- Konu Sahibi daphneIsLife
-
dogru soyluyorsun ilk gece en azından rahat bırakayım göbüşümü :) ertesi gün evde kullanırım.normal doğumda bi gece kalıyosun hastanede,çantaya koymaya gerek olurmu..yani bikaç gün sonra giysen de olur heralde dimi korseyi..inşallah rahat bi doğum geçirirsinnn
bazı arkadaşlar da çarşaf neymiş falan demişler :)) valla kızlar duyduklarımın yalaşcısıyım kaydirigubbakcemile3 ben de korse alayım en iyisi dogumdan once hazır olsun. sonra kim gidip alacak.ben sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda. 1 hafta- 10 gün sonra korse giydim. karnım falan yoktu. benim doktorum giyilmesinde bir sakınca olmadığını söylemişti. iyiki de giymişim bu doğumumda da giyicem inşallah :lepi:
yün kuşağı hiç duymadım sorucam onu da cnm sagolbenim arkadaşımda yün kuşak sardı. Doğumdan 4-5 gün sonra sanırım. Hemen bi gecede farkı farkettim dedi.
eskiler hep oyle yapmış zaten ya biz de kesin yapalım valla.. çarşaf hastanede olmaz tabi ama evde gerekirse olur o zaman.canım hemen o gün sarmak gerekmiyor eve gidince sararsın yada korse takarsın benim annem yapmış öyle zayıf biri değil ama hiç göbeği yok
ben sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda. 1 hafta- 10 gün sonra korse giydim. karnım falan yoktu. benim doktorum giyilmesinde bir sakınca olmadığını söylemişti. iyiki de giymişim bu doğumumda da giyicem inşallah :lepi:
peki sezeryansonrasi bu korse dikislere zarar vermiyormu yada acitmazmi? bende cok merak ediorum bu konuyu. bilen varsa yazzsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?