Merhaba cnm. Ztn ilk hedefe ulaşınca insan bi şımarıyo bende neler yedim neler. Bugün itibariyle tekrar düzgün beslenicem.Canim naber ilk part 60 kg ya geldim kacamaklara basladim 2.parta geçemedim sen guzel devam ediyorsun
Günaydın tatlımmm hoşgeldin ne iyi ettin de geldin tabiki katılabilirsinMerhabaaaaa, katılabilir miyim bende?:)
Meraba canım. Eylül anneleri grubundan birlikteydik. Maşallah diyim sana vermişsşin kiloları. Ben vermedim hiç aksine aldım tartılmayı da bıraktım. Bi yerden başlayım diyorum. Burayı gördüğüm iyi olduMerhaba kuzular sabahın erken saatlernde hemen koştum buraya. Mutluluğumu anlatamam ☺
56,9 a düşmüşümhala şoktayım
Oh beeeeee ucundan da olsa 56 yı görmenin sevinciiii paha biçilemez. En son bu kiloyu 8 sene önce evlenirken görmüştüm inanamıyorum. Bu yaz benim senem olcakkkk
Hatırlıyorum kuzum hatırlamam mıMeraba canım. Eylül anneleri grubundan birlikteydik. Maşallah diyim sana vermişsşin kiloları. Ben vermedim hiç aksine aldım tartılmayı da bıraktım. Bi yerden başlayım diyorum. Burayı gördüğüm iyi oldu
Canım selamMerhaba kizlarHamilelikte bende kilo takibi yapıyordum sizle.55 kiloyla hamileliğe başlamıştım.Kizim son ayında kilosu az olunca kendimi yemeye vurmustum ve 71le doğuma girmiştim Kızım şuan 6 aylık,ben de 59 kiloyum.Hedefim 57 Ama bunun için bir şey yapamıyorum.Hele ki şimdi sürekli evdeyiz diye beni en çok mutlu eden şey tatlılar Sizi hatirlayip yazmak istedim aradım ve buldum
Elbette.Onca çabanın sonucu kilo olarak dönünce müthiş hayal kirikligidir.Ama sen yine yaparsiiinCanım selam ☺
bende şu karantina olayında cozuttum iyice. En son 7 martta 55.7 kg ya düşmüştüm sonra ztn malum evlere kapandık ve başladı bi sürü şey yemeye. Normalde mercimekten ekmek yiyen ben milletin ekmek yaptığını gördükçe puf puf beyaz mayalı ekmekler yaptım. Kızım da evde tabi o da sürekli kekler tatlılar istiyor ona yaptıkça beniö de canım çekiyor yiyorum. Sıkıntıdan da yiyorum.Yürüyüşler yalan oldu tabi bir de. Yaza fit olcam diye yola çıkıp aylarca evde kalınca amaaaan diyip koyuveriyor insan... kilo versem ne vermesem ne diyip yedim. Şimdi 57.9 kg yum. 2 kgdan fazla geri aldım. Aman ne olcak deme o son kilolar en zor gideniydi. 100 gr larla geldim o kilolara. Ama şap diye aldım hepsini. İşin kötüsü durduramıyorım kendimi. O yüzden günlüğüne bi bakayım motive olayım dedim. Yarından itibaren dikkat etmeye çalışcam.Spor yapmam da lazım artık. Kilo olmasa bile yumuşacık oldum sıkılaşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?