Merhaba yol arkadaşım. Bende gündüzleri rahat rahat giremiyorum foruma. Bebiş zamanımı çok alıyor. Akşamda kızım okuldan geliyor iyice zorlaşıyor her şey.Bende arada katılabilirim sana olur mu...... Yaşım 42 . 18 aylık oğlum var. Gec yaşta evlenip geç yaşta anne oldum.... 63 kilo hamile kaldım. 75 kilo ile doğuma girdim. Sezeryanla doğum yaptım. Mecburi sebeplerden ötürü. Doğumda haberim yoktu doktor miyomda alınca toparlanmam cok zor oldu. Bebeğim hic emmedi. ( kanayan yaramdir ) Yazın 63 kiloya kadar indim ama soğuklar başlayınca 67 kilo oldum.68 hatta 69 kiloya çıktığımda oluyor. Canı sağolsun bebeğim doğduğundan beri sürekli ağlayan sürekli pacamda yapışık ikiz gibiyiz. Koalam o benim diyorum artık . Durum böyle olunca da ,yemek yapamadığim zamanlarda cok oluyor, ne bulursam onu yiyorum... Pratik olan şeylerde çoğu zaman kilo yapiyor malesef. Ama artık yeter ben 55-57 kilo olmak istiyorum. Boyum 160 cm......hani şöyle bazen insan vazgeçmek istiyor. İşte o zamanlarda özellikle destek olacak yol arkadaşına ihtiyaç duyuyor.... Genelde geceleri müsait oluyorum nete girmek için...... Ne zaman bebeğim uyursa..... Gündüz elime konuşmak için bile zor telefonu alıyorum. Hemen almak için ağlıyor. Köşe bucak telefon saklıyorum. .....
Bende ayda 2-3 kilo verebilirsem ne mutlu.....
İnşallah veririz ..... ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?