.
Yine de sizin gozunuzu korkutmayayim, gidip gorun ve saticiya danisin.
Dedigim gibi guzel gorunuyor ama cocukla ne kadar uygun olur diye dusunmek lazim.
Zaten o uyurken kullanırım. Bu az yer kaplıyor diye tercih ediyorum. Bir yanım boşuna diypr

benim tavsiyem, hem sosyallesmek icin hem de biraz ev ortamindan cikmak icin, haftada bir kac gun bir spor merkezine gitmeni zolacakti.
Bu surede de esiniz ilgilenir bebekle.
6. aydan sonra baslayabilirsiniz, zaten agirlik calistirmazlar size ilk bir yil.

Bebegim 3. Ayına girecek ilk 2 ay hiç bise yapamıyorsun halinde kalmıyor zaten gece uykusuzlugu bebeğe alışma süreci gelen giden derken evde oluyorsun hep koşu bandı al desem de doğumdan sonra yapamayacaksın zaten halin olmayacak 🙄🙄 şubatta doğum yapacaksan nisan gibi hava güzelleşmeye başlar bence disari da yürüyüş yaparsın
Gelen giden olmaz.Biz eşimle buralı değiliz. O yönden sıkıntı yok. Eşim de öğretmen.

Bana gereksiz gıbı gelmedi, cok her tutan bıseyde degıl. Butcenızde almaya uygunsa neden almayasınız?
Kendınıze dogum hediyeniz olsun, alın. Vakit buldukca kullanırsınız. Ekmek istemiyor su istemiyor.

benim tavsiyem, hem sosyallesmek icin hem de biraz ev ortamindan cikmak icin, haftada bir kac gun bir spor merkezine gitmeni zolacakti.
Bu surede de esiniz ilgilenir bebekle.
6. aydan sonra baslayabilirsiniz, zaten agirlik calistirmazlar size ilk bir yil.
Spor merkezleri hiç bana uymadı. Hamilelikten önce gittim. Daha çok gerildim. Ben böyle müzik dinleyerek kafa dağıtmak daha çok seviyorum sporda. Kimse karışmadan

Bana gereksiz gıbı gelmedi, cok her tutan bıseyde degıl. Butcenızde almaya uygunsa neden almayasınız?
Kendınıze dogum hediyeniz olsun, alın. Vakit buldukca kullanırsınız. Ekmek istemiyor su istemiyor.

kol destekleri olmayisi benim kafami karistirdi,
biraz tehlikeli buldum bu yonden.
Insanin basi donse nasil durduracak aleti.

Eşim de istiyorsan al doğum hediyesi olsun dedi. Yer de kaplamıyor

Spor merkezleri hiç bana uymadı. Hamilelikten önce gittim. Daha çok gerildim. Ben böyle müzik dinleyerek kafa dağıtmak daha çok seviyorum sporda. Kimse karışmadan

anliyorum ben de sizin gibiyi,
evde spor tercih ediyorum.
Ama insan dogumdan sonra evde o kadar fazla zaman gecirince inanin bir disari atmak istiyor kendini.

Iki çocuğum var. Iki dogumdan sonra ilk aylarda kilolar kendinden gitti. Hic ekstra birşey yapmadim. Vücudunuzun da toparlanmaya da ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bebegi doğru şekilde giydirdikten sonra her havada çıkartabilir insan. Hava soğuksa fazla uzun disarda kalmazsınız olur biter. Şimdiden herseyi kafaya takıp kendinizi üzmeyin. Ben doğumdan sonra toparlanır toparlanmaz çıktım bebeklerimle dışarı. Eve tıkanıp kalmadık.

anliyorum ben de sizin gibiyi,
evde spor tercih ediyorum.
Ama insan dogumdan sonra evde o kadar fazla zaman gecirince inanin bir disari atmak istiyor kendini.
Açık havada yürüyüş anlamında söyledim. Ben en favorim çıkıp müzikle yürümek. Bol oksijen çli.

kol destekleri olmayisi benim kafami karistirdi,
biraz tehlikeli buldum bu yonden.
Insanin basi donse nasil durduracak aleti.
Orası ayrı hıc dusunmedim onu 🤣 yer tutmaması hosuma gıttı sadece, evim Kucuk benim. Bisey alırken hep sigar mı diyenlerdenim ondan direkt ebatına baktım 🤣
Cok dogru yere degınmıssın. Konu sahıbı bunu yabana atma♥️

Back
X