kız ben dayanamazdım onun öyle ağlamasına... nasıl aç bırakcam. koca boğaz benimki. yırtar ortalığı mama bile biraz geç gelince hiç susmadan ağlıyor ağlamasını bırak artık nefes alamamaya başlıyor. korkarım birşey olur diye.
kızlar ben hiç mama vermedim.nasıl alıcak bilmiyorum. az önce evden geldim..biraz süt sağdım ve biraz emzirdim..kendi açlığımı bile düşünemiyorum..annelik böyle birşey...
yasemincim annemle aynı binada oturuyoruz..öğlen annemlere geliyorum..yemeğimi hazırlıyor canım annem....
..senin iş başı zamanın gerçekten ters bir zamana denk geliyor..ama benim için de pek bir fark olmayacak hayırlısı bakalım..Allah kolaylık verir anneye sen merak etme..
iş yerin neden değişti..doğum sonrası vak'ası mı beklenen bir şey miydi..
.
Canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşayacağım. Ramazan bayramından sonra çalışmaya başlayacağım ama bebeğimi nasıl bırakacağım o bensiz bocalayacak mı diye kara kara düşünmeye başladım. Bende senin gibi anneme bırakacağım için bir bakıma şanşlıyım. Ama süt olayı nasıl olacak? ben öğlenleri gelemeyeceğim bütün gün için kaç ml süt gerekecek? daha bir çok soru işareti var kafamda burda bizlerle deneyimini paylaşman çok güzel. Bunun için sana teşekkür ediyorum. Bir bakıma bende ne tür problemlerle karşılaşacağımı görebiliyorum. İnşallah bebeklerimiz ve bizlerin hakkında hayırlısı onların gelecekte daha iyi yaşayabilmeleri için çalışmak zorundayız.
rida çok üzüldüm oğluşuna insan anne olunca nasıl başka okuyo bu yazıları anne olmasaydım belki bu kadar etkilenmicektim anında kendi kuzucuğum gelio gözümün önüne içim acıyo yaa
ridacım canım ya içim cız etti okuyunca annelik böyle bişiy o dysun sağlığı iyi olsunda bizim gözümüzde başka bişiy yok zaten canım arkadaşım üzülme olamdı annen mam versin hergün acaba açmı diye düşümnecen muhahmed aç kalacak ağlayacak sen kahrolacan ne yapasın zatn en önemli sütlerini aldı
ama mümkün olduğunca kaşıkla verse annen memeyi bırakamz kuzucuğun
alalh yardımcın olsun
ridacım bebreğin 4 aylık olmadan o mamayı kullanmaman gerekiyor.beslenme uzmanı öyle söyledi bana 0-4 aylık olanı kullanman gerekiyor.açılan mama 1 ay içinde bitmezse atmak gerekirmiş bebeği zehirleyebilirmiş ALLAH korusun.mamayı açınca açılış tarihini üzerine yaz mutlaka...sütü nasıl sağıyorsun ellemi??mekanik pompalar var altında biberon olan onlar biraz daha hızlı sağıyor ele nazaran
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=301138&productid=oyunbamT002
cok zor bi durum olsa gerek henüz anne değilim ama neler hissettiğini anlayabiliyorum
ama sen onun geleceği için calısıyorsun. allah yardımcın olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?