doğum sonrası ilk iş günü :))

yasemincim ben hastanede görmüştüm ama araştırayım bakalım bulabilecek miyim..
nerden temin edebilirim arkadaşım sen biliyorsan söyler misin kaydirigubbakcemile3

ridacım ben hastanede medelanın bi pompasını kullanıyordum çok güzel eski modeldi ama göğüsleri acıtmıyordu bildiğim kadarıyla bazı pompalar göğüs ucunu acıtıyormuş marka ve model önemli :)) senin için bi araştırma yaptım ridacım

http://www.medela.com.tr/urunler.htm#lactina ben bunu kullanmıştım hastanede bu siteyi incele belki antalyada kiralama vardır yoksa bile tatlım ben burdan kiralar sana göndeririim :)) yeterki muhammed anne sütü içsin sevgiler

betülcüm bende satın alıcam galiba kiralama fiyatlarına bakılırsa almak daha mantıklı.sen hangi modeli kullnaıyorsun?

kızlar ben de rapor alabilirsem bayramdan sonra alamazsam okulların açılmasıyla işe başlıcam işim çok yoğun değil eve de yakın ama yine de biraz süt sağıp bırakıcam siz sağdığınız sütü dolaba mı koyuyorsunuz dolaptan çıkarınca nasıl veriyorsunuz

buzdolabında 8 saat saklanabiliyor benmari usulu canım sıcak suya biberonu daldırıyorsun ılınınca veriyorsun direk ocağa koyma sakın vitamini kaybolurkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim. şimdiden stres bastı beni de kızıma bakıcı bakıcak aynı sitede oturuyoruz güvenilir biri ama en az 1 yaşına kadar ben bakmak isterdim

teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim. şimdiden stres bastı beni de kızıma bakıcı bakıcak aynı sitede oturuyoruz güvenilir biri ama en az 1 yaşına kadar ben bakmak isterdim

evet canım bende başlamak zorundayım ilk oğlum 11 aylık olana kadar evdeydim tutunarak yürüyordu ama mert daha çok küçük işe başladığımda 3,5 aylık olcaksenağlama

yasemincim araştırman için çok teşekkür ederim..siteyi inceledim..bir bebeğim daha olsa o zaman da işimi yarayacak..satın almak daha iyi olacak..sanırım..sen medela Lactinayı öneriyorsun değil mi?

göğüs pompalarını daha önce hiç incelememiştim linki görünce bende baktım merak ettim, benim sütüm az kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz bazen memeyi bile istemiyo çok üzülüyorum ben şu altında pompası var en uyduruk pompalardan almıştım önceden şimdi onla deniyorum birinden 50 cc diğerinde kızım emmediği için 5 10 filan çıkıyo acaba bu pompalardan alsam arttırırmı sütümü yorumları okudum ordaki arttırdığını yazmışlar bide işe yaramazsa hadi alalımda diyelim eşime pahalı biraz kafam karıştı nerden kiralanıyo acaba

bugün oğlumu daha çok özledim..canım yavrum benimm..bugün sütümü de sağamadım..göğüs pompasının yerini bulamadım..evde misafirler vardı bulaşıklar yıkandıktan sonra nereye kaldırmışlarsa (
evden az önce geldim.. oğlumu öptüm çok sevimliydi..hemde çoooookkkk

göğüsler dolu olunca kolay oluyor sağmak, başka türlü zaman alıyor...benim sol sağa göre daha az sanki..

ridacım lactinya çok güzel bir model ama pahalı bird portatif değiş iş yerinde sağmak istersen biraz büyük betülün dediği model daha küçük memnunmuş göğüsleri acıtmıyormuş ben onu alıcam hem fiyatıda ucuz hem küçük

Canım ben ramazanda 1 ay ücretsiz izin kullanacağımdan oğlum bayramdan sonra 4 ayını doldurmuş olacak. Büyük bir ihtimalle bende senin gibi sağabileceğim kadar süt sağacağım yetmediği yerde mama takviyesi olacak mecburen. Akşamları nolmalde 18:00'de çıkıyoruz 1,5 saatlik süt iznimi akşam kullanacağım 16:30 da şirketten çıkmış olacağım ve ancak 17:30 da evde olabilirim iş yerim eve çok yakın değil.
Süt sağma olayında ise medelanın elektrikli pilli pompası varmış onu araştırıyorum kullananların çoğu memnun hiç olumsuz bir eleştiri yapan yok onu almayı düşünüyorum kullanımı manuel pompalara göre çok rahatmış süt daha kolay sağılıyormuş

ridacığım işe başlamışsın hayırlı olsun. çok üzücü bi durum küçücük yavrundan ayrılman ama en kısa zamanda ikinizde alışırsınız inş. yinede çok şükür gözün arkada değil annen bakıyor ve yakınsın daha zor bi durumda olabilirdi üzülme canım:1hug:

kardelencim teşekkür ederim..işe geçen hafta başladım...ama bu hafta iki gündür yani öyle zor ayrılıyorum ki..geçen hafta hem iş yerinde ilk mesai heyecanı hem bebişimden ilk kez ayrılmanın üzüntü ve stresi birlikteydi 5 günü nasıl atlattığımı bilemedim...ama şu iki gün ayrılmak nasıl zor geliyor bir bilseniz...Ama dediğin sebeplerden içim rahat..annem kapısı açık bekliyor bizi...büyük bi titizlikle bakıyor..çok ilgileniyor Allah razı olsun...iyi ki annecim var..ALLAH tüm annelerin ve annelerimizin yar ve yardımcısı olsun amin..

benim şu anda kullandığım wee'nin göğüs pompası...
http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=2350
bununla sağmaya çalışıyorum..sabah sütüm oluyor..oğluma yetmese de 150 cc kadar bırakıyorum..ama maalesef bugün..10dk'da 75 cc sağabildim çünkü geç kalktık bugün işe geç kalmamak için acele ettim..oğlumu emzirseydim keşke pompayı iyi yerleştirmek ve öne hafif eğilmek gerekiyor bunu uygulamazsan süt pompadan akabiliyor..

Ridacığım hayırlısı olsun canım..zor olmuştur tahmin edebiliyorum ama yapacakta birşey yok..sütünü mutlaka işyerinde sağ canım,geri çekilmesin..

bende pazartesi başlıcam bakıcı cuma günü gelcek.sabah sütüm olmuyo benim gece baya emiyo mert

Ridacığım hayırlısı olsun canım..zor olmuştur tahmin edebiliyorum ama yapacakta birşey yok..sütünü mutlaka işyerinde sağ canım,geri çekilmesin..

ayperincim seni görmek ne güzel...inşallah bebişin ve sen çok iyisinizdir..
sütü iş yerinde sağma fikrini daha önce düşündüm çünkü eve gittiğimde çok zorlanıyorum..vaktim olmuyor..(kendimi kasıyorum işe yetişemeyeceğim için..)ve göğüsler acayip sertleşmiş oluyor..mescidde sağmayı planlıyorum..teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…