Doğum Sonrası Karatay Diyeti

YesilinBuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
3.174
8.802
78
37
Öncelikle merhaba uzun süredir dışarıdan takip ettiğim kadınlar kulübüne bu konuyla giriş yapayım istedim. Çok uzatmıycam arkadaşlar vermem gereken 17 kilo var. 1 aydır kalori sayıyorum resmen gramla yiyorum ve 4 kilo verdim. Ancak aç gezdim diyebilirim. Ayrıca inanılmaz halsiz düştüm. Bakmam gereken bir bebişim var. Bu kadar halsizlik bana göre değil. 4.5 aylık bir kızım var ne yazıkki her çareye başvurmama rağmen emmeyi bıraktı. Ben de artık forma girmenin zamanı geldi diye düşündüm. Ben günde 2 öğün beslenerek başladım karatay diyetine katılmak isteyen olursa sevinirim. Birbirimize destek verirsek belki daha uzun süre motivasyon sağlayabiliriz. Ayrıca diyetle ilgili bilgi alış verişinde bulunursak daha da faydalı olur diye ümit ediyorum. Şu an 72,20 kiloyum boyumda 1.60 haftalık kilo bildirimi yapıcam. inşallah hedefe yorulmadan varırız. Sevgiler...

Evet kimse katılmasada ben sözümü tutuyorum ve haftalık gelişimimi paylaşıyorum. Bu sabah tartıldım 70.30'um. Bir haftada 1.9 kilo gitti.

Merhabalar canim umarim istedigin kiloya ulasirsin..Ben de iki hafta oldu baslayali tabi bi kac kez kacamak oldu malesef.74,6 ile basladim yarin tarti gunum sonucu buraya da yazarim

Merhabalar canim umarim istedigin kiloya ulasirsin..Ben de iki hafta oldu baslayali tabi bi kac kez kacamak oldu malesef.74,6 ile basladim yarin tarti gunum sonucu buraya da yazarim

Merhaba canım hoşgeldin. Sende mi karatay yapıyorsun? Ben çok düzenli spor yapamadım zaten ağır spor da yapamıyorum belim sıkıntılı ama kızım fırsat verirse leslie yaptım 2 mil gece yatmadan önce yoğurt limon pul biber veya yoğurt zencefil zerdaçal tarçın karışımı yedim kaçamak yapmadım birde benim artık mucize olarak tanımladığım türk kahvesi içtim her sabah inanılmaz tok tutuyor bu hafta bi kaç akşam yemek bile yemek istemedim yoğurt kuruyemiş felen öyle geçti. İlk hedefim hızlı bir şekilde 65 e düşmek. Bu direncim kırılmadan düşmek istiyorum. Sonra geri kalanını veririm inşallah.

Merhaba canım hoşgeltin kaynatark mı hazırlıyosun acaba? Günde ne kadar nasıl tüetiyosun daha detaylı bilgi verebilir misin?

Yok tatlım direk normal suya uygulyrm limonu yıkıyorum güzelce dilimlyrm 1 litre suyun iCine birde maydanoz yıkıyorum atıyorum mis gibi oluyo zencefil de rendelemem gerek ama henüz elimde yok alicam onuda 1 litre diorum ama günde bu şekilde 3 litre su içiyorum ben normal su yerine bunu sürekli tüketiyorum çünkü kilom fazla canım ya :(

Hoşgeldin canım nasıl bir diyet uyguluyorsun karatayı tavsiye ederim.

Kendimce bi diyet oluşturdum canım takip ettiğim bi diyet türü yok Karatay diyetini hiç duymdm nasıl acaba ? Ben şeker beyaz ekmek tuz dan uzak duruyorum abur cubur. ZAten tüketmiyorm kola hiç hiç yok mekik cekyrm göğüs hareketi falan ypyrm çünkü benim üst ve karın bölgem kilolu canım birde spor salonuna yazlmy düşünüyorum bi yakınım gidiyodu günde 1 saat 1.5 ay da 15 kilo verdi ve almyo suan hiç 50 kilo da

Yok tatlım direk normal suya uygulyrm limonu yıkıyorum güzelce dilimlyrm 1 litre suyun iCine birde maydanoz yıkıyorum atıyorum mis gibi oluyo zencefil de rendelemem gerek ama henüz elimde yok alicam onuda 1 litre diorum ama günde bu şekilde 3 litre su içiyorum ben normal su yerine bunu sürekli tüketiyorum çünkü kilom fazla canım ya :KK43:

Bende limon dilimliyorum. Aynı şekilde normal suyu bande çok içemiyorum. Zencefil ve maydanoz bende var. İyi fikir yarın zencefil ve maydonoz da atayım içine.

