Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok gec paylastim
Gorsellerin cok disina ciktim kahvaltida ceyrek simit daha , yarisi kadar daha patates,1 dilim peynir daha ve iki zeytin fazladan yedim
Ara ogun yapmadim
Dondurma yemek sonrasi yendi. Aksam tabaga ek 2 kasik enginar 4 kasik manti yedim
Tarti gunune yaklasirken kahvaltim cok fazla oldu
Arti olarak yarim simit , 2 yemek kasigi recel , 1 tatli kasigifa labne yedim
Ara ogun yapmayi dusunmuyoum sadece turk kahvesi icerim
Bugun tarti gunumdu. Daha fazla verdigimi hissediyordum ama yanlizca 700 gram vermisim. Hatam belli pilav makarna falan yedim tabak disina ciktim. Bu iki haftalik donemde hic olmayacak
Yanliz bu kahvalti tabaginda kucuk degisiklik oldu kizimla omletin birazini paylastim ve daha fazla domates yedim
Aksam yine tabaktan fazlasini yedim 4 yenek kasigi fasulye ve 2 yemek kasigi yogurt yedim. Cok fazlada geldi gercekten yarindan itibaren yine ilk iki hafta oldugu gibi asla tabagin disina cikmayacagim hizla bitsin gitsin su kilolar
Dun yediklerimi paylasmayi unutmusum ve dun fazla kacirdim
Ara ogunde 1 pakete yakin zuber cips, limonlu soda, 1 orta boy misir , 1 kurabiye
Aksam tabaga ek 4 kasik makarna , 4 kasik enginar yedim