Doğum sonrası kararsızlığı

Lise terkse cahil mi oluyormus
Ayrica annen zaten ablanin cocuklarina bakarak ona fazlasiyla fedakarlik ediyor iki haftada sana baksin..ablanin cocuklarinida ablanin kv gorumcesi fln baksin olmadi izin alsin..sizde kimsenim evine gitmeyin en iyi yer kendi eviniz.

Normal doğum hiç yapmadım ama üç sezeryan oldum, zaten sezeryan bile olsanız hastanede ayaklanmış olacaksınız.Bir sıkıntı çıkmadığı takdirde iki gün içinde evinizde olacaksınız, eşinizin beş gün ücretli doğum izni olacak, bence kesinlikle kv evine gitmeyin, sinirleriniz harap olur, mutlu olması gereken günlerinizi sinirle acıyla hatırlarsınız. Hatta sizin evinizde kalmalarına da izin vermeyin, eşinizle idare edebilirsiniz. Zaten bebek gece hemen hemen hep uyuyor olacak, eve gelsinler ama akşam geri dönsünler.Bu konuda çok başı yanmış bir insan olarak neredeyse yalvaracağım size gitmeyin sakın diye. Ciddiyim gitmeyin.

neden evinizde kalmiyorsunuz?
cidden neden bizim toplumda boyle bir olay var?
ben ilk dogumumu yaptigimda hayatimda kucagima hic bebek almisligim yoktu , oglum ailemin ilk bebegiydi zaten ben en buyuk cocugum benden once doguran kimse yoktu
hastanede 2 gece yanimda esim kaldi , sonra ciktik evimize gittik , ne annem ne kv ne baskasi kalmadi evimde
neden illa birileeine ihtiyac duyuyorsunuz? gercekten kafam basmiyor bunu

Kendi evinde kal annen yeğenlerinle gündüz size gelse inan daha az psikolojin bozulur.28 gün kv deydim.Gelen giden sütün kesilmesi ile ilgili hurafeler

Kızım çok ağlayınca sütü sulu doymuyor deyip mama bulmaya çalışması.Hep psikolojik savaş.Hala sütümün kesilmesini istediğini düşünüyorum.Sadece emzirmek için bana verdi çok zor oluyor.Yalnız kal gitme arkadaşım.Kızım 7.5 aylık ama insan unutmuyor.En rahatı kendi evin

Ben Güney doğuda yalnız olduğum için gittim.Herkes geleceğine ben gideyim demiştim

Lohusa halinizle bunlarla mi ugrasacaksiniz ? Bence buyuk hata olur surekli tepende surekli konusacaklar cocuguna mudahale edecekler belki sadece emzirirken kucagina alabileceksin .

Ben bir daha doğurursam ne anne ne kv çağırırım. Parayla bakıcı tutacağım 15 günlüğüne bana yardımcı olması için.. Benim her işimi eşim gördü Allah razı olsun ama çok yıprandı. Adam hala lohusa kelimesini duymak istemiyor:))) ama sayesinde çok rahat ettim.

Aslında biraz annemin beni lohusalıktan korkutması biraz da fazla hevesli oldukları için gönülleri olsun istedim, şimdi uygun bi şekilde geri adım atmam gerekecek. Şimdiye kadar herşeyi yalnız yapmaya alışkın biriyim ama işte biraz gözümü korkuttular

Dünya iyisi bir kayınvalidem doğumla beraber benim yerime lohusa depresyonuna girdi. En güzel günlerim zehir oldu resmen. İkinci çocuğu düşünürsem asla yanımda istemiyorum o derece. Kendi evinizde huzurla kalın derim. İlk günler bebiş zaten bol bol uyuyacak gaz derdi vs olmayacak. O arada siz de ayaklanırsınız.

gozunuz korkmasin , bu tarz konu acanlara hep yaziyorum insan var oldugundan beri doguruyor ve her kadin dogurdugu bebegin ihtiyaclarini karsilayacak kapasitededir
bunda korkacak birsey yok ve benim icin hayatimin en guzel gunleriydi iki cocugumun da dogdugu ilk 40 gun
o muhtesem duyguyu ve bebekle kurulan bag yanliz basina stressiz bir sekilde yasanmali
evet hormonlarimiz tavan yapiyor ve abuk sabuk sekilde teokiler verebiliyoruz ama zaten rahatsiz oldugunuz ortamda esas bu tavan yapar , evinizde huzurlu bir sekilde yasamak varken neden bu kadar strese giresiniz ki?

Lütfen annene git annen gelsin ama kv asla!

Hiçkimsem olmasa yine kvye gitmem o gelsede odamdan çıkmam kibarca git demiş olurum.

Hassas olduğun dönemde onları çekemezsin okadar insanın olduğu yerde mikropta kaparsın.

Kp rahatsız evde eee nasıl emziricen? Üstün başın şimdiki gibi olmayacak rahat olman lazım

Yeğenlerinle birlikte büyüt çocuğunu görümcenle değil.

Çocuğu bırakıp fındık toplarsın hayalinde olan evine gidince sana hizmet mi eder hizmet mi ettirir?

e)hiçbiri.

eşin 1 hafta izin alsın.
kv lerle sinir harbi yaşayacağına, eşinle acemilik yaşa daha iyi.

annem ilk doğumumda yalvar yakar 3 gün kaldı. pek faydası olmadı.
2. doğumumda eşim hem bana hem bebeklerimize tek ayağı kırık olduğu halde gayet iyi baktı.

o yüzden hiç gözün korkmasın.

kv' ye kesinlikle gitme.
annen geliversin 1-2 hafta.. insan her zaman doğum yapmıyor..
yeğenlerine geçici bir çözüm bulsunlar.
sinir hastası olursun bak, zaten falsolu tiplermiş.

Sırf kv yi görmemek için bile çocuk yapmak istemiyorum sizinkide nefretlikmiş cahiller laf da anlamazlar

Doğum yapıp başkasının evinde kalanları ben hiç anlamıycam..doğumun sezer yan yapan biri olarak söylüyorum normali hiç katmıyorum bile zaten herşeyi siz yapıcaksınız ki ben üstüne misafir ağırladım aylarca ne gerek var başkalarının kahrını çekmeye

Kendi evinde kal esinde izin alsin 1 hafta yeter ben 20 gun annemde kaldim kardesimle tartisirken s.tr git dedi annem Dondum eve bir daha dogum yaparsam evimde kalacagm Allahim izin verirse

Valla ben bu doğurunca yatalak kadın triplerini anlamıyorum. Geç evine kafan rahat dinlen. Bende tecrübesiz ve kimseden yardım almadım.
Oğlum 22 aylıkken 2. Bebeğim dünyaya geldi ve hem oğlumun peşinden koşturdum hem bebeğe baktım. Bu tarz insanları çekip psikolojimi bozacağıma sürünerek evimde bebeğimle ilgilenirim daha iyi ( sürünecek bir durumda yok oda ayrı mesele)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…