dogum sonrasi kilo verme cabalari ....

slvishn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
115
58
38
32
Hamilelik sirasinda kilo alan anneler dogumdan once ve sonraki kilolarnizi yazarmisiniz ve kilo verebildiniz miii tecrubeler konussun noooolurrrr ://

Cnm merhaba 63 le hamile kaldim 85 le normal dogum yaptim hastane cikisi 80 dim ve koca gobis duruyodu .40 sonrasi 67 oldum sonra sikintidan 72 olunca dur dedim simdi 8 ayligiz 65 im.
Tavsiyem 40 icinde acayip kg veriliyo emzirebilirsen sutun az derler hemen inanma kafana takma tatli yeme pasta borek uzak dur .sut protein ve sudur.ozellikle emzirme sirasinda deli gibi su ic zaten canin isteyecek axayip terliyosun emzirirken.tavuk suyu xorba ic bana acayip sut yapiyordu birde rokali salata.
Ayrica dogumda ister istemez karin kaslari ozellille gobegin buyukse birbirinden ayriliyor benim 2 kg fazlam kaldi ama eski halimle alakam yok kafama takmiyorum once kgler gitsin sonra sporla halledicem bebis biraz daha buyuyunce.
Ancak dedigim gibi sutun az diye helva vb...seyler yeme canin tatli cekerse meyve hosafi yap ic.hem kabizlik falanda olmaz.
Birde gece atistirma bak gor normal dogumda yaparsan nasil gidiyor kgler benim kgler kesinlikle sislik degildi dr kiziyordu kocaman oldun diye.tabi birde benim bebegim uykusu ve huysuzdu onunda etkisi var aksam yemegini bile esim yesiriyordu agzima bebis bir sn ayrilmiyodu benden:)
Umarim saglikli bir dogum olur allah gonlune gore versin

59la hamile kaldim 82yle doguma gittim deli gibi sismistim :) Ama çoğu ödemdi. Doğumdan iki hafta sonra 66 kiloydum uzun bi sure 66da kaldim sonra da tartilmadim :) Su an 4 aylik oldu kizim sadece emiyo ve yemedigim zaman gerçekten sütüm olmuyo vicdan azabi duyuyorum. Hele bi alti aylik olsun kilo olayini düşünürüm bi de şubatta calismaya basliycam inşallah veririm diye düşünüyorum ;)

Mwsallah yinede cok iyisin ...... bende 67 ile hamile kalmistim 58 e dusmustum dogumda 64 tum tartilmadim :/ daha3

kızlar yarifit.blogspot.com.tr adresinde dogum sonrası ve sigarayı bırakma sonrası kilo verme cabalarımı paylasıyorum. Gozatmak siz de bildiklerinizi yasadıklarınızı paylasırsanız cok sevinirim. Hepimiz fit olalım insallah

Back
X