Kp rahatsız olduğu için onu yalnız bırakamıyorlar maalesefNeden kendi evinizde kalmıyorsunuz?
Birçok arkadaşım kendi kendine yetti kendi evinde.
Yetişemem diyorsanız da annenizde kalın 1-2 hafta. Toparlayınca kendi evinize geçin.
Size gelmek zorunda değiller. Kayınpeder rahatsız diye onlara taşınmanız gerekmez.Kp rahatsız olduğu için onu yalnız bırakamıyorlar maalesef
Merhaba kızlar
Ben önümüzdeki iki hafta içinde Allah nasip ederse Doğum yapacağım. Sizden fikir almak istiyorum, şöyle ki; ilk doğumum olacağı için tecrübesizim yani birilerine ihtiyacım olacak, annem iki küçük yeğenime baktığı için ona kıyamıyorum benimle ilgilenmesini orda kalmayı veya bana gelmesini istemiyorum zaten rahatsız ve fazlasıyla yoruluyor. Bu durumda kayınvalidem de kalacağım onun da ilk torunu ama kendisi bekar kızıyla beraber benden daha hevesli oldukları imajını vermeye çalışıyor. Daha önceleri de çocuğumuz olduğunda bize sormadan istediği zaman alıp memlekete götüreceğini fln söylüyordu etrafındakilere.
Size biraz şahıslarla ilgili bilgi vereyim, eşim yanımızda olmadığı her zaman görümcem(benden altı yaş küçük) ve kayınvalidem sürekli eşimin eskiden onlara yaptığı özel şeyleri onları ne kadar başkalarından kıskandığını herşeyi onlarla yaptığını ve onlarında hayatlarını sanki eşime adadıklarını gösteren laflara maruz kalıyorum ve eşimle bu muhabbetleri konuştuğumuzda yalan olduğunu söylüyor ve bu konuşmalara çok şaşırıyor. Görümcem lise terk, çalışmayan ve evden annesiz çıkmayan ama yine da fazla çirkef biri ben iki üniversite okudum ve hamilelik öncesine kadar çalışan ve sosyal hayatı olan biriydim, küçümsemiyorum ama hiç bir açıdan benimle kıyaslanacak durumu yokken sürekli kv kp bana kızlarını övüp şımartıp bana densiz konuşabilme cesareti verirler, örneğin görümce: artık bu yaz fındık toplamaya gidersin çocuğunu bana bırakıp bahanen yok, diyebilecek kadar densiz. Ve ayrıca çocuk doğunca bana sormadan bizde kalacağını söylüyor. Herneyse uzattım sizce Herşeye benden daha fazla hakları olduğunu düşünen bir aileyle lohusalık dönemimi geçirmeli miyim yoksa bi haftadan sonra eve geçip kendi başıma idare etmeye mi çalışmalıyım? Tabi Allah’ın izniyle sağlıklı bir Doğum geçirdiğim taktirde.
Aynen o cevabı çoktan verdim zaten ama yüzsüzler işte laf sokmaları bitmiyorKendi evinizde kalın
Eşiniz izin alsın
Kv vs de ilk günler gelirse gelsin ama asla 40 gün değil
Konuşturmazsanız konuşamazlar
Bebeği bırakıp fındık toplamaya gisersin deyince ne münasebet ben bebeği neden bırakayım fındığı sen toplarsın evde oturup ne yapacaksın ki zaten dersin olur biter
Aslında eşim her konuda destekçi bana ama çocuk konusunda hiçbişey yapamıyacağını gerileceğini söylüyor yani o da korkuyor. Beni de aslında biraz o gerdiKendi kendine kal bacım ben sezaryan oldum ilk gece annem kaldı diğer başka hiç kimse bir gece bile kalmadı toparlandım bebeğimi de yıkadım evimi de az çok gördüm yetersin aslında ilk çocuk olunca insana böyle geliyor birine ihtiyaç duyucak gibi ama değil hem o zaten hep emer uyur gazı olur eşiniz de yardımcı olursa misss gibi bakarsın kafan rahat olunca herşey daha kolay İnan.
Kp rahatsız olduğu için onu yalnız bırakamıyorlar maalesef
Ay bide desin ki bebeği sen mi emzireceksin sen git fındığa çöpsüz üzümKendi evinizde kalın
Eşiniz izin alsın
Kv vs de ilk günler gelirse gelsin ama asla 40 gün değil
Konuşturmazsanız konuşamazlar
Bebeği bırakıp fındık toplamaya gisersin deyince ne münasebet ben bebeği neden bırakayım fındığı sen toplarsın evde oturup ne yapacaksın ki zaten dersin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?