Doğum sonrası kayınpederin eve gelip kalmasıı

Ama kendi babanın gelmesi de saçma değil mi bu gibi durumlarda
Napacaz misafir mi agirlayacaz lohusalik mi cekcez

Erkekler mi rahatsız oluyorlar
Benim rahatsız olacağımı dusunmeyip utanmadan torununu kocanı alıp geldin ama deseydi ya bir de

Çocuk emzireceksin surekli en zor zamanlar.
Ac kapa aç kapa .
Kayinpederin ne işi var orada?
Vallaa anlayamadım bende.ilk doğumumda sezeryana girecektım .hastaneye bütün amcalar yengeler gelmişti.o anki şokumu anlatamam.bacak arkamdan sonda sarkıyo ameliyathaneye gidicem amcalar kapıda.bunlar hepsi bi apartmanda yasıyo aile apartmanı sanırım ondan mahrem diye bişey kalmamış diye düşündüm hep.o yüzdende doluyum onlara biraz

Siz hiç ameliyat sonrası hasta ziyaretine gitmediniz mi hastaneye? Sarkan sonda tıbbi bir gereç. Utandırıcı bir şey değil yani.Burada boşuna bilenmişsiniz. Doğum sonrası kaç gün kalırlar az çok tahmininiz vardır. Rahatsız olacaksanız imayı falan bırakın. Önce eşinize sonra kv söyleyin açıkça

Ablamın doğumunda kv ve kp de geldiler. Aynı mevkide eniştem haricinde 2 cocukları daha oturuyor. Gidecek yeri varken geldi çakıldı adam eve. Bi kaç saatliğine çocuklarına oturmaya gidiyordu, pat geri geliyordu. Gidince ablamı salona çıkarıyorduk. Bi gün gitmemiş yoldan geri dönmüş. Kv de çöp döküyorum diye dış kapıyı açık bırakmış. Biz de bebeği emzirirken daldı içeri. Göğsünü nasıl kapatacağız ne yapacağız elimiz ayağımıza dolaşmıştı. Görülen görüldü tabi.

Hayir abartmıyosun. Sütün mu azalsin istemiyorsan ima et çünkü insanlar malesef bazen anca böyle anlıyorlar yoksa istediklerini yapıyorlar.

Benim eş ailesine benziyor.
Heryere sürü halinde giderler.
Benim ilk doğumunda pandemiye denk geldi gelemediler.
Ama yoksa bunlar da atlardi.
Bir de ben anneme gittim gelmesinler diye.

yok farklı olur sırf meme açma meselesi değil ki yayıla yayıla oturmak istersin oturamazsın evin içinde belki tv karşısında uzanacaksın vs vs diğer türlü rahat olmak için kendini yatak odasına kapatacaksın.
benim kp yok ama tek başına otobüse uçağa binemeyen kv dem var iki doğumada kaynımla geldi olmuyor yani.

Yani al burdan yak işte.anlayışsızlık bildiğini okuma denir buna

Şaka mı ya Kadın lohusayken yardıma gelinir, kayınpeder ne yapacak tam olarak? Demediniz mi ben rahat edemem öyle diye? "Ben gelemem de annen gelecek bizim aileden biri de orada olmak zorunda" gibi olmuş bu. Hiçte abartmıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…