Doğum sonrası iş hayatı

evet

evet doğru anlamışsınız, bebek küvözden çıkmıştı, şu an evde. ancak bu izin değil, özel durumlar için bir rapordur. Ancak dediğim gibi bizler kamu çalışanıyız, umarım koşullar sizin için de aynıdır.
bu başlıkta biraz daha fazla bilgi var.
http://www.memurlar.net/haber/194897/cocugum-hasta-refakat-izni-alabilir-miyim.html
Çok teşekkür ederim eğer sadece memurlara özel birşey değilse bu işime yarar diye düşünüyorum inşallah işçileride kapsıyordur. Allah razı olsun daha kapsamlı araştırma yapicam

Yazıldı mı bilmiyorum ama 3er aylık refakatçı raporu alabilirsiniz. Bebeğiniz çok erken doğduğu için özel bakıma muhtaç

allah yardımcın olsun çok zor bir durum. bence bir insan kaynaklarına bir dilekçe yaz önce yöneticinle görüş tabi. bebğein sağlık durumlarından dolayı ücretsiz izne çıkmak zorundayım ve şubemin değişmemesini rica ediyorum gibi çok detaylı bir dilekçe yaz yardımcı olurlar diye düşünüyorum sağlık bu çünkü. 1 aylık bebek de bırakılmaz ya.

veya şöyle yapabilirsin yarım gün çalışma izni yasası getirildi. yarım gün gidip yarım maaş alacaksın. öğlene kadar kayınvaliden idaare eder sonra bebeğine gidersin istediğin kadar kullanabilirsin bunun sınırı yok 6 yaşına kadar.
Banka o kadar süre bir pozisyonu boş tutmaz maalesef ..

Hangi banka o ?
Siz ismini verin ben calisma bakanligina sikayet ediyim sizin isminizi gecirmeden , sonra gorurum ben yarim gun izin istemeyin diyen yoneticinin halini

Zor gunler geciriyorsunuz , yarim gun kullanmak en mantiklisi , sabah gider 12.30 da cikar gidersiniz evinize , bence yoneticiyle asamiyorsaniz direk insan kaynaklarini arayin

Sendika var mi calistiginiz kurumda?
Valla çoğu kurumda öyle..herşey yöneticiye bağlı ve çok zıtlaşmaya da gelmiyor

Back
X