Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

AA bizim kızlar buraya mı taşıdınız kızlar bende geliyorum ve inanın buraya yazmazsam başaramam
Hoşeldin cnmcm
Valla brnde diyet günlüğü şeklinde başlayayım dedim başka türlü motive olamicaktım. Gel beraber yapalım daha iyi ilerleriz
Neyse ki geçici ni durum bebeğin kaç aylık oldu canım
Ayın 2 sinde 3 aylık olcak tatlım. Kakada kan arttı iyice dün. Bir kaşık bile olsa asla tüketmeyecekmişim . Bir de kuruyemişler çıktı. Bağırsak toparlanana dek yeme dedi alerji doktoru
Off o allerji diyeti aç bırakıyor resmen
Ay evet ya ne yiceğimi şaşırdım. Kendi isteğimle sağlıklı besleniyordum zaten de süt ürünleri ile yaptığım sağlıklı bi sürü şey vardı onlarda gitti mecbur

Kızlar bu arada bayadır yazmamışım
Büyük kız hastaydı onla uğraşıyordum
Kilom şu an 62,5. Yenı yıl hedefime yani gebe kaldığım kiloya 2,5 kg kaldı
Sonrası artık süt alerjisi ile düşmeye devam eder. Kızımda 20 kiloya yakın vermiştim bu yüzden

Sabahları kahvaltıda roka marul havuç dereotundan kocaman bi salata yapıp zeytinyağı ve limon ekliyorum. Üstüne de üç yumurta koyuyorum. Sanırım kış boyu kahvaltım bu olacak

Öğlen
Meyve yiyorum bolca acıktıkça

Akşam henüz planlamadım ama sanırım pazı pişircem

Ben 1 hafta uyguladım 1 kilo vermiştim cidden insan ne yiyeceğini şaşıyor ya neyse bu günler geçici Allah beterinden saklasın

Diyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme olarak görüyorum arada kaçamaklar olucak şimdiden yazayım bugün 3. Günüm Dü 57.7 ile başladım 56.9 oldum bile yine limonlu su imdadıma yetişti bakalım hedef 55 ama ipin ucunu bırakmak istemiyorum 55 de kalıp korumam lazım
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir bolca ot artık dereotu roka falan
Ara yok
Öğlen 4 kaşık kısır
1dilşm triliçe 1 kurabiye
Akşam yarım lahmacun bollca su içtim

Cnm ben böyle durumlarda istediğim kilınun 1-2 kilo aşağısına iniyorum ki ödem olduğunda fln ya da kaçamaklar yapınca istediğim kiloyu aşmamış olayım. Emniyet sibobu yani

Kızlar bu hsonu kayınvalidemler gelicek yarın ev kalabalık tartılamam diye şimdi tartıldım. 62,4 kg ya düşmüşüm. Bunhafta 500 gr gitmiş oldu.ilk hedefe az kaldı

Selamlar
Beslenme günlüğüne devam
Misafirlerimi uğurladım. Sağlıklı beslenmemi bozmadım. Bebeğim alerjili olunca yememe içmeme karışamadı kimse
Yoksa var ya demedikleri kalmazdı
Çok yoruldum ama iyiki gelmişler. Özleşmişiz nerdeyse 2 ay olmuştu.

Sabah
2 yumurta
Roka
Domates salatalık
Zeytin
Kuru kayısı
2 ince dilim karabuğday ( greçka) ekmeği

Öğlen 2 tabak mercimek çorbası

Akşama pazı pişircem yumurtalı

Kızlar daha önceleri yulaf kepeği den yaptığım dukan ekmeğini yiyordum fakat o ya süt ya da yoğurtla yapılıyordu. Malum süt ürünleri yasak artık ben de araştırdım ekmek tarifi buldum hem de sağlıklı glutensiz

Karabuğdayı ( greçka) duymuşsunuzdur. Adı buğday olsa da buğday değil bir bitki kendisi. Çiğ karabuğday aldım. 2 bardak karabuğdayı yıkayıp Önce suda 4 saat beklettim yumuşadı. Sonra süzdüm ama yıkamadım bu aşamada. Üstüne 1 bardak su ekledim. Rondodan geçirdim krep hamuru gibi oldu. Tuz ekleyip 24 saat beklettim üstünğ örtüp. Sonra kalına aldım 1 saat pişirdim mis gibi ekmek oldu

vallah ben pesbpese 4 dogum yaptim ilk dogumlarda 45 kiloyla kalmistim 60 la dogum yaptim rn sonuncusunda 55 le kaldim 66 doguma gittim suan 58 kiloyum ama brnim istahim cok var cok yiyorum bebegim sag olsun bana birakmiyor kiloyu emzirmek en iyi diyet zaten

Maşallah ne güzel. Ben de bol bol emziriyorum ama gitmiyor maalesef yiyince tatlıları hamurişlerini ... en azından bende öyle olmadı. İlk gebelikte gitmişti. Belki 35 yaşındayım metabolizmam yavaşladı ondandır. Gebelik kiloma 2,5 kg kaldı. Benim amacım onun da altına inmek

maksimun 1 yil yqvas yavas

Bu arada oğlumda süt alerjisi çıktı. Bazı gıdalar yasak artık bana
Süt ve tüm süt ürünleri yasak
Dana eti yasak
Bundan sonra kuzu yemem gerekiyor
Kahvaltıdan peyniri çıkarıyorum artık
Canim kötü olmus ya ilk bebeginde de mi vardi sut alerjisi yanlış mi hatirliyorum

Başlangıç kilom 63.5
Ilk hedefim 60 kg
Kahvaltı klasik haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik yedim
Ara ceviz
Öğle tarhana corba
Ara 4 tatli kaşığı muhallebi ceviz
Aksam 5 ad küçük kofte içinde ekmek yada galeta unu kullanmadim 5 küçük parca karnabahar ve peynirli kapya biber hepsini firinladim
Ara 4 ad kestane
1.5 lt su icebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…