ridacım göğüs dolu olunca sağması kolay oluyo ama dolu değilse damla damla geliyosa malesef sağılmıyo ancak bebek çekince geliyo...acaba hani şu mototrlu sağma makinaları var onları kiralayabiliyorsun onlar çok iyi sağıyor.işe başlayım belki ben kiralıcam ilksütle beraber son sütüde alabiliyorsun böylece
kızlar ben de rapor alabilirsem bayramdan sonra alamazsam okulların açılmasıyla işe başlıcam işim çok yoğun değil eve de yakın ama yine de biraz süt sağıp bırakıcam siz sağdığınız sütü dolaba mı koyuyorsunuz dolaptan çıkarınca nasıl veriyorsunuz
teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim. şimdiden stres bastı beni de kızıma bakıcı bakıcak aynı sitede oturuyoruz güvenilir biri ama en az 1 yaşına kadar ben bakmak isterdim
göğüs pompalarını daha önce hiç incelememiştim linki görünce bende baktım merak ettim, benim sütüm az kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz bazen memeyi bile istemiyo çok üzülüyorum ben şu altında pompası var en uyduruk pompalardan almıştım önceden şimdi onla deniyorum birinden 50 cc diğerinde kızım emmediği için 5 10 filan çıkıyo acaba bu pompalardan alsam arttırırmı sütümü yorumları okudum ordaki arttırdığını yazmışlar bide işe yaramazsa hadi alalımda diyelim eşime pahalı biraz kafam karıştı nerden kiralanıyo acaba
canım rica ederim..tabi ki paylaşacağız bu portal bunun için açılmış öyle değil mi...birbirimizin yaşadıklarından çok dersler çıkarıyoruz eminim..ben bu portalda çok şey öğrendim..bilgiler paylaştıkça çoğalıyor, dostluklar paylaştıkça gelişiyor.. dolayısıyla tecrübelerimizi birbirimize aktardıkça kadınlar olarak güçleniyoruz..iyi de yapıyoruz bence :lepi:
Ramazandan sonra bebeğin 3 ayı doldurmuş olacak galiba tıpkı benim bebişim gibi..öğlen eve gelemeyeceğine göre sağdığın (ne kadar sağarsan bilmiyorum ama..)süt asla yetmeyecek..sağmak da öyle kolay iş değil..ben gece 3 te kalktım yarısını doldurdum, kalan yarısını da sabah doldurdum ama yarım saat işe geç geldim.. hepsi sadece 125 cc için..ama damla damla geldiği için harab ettim kendimi..göğüs uçlarım çok acıdı..
bu sorunları tekrar yaşamamak için aptamil 4.ay mamasını aldık..büyük ihtimalle senin de böyle yapman gerekecek..benim oğlum ilk iki gün aç kaldı..ben öğlen emzirdim, tekrar süt sağdım filan o halde yetmedi yani..mamadan sonra sorun yaşamadığını söyledi annem..
işten çıkış saatin kaç onu bilmiyorum ama ben 16:00 da işten ayrılıyorum 15-20 dk sonra evimdeyim..
sonra bebişimle vakit geçiriyorum bol bol..canım yavrum beni tanıyor..görünce gülümsüyor..:CüvCüv:
ridacığım işe başlamışsın hayırlı olsun. çok üzücü bi durum küçücük yavrundan ayrılman ama en kısa zamanda ikinizde alışırsınız inş. yinede çok şükür gözün arkada değil annen bakıyor ve yakınsın daha zor bi durumda olabilirdi üzülme canım:1hug:
Canım ben ramazanda 1 ay ücretsiz izin kullanacağımdan oğlum bayramdan sonra 4 ayını doldurmuş olacak. Büyük bir ihtimalle bende senin gibi sağabileceğim kadar süt sağacağım yetmediği yerde mama takviyesi olacak mecburen. Akşamları nolmalde 18:00'de çıkıyoruz 1,5 saatlik süt iznimi akşam kullanacağım 16:30 da şirketten çıkmış olacağım ve ancak 17:30 da evde olabilirim iş yerim eve çok yakın değil.
Süt sağma olayında ise medelanın elektrikli pilli pompası varmış onu araştırıyorum kullananların çoğu memnun hiç olumsuz bir eleştiri yapan yok onu almayı düşünüyorum kullanımı manuel pompalara göre çok rahatmış süt daha kolay sağılıyormuş
Ridacığım hayırlısı olsun canım..zor olmuştur tahmin edebiliyorum ama yapacakta birşey yok..sütünü mutlaka işyerinde sağ canım,geri çekilmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?