doğum sonrası KARNIMIZI SARMA ve KORSE kullanımı???

ben sezeryan oldum karnımı saramadım.ama hiç ğöbeyim kalmadı....doğumdan 2 ay sonra eski halime geri dönmüştüm,hatta dahada zayıflamıştım süt verdiğim için.

ben sezeryanla dogum yaptim, dogumdan once druma sormustum korse kullanayim mi gobek kalmamasi icin diye, bana bir faydasi olmayacagini soyledi, egrezsiz yaparsin demisti, eskiler sararmis dedim,onun sebebini acikladi, normal dogumda kemikler dogum sirasinda zorlanip acilirmis, onlar daha cabuk kendini topalrasin diye sarilirmis, ben doktorumu dinledim, yine de deneyin isterseniz

geçen çarşamba kürtaj oldum anneme yürürken karnımda bişey sallanıyrmuş gibi oluyo demiştim

annemde sırf karın bölgesi için korse verdi al giy toparlasın dedi o kadar işe yaradı ki hem

karnımdaki ağrılar geçti hemde yürürken sallanıyormuş gibi garip ağrılarım olmadı

ben tavsiye ederim güzel oluyor...Tekrar hamile kalıp....Doğum yapınca inşallah deniycem

teyzemede kaynanasi sarmis iki cocuk dogurdu sifir gobekti ucuncude dusuk yapinca biraz gobegi cikti keske ozamanda sarsaymis

Benım annem yurt dıŞında normal doĞum yapmıŞ bırı
orda doĞumdan sona hemen kum torbası koyarlarmıŞ Öyle derdı annem
nıtekımde gÖbek kalmamıŞ
2. DoĞumunda annem kum torbasını gızlıce ÇekıyomuŞ
ÇÜnkÜ Çok zayfmıŞ
azıcık gÖbeklı tombık etlı kadın olayım dıye
Şımdı brz gÖbeĞı var
ama ılkınde hıÇ yokmuŞ

ben sezeryan oldum karnımı saramadım.ama hiç ğöbeyim kalmadı....doğumdan 2 ay sonra eski halime geri dönmüştüm,hatta dahada zayıflamıştım süt verdiğim için.

yaa nasıl başardın ben çok korkuyorum karnım kalıcak diye, kimiside 2 yılda anca toparlanıyo diyo, 2 ay çok kısa bi süreee???

Arkadaşlar eğer korse kullanmazsanız göbek kolay kolay gitmiyomuş bi arkadaşım doğum yapmış, çok sıcak olduğu için havalar kullanamamış, ama çok pişman bana mutlaka kullanmamı çok işe yaradığını söyledi... bende sezeryan düşünüyorum, Allahın izniyle mutlaka kullanıcam :) doğum yapıcak arkadaşlarada mutlaka kullanmalarını tavsiye ederim, benim 5 aylık göbeğimle aynıydı arkadaşımın göbeği benneyaptımki

ay bende göbek kalmasından korkuyorum normal korseyle rahat edemem galiba aldım şimdiden ama rahat olmaz diye düşünüyorum bel korsesi alacağım bir hafta onu kullanıp sonra diğer normal korseye geçerim.tabi o ağrılara bağlı

slm kızlar benimde kuzenim 2 sezeryan oldu ilkinde korse yada başak bişey kullanmamışş ama 2.de termal kemer kullanmış ve göbegii hemen hemen hiç kalmadı bende sipariş ettim inş. işe yarar....

canım bende ilk doğumumda korse aldım bir saat falan taktım sonra çok rahatsız oldum ve çıkardım ama benimde hiç göbeğim kalmadı.ama evet önceden insanlar karınlarına sıkıca çarşaf sararlarmış göbek kendini çabuk toparrlasın diye büyüklerin vardır elbet bi bildiği kocakarı işi deyip geçmemek gerek bence.fakat kullanılan çarşaf yada korsenin çok sıkıolması gerekiyormuş yoksa işe yaramıyormuş.dayanablirsen denemekte fayda var bence

evet buyuklerimiz hep soyler ama normal dogumda benim bildigim sezeryanda tehlikeli kullanilmamasi gerekiyor akrabalardan sezeryan olanlardan biliyorum korse kullanilmamasi onlarda biraz gobek kaldi normal dpgumda ise hamilelikten once olan gobek bile gidebiliyo karnin dumduz oluyo insallah benimde sikinti olmaz ve normal dogum olur

arkadaşlar bence o insanın yapısına göre değişir.kimisinde kalır kimisinde kalmaz göbek.ama en güzeli işi garantiye almak.bende kullanacağım...mafoldumben

Ben de doktorumun tavsiyesiyle doğumdan hemen sonra 40 gün boyunca korse kullandım. Bazı arkadaşların dediği gibi pek rahatsızlık duymadım. Şimdi de tamamen eskiye döndüm doğumdan eser yok.

bizdede çarşaf sararlar ama şimdi korseler var benim korsem hazır normal doğum düşünüyorum bende nasip olursa daha küçüğüz ama 20 haftamızdayız

gerçekten faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…