Kendimce bi diyet oluşturdum canım takip ettiğim bi diyet türü yok Karatay diyetini hiç duymdm nasıl acaba ? Ben şeker beyaz ekmek tuz dan uzak duruyorum abur cubur. ZAten tüketmiyorm kola hiç hiç yok mekik cekyrm göğüs hareketi falan ypyrm çünkü benim üst ve karın bölgem kilolu canım birde spor salonuna yazlmy düşünüyorum bi yakınım gidiyodu günde 1 saat 1.5 ay da 15 kilo verdi ve almyo suan hiç 50 kilo da
Aslında senin yaptığına çok yakın. Ekmeğin hiçbir türlüsü yok. Buğdaydan yapılan herşey yasak. Şeker yasak. Günde sadece 2 öğün yiyeceksin. Ara öğün yasak. Meyve sadece günde 1 tane ve kahvaltıda yenebilir. Pirinç makarna patates yasak. Hamurişleri yasak. Asitli içecekler yasak. Abur cubur ve pakete girmiş her ürün yasak. Mevsiminde olmayan meyve sebze yasak. Konserveler yasak. Günde muhakkak 20 dk yürüyüş ve 2 lt su içilecek. Bu şekilde benim diyetim. Ben tam bir spor manyağıyım ama malesef doğumdan dolayı belimde sıkıntılar var. Fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağımda his kaybı kaldı. Üzerine kilo da binince belim perte çıktı. Ancak leslie yapabiliyorum şu an. Eğer fırsatın varsa muhakkak git. Ama açık havada yapacağın tempolu yürüyüş daha faydalı canım. Çünkü oksijen kalori yakımını artırır. Kendi başıma tembellik yapıyorum dersen spor salonunu tercih etmelisin tabiki.

Aslında senin yaptığına çok yakın. Ekmeğin hiçbir türlüsü yok. Buğdaydan yapılan herşey yasak. Şeker yasak. Günde sadece 2 öğün yiyeceksin. Ara öğün yasak. Meyve sadece günde 1 tane ve kahvaltıda yenebilir. Pirinç makarna patates yasak. Hamurişleri yasak. Asitli içecekler yasak. Abur cubur ve pakete girmiş her ürün yasak. Mevsiminde olmayan meyve sebze yasak. Konserveler yasak. Günde muhakkak 20 dk yürüyüş ve 2 lt su içilecek. Bu şekilde benim diyetim. Ben tam bir spor manyağıyım ama malesef doğumdan dolayı belimde sıkıntılar var. Fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağımda his kaybı kaldı. Üzerine kilo da binince belim perte çıktı. Ancak leslie yapabiliyorum şu an. Eğer fırsatın varsa muhakkak git. Ama açık havada yapacağın tempolu yürüyüş daha faydalı canım. Çünkü oksijen kalori yakımını artırır. Kendi başıma tembellik yapıyorum dersen spor salonunu tercih etmelisin tabiki.

Haklısın tatlım bende ara öğün yemiyim o zaman bünye kilo vermeye de elverişli değil ki offff offf insallah yaza kadar 20 kilo gider insallah insallah; ( benim iki oğlum var büyüdüler çok şükür artık kendime bakma zamanı

Bende limon dilimliyorum. Aynı şekilde normal suyu bande çok içemiyorum. Zencefil ve maydanoz bende var. İyi fikir yarın zencefil ve maydonoz da atayım içine.

Evet canim diyetide fevkalade yaprsn tam kararlı bu karışımı da içersen ayda 8 kilo vereblymssn çok kişiden duydum bunu zaten maydanoz zencefil limon başlı başına ayrı ayrı yağ yaakmada olağanüstü şeyler ödem atmada hele ki limon maydanoz

kizlar benimde bebegim 3 aylik olcak. azda olsa emziriyorum. sutum zaten cok az gunde uc en fazla dort defa meme aliyor oda iki dakika.
en azindan o kesilmesin diye cok agir diyete baslayamiyorum.
en son 69 kiloydum
10 kilo fazlam var. sekeri birakdim tatli yemiyorum ekmegi sadece sabah kahvaltida bir dilim kepek yiyorum.
ama normal evde pisen her yemegi yiyorum.
tek azalttigim bunlar oldu.
ve duzenli spora basladim

kizlar benimde bebegim 3 aylik olcak. azda olsa emziriyorum. sutum zaten cok az gunde uc en fazla dort defa meme aliyor oda iki dakika.
en azindan o kesilmesin diye cok agir diyete baslayamiyorum.
en son 69 kiloydum
10 kilo fazlam var. sekeri birakdim tatli yemiyorum ekmegi sadece sabah kahvaltida bir dilim kepek yiyorum.
ama normal evde pisen her yemegi yiyorum.
tek azalttigim bunlar oldu.
ve duzenli spora basladim

Hurma ye canım şu hani hacı hurması diim ya kuru hurma işte anlarsn inşallah sütün çoğalır acayip süt yapyo; ) bebisin küçükmş sütün daha da azalmasn yaaa :( kilondan çok değil boy kaç Talım

Haklısın tatlım bende ara öğün yemiyim o zaman bünye kilo vermeye de elverişli değil ki offff offf insallah yaza kadar 20 kilo gider insallah insallah; ( benim iki oğlum var büyüdüler çok şükür artık kendime bakma zamanı

Canım internetten bir iki videosunu izle istersen canan karatayın neden 2 öğün yenmesi gerektiğini çok güzel açıklıyor. Üstelik gerçektten onun söylediği şekilde beslenince acıkmıyor insan. İnşallah ya benimde hedefim kızımın doğum gününe kadar 17 kilo vermek. Kaldı 15.100 bakalım. Biraz destek olalım birbirimize de gitsin xu kilolar.

Back
X