- Konu Sahibi pembe dusler
-
Oo kayın daha beter hiç olmaz amaayok farklı olur sırf meme açma meselesi değil ki yayıla yayıla oturmak istersin oturamazsın evin içinde belki tv karşısında uzanacaksın vs vs diğer türlü rahat olmak için kendini yatak odasına kapatacaksın.
benim kp yok ama tek başına otobüse uçağa binemeyen kv dem var iki doğumada kaynımla geldiolmuyor yani.
Güngörmemis aileler böyle.Vallaa çok iyi yapmışsınız annenize gitmekle.anlayışsız insanlara uyuz oluyorum
Diğer 2 doğumumda çalışıyorlardı.sadece ikinci doğumumda 1 gün kalıp gittiler.Dişimi sıktım 1 gün diye.Ama şimdi boştalar çalışmıyorlar endişemde buyüzdenŞaka mı yaKadın lohusayken yardıma gelinir, kayınpeder ne yapacak tam olarak? Demediniz mi ben rahat edemem öyle diye? "Ben gelemem de annen gelecek bizim aileden biri de orada olmak zorunda" gibi olmuş bu. Hiçte abartmıyorsunuz.
O zaman doğum sonrası hizmet etmeyeceksin annene de ettirmeyeceksin sonuçta kv nin kocası ordaYok o değilde ıkisıde çalışıyordu emekliye ayrıldı evde ıkisıde canları sıkılıyor kendilerine iş arıyolar.Gelip benim rahatımı kaçıracaklar.kendilerinin canınsıkılıyo diye
E eşin bulacak çözümü başka yolu yokİşte kibarca annem gelicek zaten dedim.Umarım anlamıştır anlaması gerekeni.Bazen masustan anlamamış gibi devam ediyo uyuz oluyorum bakalım napıcak
Çok haklısınız. Eşinize söyleyin bir şekilde kayınvalidem de gelecekmiş falan derken konuyu açsın. Annesine söylesin öyle şey olur mu rahat edemez pembe dusler desin. Kaldı ki anneniz de 2 çocuğa bakacak ve size yardı olacak. Anneniz için de çok kötü. Siz odanızda olursunuz adamla başbaşa ne yapsınDiğer 2 doğumumda çalışıyorlardı.sadece ikinci doğumumda 1 gün kalıp gittiler.Dişimi sıktım 1 gün diye.Ama şimdi boştalar çalışmıyorlar endişemde buyüzden
Valla zaten yasında var 38 yasında üçüncü gebeliğim ilk değilki napıcaklar bende anlamadım.Hadi annem geliyor çünkü onun kızı yatacak bıçak altına vs..Şaka mı yaKadın lohusayken yardıma gelinir, kayınpeder ne yapacak tam olarak? Demediniz mi ben rahat edemem öyle diye? "Ben gelemem de annen gelecek bizim aileden biri de orada olmak zorunda" gibi olmuş bu. Hiçte abartmıyorsunuz.
Oo kayın daha beter hiç olmaz amaa
Dimi salona gecersem oturursam biraz dank eder kafalarına.Bebek ağlayınca masustan emzirmmeye falan çalışayım numaradan anlasınlarO zaman doğum sonrası hizmet etmeyeceksin annene de ettirmeyeceksin sonuçta kv nin kocası orda
Oturma odasına çekyat i aç yat gunduzleri
Gece yatak odasinda eşinle kalır çocuk odasında da çocuklar 1 oda kalıyor onda da annen
Oturma odasında da kv kp kalırlar
Sabah erkenden git Oturma odasına hiç cekinme utanma onlar utanmıyorsa sen hiç utanma
Benim kv de kim hamile olsa bütün memlekete duyurur hele 2 3 ay olsun yok olmaz imkansız
Bebeğin kalp atışı duyulsun bir kaç kontrole gitsin yok
E eşin bulacak çözümü başka yolu yok
Annem kayınpederin gelirse ben nasıl kalırım rahat edemem diyo zatenÇok haklısınız. Eşinize söyleyin bir şekilde kayınvalidem de gelecekmiş falan derken konuyu açsın. Annesine söylesin öyle şey olur mu rahat edemez pembe dusler desin. Kaldı ki anneniz de 2 çocuğa bakacak ve size yardı olacak. Anneniz için de çok kötü. Siz odanızda olursunuz adamla başbaşa ne yapsınRahatsız bir durum.
