doğum sonrası KARNIMIZI SARMA ve KORSE kullanımı???

slm kızlar benimde kuzenim 2 sezeryan oldu ilkinde korse yada başak bişey kullanmamışş ama 2.de termal kemer kullanmış ve göbegii hemen hemen hiç kalmadı bende sipariş ettim inş. işe yarar....

canım benim ikinci doğumum olacak ilki normal doğumdu ağustos ayında olduğu için 20 gün korse takabildim ama göbek kaldı genede bu sefer termal kemeri denesemmi dedim senden duyunca termel kemerin markası neydi biliyormusun acaba birde günde ne kadar takıyordu bilgi verirsen çok sevinirim

slm nasıl bir korse kullanmak gerekiyor normal bildiğimiz paçalı korseler olur mu ya da termel kemer mi daha iyi olur kullanan varsa cevap verirse çok mutlu olurum çünkü doğumuma çok az kaldı

kaç yere kaç kez yazdım biri cevap verse allah rızası için korseyi normal kilodan bir beden küçük mü almak gerkiyo alanlar nasıl aldı.bir müddet sonra gevşiyomu

ya arkadaşlar ben bu işi pek anlamadım sezaryenle doğum yaptım 10gün sonra doğum öncesi pantolunumu giyim dedim oldu ama fermuar dikişimi rahatsız etti. doktorum bir şey olmaz dedi ama sıkı bir şey giyme dedi. hadi bu fermuar dedik ama korse dikişi rahatsız etmez mi? normal doğum yapanlarda dikiş olmadığı için sorun olmaz gibi geliyor bana. bir de sezaryenden 5-10 gün sonra karın şişliğin iniyor ve karnın boşlukta gibi dalgalanıyor hareket ettikçe. bence denemedim ilkimde ama dikişler gittikten sonra çok da sıkı olmayan korse kullanılabilir. yine de doktoruma danışacağım. bir de arkadaşlar doğum sonrası karın hareket yapsanız da zayıf da olsanız siz farketmeseniz de 9 ay içinde toparlanıyor. karın hareketi yapıyorsanız etkisini görmeye 4.aydan sonra başlıyorsunuz ve 9. ayla genişliğiniz de kayboluyor. ebru şallı bile hiç göbeği yoktu ama bel genişliği vardı. tabi şimdi yok o ayrı mesele:81: darısı başımıza

ilk doğumum normaldi hiç sarmadım göbegimi sarkma çıkıntı hiç olmadı birazda kisinin yapısıyla alakalı bence simdi 38. haftdayım ikinci hamileliğim bebek dönmediği için sezeryan olucak büyük ihtimal ama bunda olurmu bilmiyorum

hanimlar korseyi bilmemde bence karninizi sarin derim ben sarmicakdm aslinda ama ayaga kalkip yurudukce karnim biyere ben biyere gidiyodum cokzor oluyodu yani

snra sardim karnimi rahat etiim ama cok degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…