bende pazartesi başlıcam bakıcı cuma günü gelcek.sabah sütüm olmuyo benim gece baya emiyo mert
ayperincim seni görmek ne güzel...inşallah bebişin ve sen çok iyisinizdir..
sütü iş yerinde sağma fikrini daha önce düşündüm çünkü eve gittiğimde çok zorlanıyorum..vaktim olmuyor..(kendimi kasıyorum işe yetişemeyeceğim için..)ve göğüsler acayip sertleşmiş oluyor..mescidde sağmayı planlıyorum..teşekkürler
oğlum biberona alışmış çok acıkmadıkça meme almıyor..bir de emzik olmadan uyumuyor...dün gece beni 23'den 2:30 a kadar ayakta tuttu..emmiyor, oturunca ağlıyor emzik olmayınca susmuyor..ne yapacağımı şaşırdım..anneme kaşıkla ver mamayı demiştim ama kaşıkla dışarı püskürttüğü ve dudağını büzdüğü için verememiş..aç kalmasın diye biberonla vermeye devam ediyor..öğlen gittim eve..bir memeye dönüp iki üç çekiyor sonra arkasını dönüyor..sürekli tekrarlıyor gülüyor, sanırım oynuyor..bir kaç gündür de böyle yapıyor..ağzını açıyor diliyle memeyle oynuyor çok sevimli oluyor ama aç kalacak diye korkuyorum..bu kez annem dayıyor mamayı ağzına..
ne yapacağım bilmiyorum..
huyları değişti sanki..aceba diş mi çıkarıyor diyorum memeyi vermek istediğimde almıyor ve emziği ağzına götürene kadar sinirle ve hışımla elini ağzına götürüyor..hatta arada emziğin arasından parmağını götürüyor ağzına..şaşkınımm çok acayip hareketler yapıyor..
sizin bebişlerin böyle halleri var mı merak ettim..
işe başlayınca daha da arttı bu hareketleri..
ben oğlumu çok özledim yaaa...bugün bırakırken uyanıktı..çok tatlı gülümsüyordu..annem gözünüz arkada kalmasın..dedi gülerek nasıl baktım öptüm oğlumu bilmiyorum..annem öyle dedi...
120cc*3=360 cc vermiş.biliyorum ki çok.ama durmadan ağlıyormuş.mamayı verince susuyormuş.dün iki kere vermiş ama bugün aradı beni nasıl ağlıyordu telefondan duydun ver dedim 3. yü de verdi
Bende işe başladığım zaman kayınvalidemi çağırdım sağolsun 4 gün kaldı sadece. sonra rahatsızlandığı için gitmek zorunda kaldı. İnşallah senin kayınvaliden gelirde en azından sen ve bebek bakıcıya alışana kadar kalır için biraz olsun rahatlar canım.
Nazgül, benim kizim da 15 inde 2 aylik olacak ve benim de birakacak kimsem yok. 6 agustosta iznim bitiyo, yillik izin kullancam bi de kullanabildigim kadar ucretsiz izin... Ama sonra ne olcak hic bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım canım günlerimiz de birbirine çok yakın...doğum izninden sonra yıllkık iznim var 20 gün..o da bitince ücretsiz izin alayım dedim ama bi sürü ödemelerimiz var tek maaşla zor gibi..kara kara napacaz diye düşünüyorum...üstelik ben doğuda görev yapıyorum ve yanıma gelebilecek kimse yok bakmak için...bakıcıyıda nasıl bulacam kime güvenecem bilmiyorum...şimdiden streslerdeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?