Aynen eşime söyletırıcem ihtıyacı yok diyeO zaman doğum sonrası hizmet etmeyeceksin annene de ettirmeyeceksin sonuçta kv nin kocası orda
Oturma odasına çekyat i aç yat gunduzleri
Gece yatak odasinda eşinle kalır çocuk odasında da çocuklar 1 oda kalıyor onda da annen
Oturma odasında da kv kp kalırlar
Sabah erkenden git Oturma odasına hiç cekinme utanma onlar utanmıyorsa sen hiç utanma
Benim kv de kim hamile olsa bütün memlekete duyurur hele 2 3 ay olsun yok olmaz imkansız
Bebeğin kalp atışı duyulsun bir kaç kontrole gitsin yok
E eşin bulacak çözümü başka yolu yok
Aynen eşime söyletırıcem ihtıyacı yok diye
Hastaneye ziyarete gidilir tabi .Ama o an odanın içinde ameliyata giricem hazırlık yapılıyo kapı açılıp kapanıyo amcalar karsımda.amelşyathaneye gidicem sonda bacak aramda odadan çıkamadım onan halşyle bunun nesi normal.Doğum olur anne kendine gelir öyle gelinir ziyarete.Zaten hastaneye de gerek yok en özler dışında.annenin lohusalığı bitince eve gelinse daha mantıklı benceSiz hiç ameliyat sonrası hasta ziyaretine gitmediniz mi hastaneye? Sarkan sonda tıbbi bir gereç. Utandırıcı bir şey değil yani.Burada boşuna bilenmişsiniz. Doğum sonrası kaç gün kalırlar az çok tahmininiz vardır. Rahatsız olacaksanız imayı falan bırakın. Önce eşinize sonra kv söyleyin açıkça
Kaynananiza "annecigim yanlis anlama ama beni yine en iyi sen anlarsin. Lohusa halimle babamin yaninda çekinirim rahat edemem" deyin. Belki halden anlar diyecegim ama anlayacak olsa boyle bir seyin lafini bile etmez. Yine de sansinizi deneyin.20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
gorgu ile alakaliGüngörmemis aileler böyle.
Koloni halinde yaşıyorlar ve heryere ev ahalisi ile gidiyorlar.
Bir de laftan anlamıyorlar.
Şuan yeniden evlensem ilk bakacağım şey aile olur.
Çünkü adam ailesine kalabalık gelmeyin diyor bakıyorsun arkanda 10 kişi.
Lohusaligim çıkınca bebeği gosterdim yoksa hepsi Opus Opus olurdu.
Laf arsizi insanla uğraşmak zor.
Yeminle cok iyi yapmisBenim bu eve çöken kayınpeder konusunda efsane ayar çeken bir avukat arkadaşım vardı. Gelmesin rahat edemem dedi , inadına bir de eşinin boşanmış abisinin 14 yaşındaki oğlunu da yanlarında getirdiler. Benim arkadaşım ne yaptı. Dedi onlar rahatsız olsun. Acti emzirdi sürekli, bu sefer kayinpeder ve 14 yaşındaki oğlan çok rahatsız oldular, sürekli oda değiştirmek zorunda kaldılar. Kayinvalidesi Bir süre sonra erkekler rahatsız oluyorlar odaya geç emzir deyince , bir cıngar, bagirmalar , ağlamalar falan derken gitmek zorunda kaldılar.
Babam kalmaz gelir gider.torununu görmek için o kadar hastaneye ziyaretçi almıyorlar pandemidenAma kendi babanın gelmesi de saçma değil mi bu gibi durumlarda
Napacaz misafir mi agirlayacaz lohusalik mi cekcez
İnşallah.ama önceki doğumumda çalışmalarına rağmen 1 gün kalmışlardı.odan anlayın yaniiİlk zamanlar yanınızda birinin olması gerekir tamam. Sonuçta tecrübeli bir annesiniz. Anneniz veya kv niz diğer çocuklarla evle ilgilenir ki sizde biraz dinlenesiniz. Kp ile çok zor olur. Bir arkadaşın dediği gibi memeler dışarıda geziyorsunuz. Zırt pırt oda değiştirecek haliniz yok. Gelmeyin veya gelin geri dönüm denir mi bilmiyorum. Umarım kalmalık değil bebeği görmelik gelirler.
Baba ile kp aynı olur mu ayol. Bu demek değildi kp torununu görmesin gelmesin. Tabi ki gelecek sevecek. Bunu açıklamanıza gerek yok. Benimde kızkardeşiminde doğumlarımızda babam vardı. Bebek huysuzlanmaya başlayınca ben çıkayım çocuğu emzir derdi. Yeri gelir babanın erkek kardeşinin yanında da emzirirsin ama kp kayınbiraderden çekinirsin.Babam kalmaz gelir gider.torununu görmek için o kadar hastaneye ziyaretçi almıyorlar pandemiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?