Doğum sonrası kayınpederin eve gelip kalmasıı

Oo kayın daha beter hiç olmaz amaa

Vallaa çok iyi yapmışsınız annenize gitmekle.anlayışsız insanlara uyuz oluyorum
Güngörmemis aileler böyle.
Koloni halinde yaşıyorlar ve heryere ev ahalisi ile gidiyorlar.
Bir de laftan anlamıyorlar.
Şuan yeniden evlensem ilk bakacağım şey aile olur.
Çünkü adam ailesine kalabalık gelmeyin diyor bakıyorsun arkanda 10 kişi.
Lohusaligim çıkınca bebeği gosterdim yoksa hepsi Opus Opus olurdu.
Laf arsizi insanla uğraşmak zor.

Diğer 2 doğumumda çalışıyorlardı.sadece ikinci doğumumda 1 gün kalıp gittiler.Dişimi sıktım 1 gün diye.Ama şimdi boştalar çalışmıyorlar endişemde buyüzden

Yok o değilde ıkisıde çalışıyordu emekliye ayrıldı evde ıkisıde canları sıkılıyor kendilerine iş arıyolar.Gelip benim rahatımı kaçıracaklar.kendilerinin canınsıkılıyo diye
O zaman doğum sonrası hizmet etmeyeceksin annene de ettirmeyeceksin sonuçta kv nin kocası orda
Oturma odasına çekyat i aç yat gunduzleri
Gece yatak odasinda eşinle kalır çocuk odasında da çocuklar 1 oda kalıyor onda da annen
Oturma odasında da kv kp kalırlar
Sabah erkenden git Oturma odasına hiç cekinme utanma onlar utanmıyorsa sen hiç utanma
Benim kv de kim hamile olsa bütün memlekete duyurur hele 2 3 ay olsun yok olmaz imkansız
Bebeğin kalp atışı duyulsun bir kaç kontrole gitsin yok

İşte kibarca annem gelicek zaten dedim.Umarım anlamıştır anlaması gerekeni.Bazen masustan anlamamış gibi devam ediyo uyuz oluyorum bakalım napıcak
E eşin bulacak çözümü başka yolu yok

Diğer 2 doğumumda çalışıyorlardı.sadece ikinci doğumumda 1 gün kalıp gittiler.Dişimi sıktım 1 gün diye.Ama şimdi boştalar çalışmıyorlar endişemde buyüzden
Çok haklısınız. Eşinize söyleyin bir şekilde kayınvalidem de gelecekmiş falan derken konuyu açsın. Annesine söylesin öyle şey olur mu rahat edemez pembe dusler desin. Kaldı ki anneniz de 2 çocuğa bakacak ve size yardı olacak. Anneniz için de çok kötü. Siz odanızda olursunuz adamla başbaşa ne yapsın Rahatsız bir durum.

Valla zaten yasında var 38 yasında üçüncü gebeliğim ilk değilki napıcaklar bende anlamadım.Hadi annem geliyor çünkü onun kızı yatacak bıçak altına vs..

Dimi salona gecersem oturursam biraz dank eder kafalarına.Bebek ağlayınca masustan emzirmmeye falan çalışayım numaradan anlasınlar

Annem kayınpederin gelirse ben nasıl kalırım rahat edemem diyo zaten

Aynen eşime söyletırıcem ihtıyacı yok diye

Hastaneye ziyarete gidilir tabi .Ama o an odanın içinde ameliyata giricem hazırlık yapılıyo kapı açılıp kapanıyo amcalar karsımda.amelşyathaneye gidicem sonda bacak aramda odadan çıkamadım onan halşyle bunun nesi normal.Doğum olur anne kendine gelir öyle gelinir ziyarete.Zaten hastaneye de gerek yok en özler dışında.annenin lohusalığı bitince eve gelinse daha mantıklı bence

Kaynananiza "annecigim yanlis anlama ama beni yine en iyi sen anlarsin. Lohusa halimle babamin yaninda çekinirim rahat edemem" deyin. Belki halden anlar diyecegim ama anlayacak olsa boyle bir seyin lafini bile etmez. Yine de sansinizi deneyin.

gorgu ile alakali

İlk zamanlar yanınızda birinin olması gerekir tamam. Sonuçta tecrübeli bir annesiniz. Anneniz veya kv niz diğer çocuklarla evle ilgilenir ki sizde biraz dinlenesiniz. Kp ile çok zor olur. Bir arkadaşın dediği gibi memeler dışarıda geziyorsunuz. Zırt pırt oda değiştirecek haliniz yok. Gelmeyin veya gelin geri dönüm denir mi bilmiyorum. Umarım kalmalık değil bebeği görmelik gelirler.

Yeminle cok iyi yapmis
Yenidogum yapan kadinin evinde erkegin işi ne ya. Acik acik soyleyin nolursunuz.
2 saate bir emecek zaten cocuk zirt pirt meme verceginiz icin surekli odami degistireceksiniz. Bir de isin HASTALIK tarafi var. Enfeksiyon olma ihtimali var o kadar insan icinde. Allah korusun. Olabildigince az insan gelmeli. Hatta anneniz disinda kimse gelmesin en azindan kirki cikana kadar. Biz enfeksiyon olma ihtimaline karsi saat yuzuk vs bile kullanmadik. Cocugu elimize almadan once ellerimizi hep yikadik. Simdi onlar cocugu opmeye bile calisirlar. Lutfen cok dikkat edin.

İnşallah.ama önceki doğumumda çalışmalarına rağmen 1 gün kalmışlardı.odan anlayın yanii

Babam kalmaz gelir gider.torununu görmek için o kadar hastaneye ziyaretçi almıyorlar pandemiden
Baba ile kp aynı olur mu ayol. Bu demek değildi kp torununu görmesin gelmesin. Tabi ki gelecek sevecek. Bunu açıklamanıza gerek yok. Benimde kızkardeşiminde doğumlarımızda babam vardı. Bebek huysuzlanmaya başlayınca ben çıkayım çocuğu emzir derdi. Yeri gelir babanın erkek kardeşinin yanında da emzirirsin ama kp kayınbiraderden çekinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…