- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.590
- 83
- 49
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Koskoca kadının o ortamda kayınpederin, olmaması gerektiğini bilmesi lazım bence ne alaka. Siz haklısınız ve tatlı bir dille ifade edin, mutlaka söyleyin ki sonra iyice daralıp başka tepki vermeyesiniz. Ortam gerilmesin. Çünkü şu dönem ve sonrasında bir gerginlik yaşamamanız sizi daha güçlü yapar.20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Eşinizle konuşun, kv ye de açıkça rahat edemem deyin...20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Var. Kimse zor zamaninda kimsenin keyfini , kahrını çekmek zorunda degil. Herkes haddini bilecekYa ben de doğum yaptım. Normal doğumdu. Bir kayınbaba değil ama babam sürekli bizdeydi. Ben istedim. Odada emzirdim, işim bitince yattım veya salona gidip babamla oturdum, torunu kucağına verdim. Acaba kayınbabam olsa farklı mı olurdu? Ama baba yanında da memeler kapalı sonuçta... Yani ne sakıncası var, doğum öncesi bu kadar bilenmeye gerek var mı bilemiyorum
Açık açık konuşun bence istemediğinizi20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Darılırlar hemen arıza çıkar sonra.gelin bizi istemedi diye.zamanında bi arkasokağında ev vardı oturalım diye bulmuşlardı ben istemedim.çünkü aile apartmanında yasıyolar amcalar yengeler.düğğn üstü darıldılar kaynanam bohçaya filan gelmediAçık açık konuşun bence istemediğinizi
BencedeeVar. Kimse zor zamaninda kimsenin keyfini , kahrını çekmek zorunda degil. Herkes haddini bilecek
Evet bu doğumda gelip gitme olayı bizim millette var zaten.Hollandada takip ettiğim bi youtuber var doğum yaptı kimse gelmedi ne kendi anası ne karsıntaraf üç çocuğuda kendi baktı ilk günden.kadını yorumlarda linçlediler.annen niye gelmiyo diyeBizim millet niye bu kadar birbirine gitme kalma meraklısı…
Avrupada yaşıyorum burdada millet doğuruyor kimse gelip yanlarında kalmıyor.
Her doğumumdan sonra travmalar yaşadım, hem kendi ailem hemde eş ailesi tarfından, eş desen ayrı bir manyaktı sanki ben değilde o lohusaydı…
Ayy yaram depreşti, amaaan yok yok kimse gelmesin kimse gitmesin en iyisi iyi kötü kendi işini kendin görmek.
Sanırım annemle yarışıyo aklınca bende babaanneyim bende kalmalıyım yrıbıne giriyo.Halbuki kendi oğlu doğurmuyo mantıkenAçıkça söylersem darılırlar demişsiniz; darılsınlar bence. Tecrübelisiniz, anneniz geliyor bu yaptıkları yardım falan değil tam tersi yük olmak. Nedir bu erkek tarafının kalma merakı anlayabilmiş değilim.
Yalnız şu düşünceniz de yanlış benceHadi annem geliyor çünkü onun kızı yatacak bıçak altına vs..
Evet bu doğumda gelip gitme olayı bizim millette var zaten.Hollandada takip ettiğim bi youtuber var doğum yaptı kimse gelmedi ne kendi anası ne karsıntaraf üç çocuğuda kendi baktı ilk günden.kadını yorumlarda linçlediler.annen niye gelmiyo diye
Kaynananiza tek laf diyin konu kapansin kisa ve öz o anlayacagini anlar kayinbabam benim kanimi görmek zorundami de bak nasil sana hak verecek susacak kayinbabanin evde işi nedir Allah aşkına anneniz neysede kayinbaba yani yuhh20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Annem kayınpederin gelirse ben nasıl kalırım rahat edemem diyo zaten
Evet bir evin içinde 8 kişi.. düşünemiyorumEn gereksiz kisi geliyor, pardon da Villa da mi oturuyorsunuz zaten 3 cocuk siz kocaniz anneniz bi de kayinvalide kayinpeder yuh artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?