Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Günaydınlarrr
Kızlar şaka gibi ama bu sabah 55.7 kg yu gördüm. Ne oldu anlamadım. Aşırı bi ödem mi tuttum acaba? 2 kg dan fazlaydı ama çok değil mi? Emzirmenin faydası ya da bilemiyorum. Normalde bu kdr hızlı zor giderdi. Neyse karantina öncesine geri dönmüş oldum. En son kızımın doğum gününde görmüştüm bunu sonra kilo almıştım. Devam etseydim demekki bu üç ay, kimbilir kaçtım. Kesin bi 52 olmuştum bence. Moral bozmuyoruz devam ediyoruzz. Kalıcı olsun diye bu kiloda uzun süre durmam lazım aslında ama işte bayram taşınma falan derken sıkıntı olacak kesin. Neyse halletcez inşallah

Merhaba pufböregi nasilsin :) bende anca diyet spor karari aldim nasil gidiyor :)

Selamlaaaar
Gene bir kilo alım ve kilo verme durumuna hoşgeldiiim
Eşimin işi dolayısıyla Eskişehir e taşınıyoruz. Hazirandan beri evim olmadığından orda burda göçebe yaşadık ne bulduysak yedik maalesef. Dün eski evime geldim. Hala eşyalar kolide. Ev belli diil. Eylül başı gibi taşıncaz büyük ihtimal. Tekrar kolları sıvadım sabah 62.3 kg ile vira bismillah dedim. Dünden mercimeğimi ıslatmıştım bugün ekmeğimi yaptım

kahvaltıda
2 yumurta
2 dilim peynir
Zeytin domates salatalık yedim

öğlen iki dilim peynirve mercimek ekmeği ile azıcık kızartma yedim

akşam biftek yedim sırf

arada yeşilçay ve karanfilli su içtim

henüz 2 lt içemedim suyu. En azından yatana dek tamamlarım diye düşünüyorum.Sürekli hamurişi tatlı yemekten 55 olan güzelim kilomun içine ettim. Düzensizlik bitirdi beni yoksa asla bu kdr almazdım.Aylardır azcık alsam da dengeliyordum. 2 kg alsam dur diyordum. Şimdi 7 kg aldım. Onca emeğime yazık resmen. Yazın fit dolaşcam derken löplöp dolaştım. Umarım bi daha böyle bişi yaşamam. Bugün başım ağrıyor tatlı yoksunluğundan ama yapcak bişi yok bikaç güne alışır bünyem

Kızlar yarın kabak detoksu yapmaya karar verdim nilay keçecinin. Bakalım inşallah başarırım

Selamlar kızlar
Ah bu pandemi bitirdi beni. Taşınması kızımın online okulu, bi de ufaklık derken bittim resmen. Bir de ben meğer haşimato tirodi hastasıymışım bilmiyordum. Kocaman nodülüm de varmış meğer şaka gibi. Ondan çabucak kilo alıyormuşum ama vermem zor oluyormuş
Gene çok kilo aldım. Sabah 63 kg idim. Benim hayat boyu glutensiz ve kazeinsiz ( süt ürünsüz) beslenmem gerekiyormuş çünkü bunları yiyince vücudum bunları düşman olarak algılayıp benim tirodime saldırıyormuş. Eğer tirodimi tamamen kaybetmek istemiyorsam bunlardan uzak durmalıymışım . Hala inanamıyorum. Çocukların süt alerjisinin üstüne bir de hayat boyu diyet nasıl olcaksa
O zmn napıyoruz başlıyoruz. Bana burası iyi gelmişti kilo versem bile yazmaya devaö çünkü artık amaç sadece kilo vermek değil
Bugün sağlıklı beslenmeye adımımı attım vira bismillah

Kahvaltı
Roka dereotu nane domates salatalık bol yağ ve limonla
Üç tane brezilya cevizi( selenyum takviyesi yerine)
İki yumurta
Zeytin

arada dukan bira içtim ( yeşilçay, maden suyu, limon üçlüsü)
Akşam zencefilli su içtim 800 ml

toplam 2400 ml sıvı aldım

akşam yemeği
Kuzu etli kuru fasülye
Salata.

bugün meyve yok

Ooo 9 gün olmuş bile ama ben yazmamışım. Çok şükür devam ediyorum diyetime
Bu sabah 61.1 kg çıktım. En son başladıktan üç gün sonra adet olmuştum o yüzden tartılmamıştım. Ödemimi atmışım. Şimdi esas zor kısmı geliyor. Tek tesellim bu kilo yılların kilosu değil. Hızlı aldım evet 1 senedir homini gırtlak yiyorum ama aralarda da dengelemek adına kısa kısa dikkat de etmiştim yoksa kesin 70 li kilolara çıkardım. Ona rağmen çok almışım. 55.6 yı görmüştüm geçen sene bu zamanlar. Geriye dönüp okuyunca çok üzülüyorum. Neler yapmışım kendime.. ne kdr mutluydum oysa vücudumla.. yıllardır hayalini kurduğum kiloya gelmiştm ama koruyamadım. Bu pandemide bazılarımız yedi bazılarımız spor sağlıklı beslenme derken fıstık gibi oldu. Geçen sene yiyen taraftım ama bu sene böyle olmayacak. Benim neyim eksik iradesini koruyanlardan.. bu sefer yaza ve hatta bundan sonra hep incecik olmaya söz verdim. Evet tamam belki bazen bozucam ama dengeleyen nasıl dengeliyo.. yolundan şaşmıyo.. bende şaşmıcam. Bi şekilde olcak. Hadi bakalım sıva kolları kızımDaha önce yaptın yine yapabilirsin

Bu 9 gün boyunca kahvaltılarımda peynir yemedim. Ekmek olarak karabuğdaydan krep yaptım bazen, bazen de mercimek ekmeği. Bugün yemedim mesela hiç
Öğlenleri meyvemi yedim kurıyemişimi yedim. Bazende hepsini rondodan geçirip tahin döküp tatlımı yaptım. Şekersiz unsuz.
Akşamları da bazen balık bazen et bazen sebz yemeği yedim bu şekilde geçti hep

Bu sabah (10.30)
Roka maydanoz tere ve dereotundan oluşan salatam ve 3 yumurtam vardı
Zeytin domates de tabi

öğlen fındık, badem ,kakao ,dut kurusu, gün kurusu, muz ve tahini rondodan geçirdim enfes bi tatlı yaptım yedim

yeşilçay içtim birazdan da zencefil içicem

akşam yemeği olarak köfte ve salata planım
If şeklinde besleniyorum o sebeple yemek yediğim süre 8 saat açlık 16 saat şeklinde planlıyorum.
Hadi bakalım

İşte buuuu, regl biter şişkinlik sona erer. Ödemlere bay bay diyorum ve 60.1 kg ile yoluma devam ediyorummmm
İlk hedefim 16 mart eşimin doğum günü. O gün kutlama yapcaz yicez her şeyden o yüzden o güne dek ikimizde bozmuyoruz söz verdik. Sonra devam edicez tabi. Tam 29 günümüz kaldı ilk kaçamak için. 57 olur muyum acaba o güne hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…