Neyse ki geçici ni durum bebeğin kaç aylık oldu canımBu arada oğlumda süt alerjisi çıktı. Bazı gıdalar yasak artık bana
Süt ve tüm süt ürünleri yasak
Dana eti yasak
Bundan sonra kuzu yemem gerekiyor
Kahvaltıdan peyniri çıkarıyorum artık
Off o allerji diyeti aç bırakıyor resmenBu sabah kahvaltım yne aynıydı
Öğlen yeşil mercimek yedim yanında da cennet hurması
Akşam balık ve salata yiyeceğim
Artık iyice alıştım canım sağlıksız şeyler istemiyor. Zaten istese de yiyemicem süt alerjisi sebebiyle
Hoşeldin cnmcmAA bizim kızlar buraya mı taşıdınız kızlar bende geliyorum ve inanın buraya yazmazsam başaramam
Ayın 2 sinde 3 aylık olcak tatlım. Kakada kan arttı iyice dün. Bir kaşık bile olsa asla tüketmeyecekmişim . Bir de kuruyemişler çıktı. Bağırsak toparlanana dek yeme dedi alerji doktoruNeyse ki geçici ni durum bebeğin kaç aylık oldu canım
Ay evet ya ne yiceğimi şaşırdım. Kendi isteğimle sağlıklı besleniyordum zaten de süt ürünleri ile yaptığım sağlıklı bi sürü şey vardı onlarda gitti mecburOff o allerji diyeti aç bırakıyor resmen
Ben 1 hafta uyguladım 1 kilo vermiştim cidden insan ne yiyeceğini şaşıyor ya neyse bu günler geçici Allah beterinden saklasınHoşeldin cnmcm
Valla brnde diyet günlüğü şeklinde başlayayım dedim başka türlü motive olamicaktım. Gel beraber yapalım daha iyi ilerleriz
Hoşbulduk canım yapalım valla yazayım buraya ben bugün başlayalı 3. Gün oldu bile
Ayın 2 sinde 3 aylık olcak tatlım. Kakada kan arttı iyice dün. Bir kaşık bile olsa asla tüketmeyecekmişim . Bir de kuruyemişler çıktı. Bağırsak toparlanana dek yeme dedi alerji doktoru
Maşallah 3 aylık oldunuz bile ilerki aylarda toparlar canım merak etme ek gıda çok güzel toparlıyormuş
Ay evet ya ne yiceğimi şaşırdım. Kendi isteğimle sağlıklı besleniyordum zaten de süt ürünleri ile yaptığım sağlıklı bi sürü şey vardı onlarda gitti mecbur
Cnm ben böyle durumlarda istediğim kilınun 1-2 kilo aşağısına iniyorum ki ödem olduğunda fln ya da kaçamaklar yapınca istediğim kiloyu aşmamış olayım. Emniyet sibobu yaniDiyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme olarak görüyorum arada kaçamaklar olucak şimdiden yazayım bugün 3. Günüm Dü 57.7 ile başladım 56.9 oldum bile yine limonlu su imdadıma yetişti bakalım hedef 55 ama ipin ucunu bırakmak istemiyorum 55 de kalıp korumam lazım
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir bolca ot artık dereotu roka falan
Ara yok
Öğlen 4 kaşık kısır
1dilşm triliçe 1 kurabiye
Akşam yarım lahmacun bollca su içtim
Maşallah ne güzel. Ben de bol bol emziriyorum ama gitmiyor maalesef yiyince tatlıları hamurişlerini ... en azından bende öyle olmadı. İlk gebelikte gitmişti. Belki 35 yaşındayım metabolizmam yavaşladı ondandır. Gebelik kiloma 2,5 kg kaldı. Benim amacım onun da altına inmekvallah ben pesbpese 4 dogum yaptim ilk dogumlarda 45 kiloyla kalmistim 60 la dogum yaptim rn sonuncusunda 55 le kaldim 66 doguma gittim suan 58 kiloyum ama brnim istahim cok var cok yiyorum bebegim sag olsun bana birakmiyor kiloyu emzirmek en iyi diyet zaten
maksimun 1 yil yqvas yavasMaşallah ne güzel. Ben de bol bol emziriyorum ama gitmiyor maalesef yiyince tatlıları hamurişlerini ... en azından bende öyle olmadı. İlk gebelikte gitmişti. Belki 35 yaşındayım metabolizmam yavaşladı ondandır. Gebelik kiloma 2,5 kg kaldı. Benim amacım onun da altına inmek ☺
Canim kötü olmus ya ilk bebeginde de mi vardi sut alerjisi yanlış mi hatirliyorumBu arada oğlumda süt alerjisi çıktı. Bazı gıdalar yasak artık bana
Süt ve tüm süt ürünleri yasak
Dana eti yasak
Bundan sonra kuzu yemem gerekiyor
Kahvaltıdan peyniri çıkarıyorum artık
aa ahoşgeldin cnmcmKizlar selam bende geldim☺ aldigim 11kilonun 6si gitti 5 i bende kaldi
Öff evet maalesef. Zaten ilkinde varsa ikimcide de oluyormuş.Canim kötü olmus ya ilk bebeginde de mi vardi sut alerjisi yanlış mi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?