Hoşgeldin tatlım seni burda görmek ne güzelTabiki ben varimmbende ortalama 65 lerdeydim diyete basladim 66 ile auan 63.7 cikiyorum benimde hedefim 58-59 tabi ilk once sadece 63 ü görmek online diyetisyen destegi alıyorum ama seninlede motivasyonumu guclendirmek isterim
Bende yarindan itibaren baslarim yazmaya. Ilk hedefin nedir :) ben kendime tarihlerle hedefler koyuyorumGünaydın
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
3 yumurta
1 domates
2 salatalık
10 zeytin
1 kalın dilim ezine
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Üstüne biber salçası
Bir bardak zencefilli su
Öğle
Badem ceviz kaju kuru erik ve günkurusu +kefir
( büyük ihtimal bu fiks olacak)
Akşam
Balık ve salata yicem
Su 2,5 lt
Hedefim yılbaşında 60 ı görmek. Aynı zamanda doğum günüm ve gebeliğimi öğrendiğim günBende yarindan itibaren baslarim yazmaya. Ilk hedefin nedir :) ben kendime tarihlerle hedefler koyuyorum12kasimda tam 63 ü görmek hedefim sali gunleri tartılıp carsamba gunleri serbest gunum ilan ediyorum o hafta aklimda kalan biseyler varsa yiyorum valla o yuzden bugun menu paylasmadim :)
Hazır alıyorum eker marka çok iyi.Bu arada kefiri hazir mi aliyosun ? Ben gecen hafta hazir aldim ama etkisi ve faydasi ne derece bilemiyorum senin bir bilgin var mi
Cok guzel olmus menun tebrik ederimUyanınca ılık limonlu su
Kahvaltım aynı
Öğlen kefir içmedim ıhlamur ve zencefil içtim bol bol biraz boğazım ağrıyor
Kaju badem günkurusu ve kuru erik yedim
Akşam
Mercimek çorbası büyük kase
2 biftek
Bol salata
Olur tabi cnm amaç motivasyonBende ekeri denerim o zaman sagol :)
Dun bir gezideydim tum gun acayip yorulduk istanbulds tarihi bir geziydi burayada giremedim. Menu yazmak benim icin zor gorunuyor zayıflama gidişatimi yazsam yeterli olur mu
Hoşgeldin cnm. Motive burda halletcez inşallah ya. Önce önümüze küçük hedefler koyalım. Kasım ayının bitmesine 22 gün kaldı. 30 kasımda mesela 58 olmalıyım gibi bi hedef koy. Böyle böyle daha ulaşılabilir olcak. Her ay 2 versek bahara süper oluruz bence. İlla hızla 4-5 vermemize gerek yok. Emziriyor musun?merhaba bende doğum sonrası kilolarını vermekle uğrasan bi anneyim :) peşpeşe iki gebelik sonrası zorlu bir süreç olsa da coğunu başardım :) 62yle gebe kaldım 86yla doğuma girdim Şuan 60 kiloyum boyum 158 hedefim 53 ilk gebeliktede zayıfladım bunda da ama hedefime varamıyorum bir türlü bi yerden sonra duruyor kilo verme motiveleşmemiz lazım :):):)
Saol cnmCok guzel olmus menun tebrik ederim
hoşgeldin cnm. Yok merak etme etkilemez hatta tam tersi oldu sağlıklı beslendikçe arttı. Şeker un bunlar boş kalori. Aç bırakmıyorum hem kendimi. Kuruyemişler kurumeyveler tahin fln bolca yiyorum. Hedefim de ayda 2 gitsin yeter şeklinde. Böyle böyle gidecek kilolar. Hızla giderse işte o zmn çok etkilenir.Canım bende geçen sene Eylül’de Doğum yaptım 74 ile başladım diyete 3.5 ayın sonunda 58 ile mezun oldum zayıflama takımımdan,,, ve hiç yediklerime dikkat etmedim şuanda sabah tartıldım 69.7 tim,,, ve bir an önce kendime gelmeliyim,,,,
Bebeğin hayırlı olsun bu arada ama dikkatli ol sütünü etkilemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?