- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Ay hayatta aklıma gelmez bunlar nasıl laflarCayirova sanki..
Tur duzenlenmis gibi millet toplasip geliyor :)
Beni de rahatsiz ederdi.Onemsenmek guzel ama bazen kalabalik rahatsiz ediyor.
Ama kendi babanın gelmesi de saçma değil mi bu gibi durumlardaKayınpederin kalmaz belki çocuklarda varmış fazla kalacağını sanmam. Sizin kendi babanız yok mu o gelmeyecek mi yoksa da hani olsaydı annenle gelmez miydi yani anneniz geliyorsa kaynananında hakkı gelmek o ayrı ama söyleyin kp yanında rahat edemem diye
Erkekler mi rahatsız oluyorlarBenim bu eve çöken kayınpeder konusunda efsane ayar çeken bir avukat arkadaşım vardı. Gelmesin rahat edemem dedi , inadına bir de eşinin boşanmış abisinin 14 yaşındaki oğlunu da yanlarında getirdiler. Benim arkadaşım ne yaptı. Dedi onlar rahatsız olsun. Acti emzirdi sürekli, bu sefer kayinpeder ve 14 yaşındaki oğlan çok rahatsız oldular, sürekli oda değiştirmek zorunda kaldılar. Kayinvalidesi Bir süre sonra erkekler rahatsız oluyorlar odaya geç emzir deyince , bir cıngar, bagirmalar , ağlamalar falan derken gitmek zorunda kaldılar.
Vallaa anlayamadım bende.ilk doğumumda sezeryana girecektım .hastaneye bütün amcalar yengeler gelmişti.o anki şokumu anlatamam.bacak arkamdan sonda sarkıyo ameliyathaneye gidicem amcalar kapıdaÇocuk emzireceksin surekli en zor zamanlar.
Ac kapa aç kapa .
Kayinpederin ne işi var orada?
ikinci de gelmedilerErkekler mi rahatsız oluyorlar
Benim rahatsız olacağımı dusunmeyip utanmadan torununu kocanı alıp geldin ama deseydi ya bir de
Gülüyo şu anda bişey demedi henüzEşin ne düşünüyor peki?
Yok ne villası 3artı 1 ev işteEn gereksiz kisi geliyor, pardon da Villa da mi oturuyorsunuz zaten 3 cocuk siz kocaniz anneniz bi de kayinvalide kayinpeder yuh artik
Siz hiç ameliyat sonrası hasta ziyaretine gitmediniz mi hastaneye? Sarkan sonda tıbbi bir gereç. Utandırıcı bir şey değil yani.Burada boşuna bilenmişsiniz. Doğum sonrası kaç gün kalırlar az çok tahmininiz vardır. Rahatsız olacaksanız imayı falan bırakın. Önce eşinize sonra kv söyleyin açıkçaVallaa anlayamadım bende.ilk doğumumda sezeryana girecektım .hastaneye bütün amcalar yengeler gelmişti.o anki şokumu anlatamam.bacak arkamdan sonda sarkıyo ameliyathaneye gidicem amcalar kapıda.bunlar hepsi bi apartmanda yasıyo aile apartmanı sanırım ondan mahrem diye bişey kalmamış diye düşündüm hep.o yüzdende doluyum onlara biraz
Hayir abartmıyosun. Sütün mu azalsin istemiyorsan ima et çünkü insanlar malesef bazen anca böyle anlıyorlar yoksa istediklerini yapıyorlar.20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Benim eş ailesine benziyor.Vallaa anlayamadım bende.ilk doğumumda sezeryana girecektım .hastaneye bütün amcalar yengeler gelmişti.o anki şokumu anlatamam.bacak arkamdan sonda sarkıyo ameliyathaneye gidicem amcalar kapıda.bunlar hepsi bi apartmanda yasıyo aile apartmanı sanırım ondan mahrem diye bişey kalmamış diye düşündüm hep.o yüzdende doluyum onlara biraz
Vallaa çok iyi yapmışsınız annenize gitmekle.anlayışsız insanlara uyuz oluyorumBenim eş ailesine benziyor.
Heryere sürü halinde giderler.
Benim ilk doğumunda pandemiye denk geldi gelemediler.
Ama yoksa bunlar da atlardi.
Bir de ben anneme gittim gelmesinler diye.
Ya ben de doğum yaptım. Normal doğumdu. Bir kayınbaba değil ama babam sürekli bizdeydi. Ben istedim. Odada emzirdim, işim bitince yattım veya salona gidip babamla oturdum, torunu kucağına verdim. Acaba kayınbabam olsa farklı mı olurdu? Ama baba yanında da memeler kapalı sonuçta... Yani ne sakıncası var, doğum öncesi bu kadar bilenmeye gerek var mı bilemiyorum
Yani al burdan yak işte.anlayışsızlık bildiğini okuma denir bunaAblamın doğumunda kv ve kp de geldiler. Aynı mevkide eniştem haricinde 2 cocukları daha oturuyor. Gidecek yeri varken geldi çakıldı adam eve. Bi kaç saatliğine çocuklarına oturmaya gidiyordu, pat geri geliyordu. Gidince ablamı salona çıkarıyorduk. Bi gün gitmemiş yoldan geri dönmüş. Kv de çöp döküyorum diye dış kapıyı açık bırakmış. Biz de bebeği emzirirken daldı içeri. Göğsünü nasıl kapatacağız ne yapacağız elimiz ayağımıza dolaşmıştı. Görülen görüldü tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?