Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Canim naber ilk part 60 kg ya geldim kacamaklara basladim 2.parta geçemedim sen guzel devam ediyorsun

Canim naber ilk part 60 kg ya geldim kacamaklara basladim 2.parta geçemedim sen guzel devam ediyorsun
Merhaba cnm. Ztn ilk hedefe ulaşınca insan bi şımarıyo bende neler yedim neler. Bugün itibariyle tekrar düzgün beslenicem.

Tünaydın kızlar
Bu sabah onca cipslere patlamış mısırlara keklere rağmen -200 gr daha gitti
57.7 ile yola devam ediyorum. Başlığımdaki hedefime 700 gr kaldı ama biliyorsunuz kızımın doğum gününe yeni hedef koymuştum . 29 Şubata tam 5 hafta var ve umarım o gün geldiğinde 55 kg olurum
Dünden itbaren sağlıklı beslenmeye başladım. Bıkkınlıktan iki hafta kdr cozutmuştum. Tabi hedefe erken varmanın şımarıklığı da oldu diyebiliriz. Ama 5 haftada 2.7 kg vermem için sıkı tutmam şart

Kızlar napıyosunu bakiim? Yaza az kaldı hadş kaldırın totoları, bırakın o poğaça börekleri tatlıları
75 lendoğuma giden ben bu sabah itibariyle 57.5 kg ya düştüm. Bebeğim 2 şubatta tam 5 aylık olacak ve o güne 4 gün kaldı belli mi olur daha da düşerim belki

Bu hafta şimdilik kaçamaksız gidiyorum ama meyveyi aşırı abartmış olabilirim. Doğum gününe 4 hafta kaldı. Ama salgınlar hastalıklar derken herkes evinden çıkmaya korkuyor kimse gelemicekse en azındqn marta erteleyebilirim doğum günü partisini. Bakalım ne olacak

Tünaydın kızlaaar
Pzt 57.1 çıkmamın şımarıklığıyla 3 paket lays yedim yetmedi salı ve çrş iki koca tabak pilav yedim suçluyum hakim beey
Bu sabaha kdr 58,6 çıkıyotdum düşünün nasıl ödem olmuş 1,5 kg nedirrr
Bu sabah neyseki 57,6 yı gördüm 1 kg su ödemmiş. Zencefil içtim bol su içtim ve tuzlu yemeyerek attım ama kaç hafta geri gitmiş oldum. Bu cts 56 ları görceğime bikaç hafta öncesinin kilosundayım. Bu bana ders olsun. Hedefim 55 olsam da demekki bikaç kilo emniyet payı bırakmalıyım yoksa hemen farkediyor

Merhaba kuzular sabahın erken saatlernde hemen koştum buraya. Mutluluğumu anlatamam
56,9 a düşmüşüm hala şoktayım
Oh beeeeee ucundan da olsa 56 yı görmenin sevinciiii paha biçilemez. En son bu kiloyu 8 sene önce evlenirken görmüştüm inanamıyorum. Bu yaz benim senem olcakkkk

Meraba canım. Eylül anneleri grubundan birlikteydik. Maşallah diyim sana vermişsşin kiloları. Ben vermedim hiç aksine aldım tartılmayı da bıraktım. Bi yerden başlayım diyorum. Burayı gördüğüm iyi oldu

Merhaba kızlar
İkinci hedefime hızla ilerliyorum
56,6 kg oldum. Geçen hafta çok fazla kaçamağım olmuştu. O yüzden verememiştim iki gündür dikkat edip yürüyüşe çıktım 300 gr gitmiş çok şükür. Kendime söz verdim 55 i görene dek kaçamak yapmıcam.

Hatırlıyorum kuzum hatırlamam mı
saolasın. Tuttum kendimi. Sağlıksız gıdaların ne sütüme ne de bebeğine faydası var diyip yemedim. Hem zayıfladım hem de bebeğim daha iyi kilo aldı. Yani yemezsen sütün az olur laflarını boşa çıkarmış oldum sonuçta sağlıksızlar süt yapmıyor yani.Sen de başka bak artık cemreler düşüyor havalar ısınıyor. Yürüyüşlere başla. Al kuzunu koy pusetine hem o hava alır uyur hrm sana faydası olur

Tünaydın hanımlar
Bu sabah 56.0 gördüm. Kızımın doğum gününe daha bir hafta var ve hedefime ulaştım. Şimdi deeee nisan ayına 53 le gireyim diyorum.
yeni hedef yükleniyoooor
Hedef tarih: 6 nisan (6 hafta kaldı)
Hedef kilo: 53 ( 3 kg verilecek)

Bugün hala 56 kiloyum. 56 yı görünce epey cozuttum. Yine şımardım yani. Sonra 57 yi görünce bi dur dedim kendime dikkat edip 56 oldum. İki haftam çöp oldu yani ama olsun. Hızlı verince de vücut ne oluyoruz diyo geri almaya çalışıyor kendini korumak için. O yüzden bu yeni kilolarımın oturması lazım. Gerçi gebelikten önce de uzun süre 58-59 civarıydım 1,5 sene kdr. Ama aşağısı henüz vücudun kaydetmediği kilolar. Bu cts doğum günü var kızımın. Orda da yicem ama sonra devam. Hedef 53 sonra da havalar güzelleşiyor yürüyüşe

Merhaba kizlar Hamilelikte bende kilo takibi yapıyordum sizle.55 kiloyla hamileliğe başlamıştım.Kizim son ayında kilosu az olunca kendimi yemeye vurmustum ve 71le doğuma girmiştim Kızım şuan 6 aylık,ben de 59 kiloyum.Hedefim 57 Ama bunun için bir şey yapamıyorum.Hele ki şimdi sürekli evdeyiz diye beni en çok mutlu eden şey tatlılar Sizi hatirlayip yazmak istedim aradım ve buldum

Canım selam
bende şu karantina olayında cozuttum iyice. En son 7 martta 55.7 kg ya düşmüştüm sonra ztn malum evlere kapandık ve başladı bi sürü şey yemeye. Normalde mercimekten ekmek yiyen ben milletin ekmek yaptığını gördükçe puf puf beyaz mayalı ekmekler yaptım. Kızım da evde tabi o da sürekli kekler tatlılar istiyor ona yaptıkça beniö de canım çekiyor yiyorum. Sıkıntıdan da yiyorum.Yürüyüşler yalan oldu tabi bir de. Yaza fit olcam diye yola çıkıp aylarca evde kalınca amaaaan diyip koyuveriyor insan... kilo versem ne vermesem ne diyip yedim. Şimdi 57.9 kg yum. 2 kgdan fazla geri aldım. Aman ne olcak deme o son kilolar en zor gideniydi. 100 gr larla geldim o kilolara. Ama şap diye aldım hepsini. İşin kötüsü durduramıyorım kendimi. O yüzden günlüğüne bi bakayım motive olayım dedim. Yarından itibaren dikkat etmeye çalışcam.Spor yapmam da lazım artık. Kilo olmasa bile yumuşacık oldum sıkılaşmam lazım

Elbette.Onca çabanın sonucu kilo olarak dönünce müthiş hayal kirikligidir.Ama sen yine yaparsiiin
Ben de 58im şuan.ve bahsettiğin karantina dönemiyle kekler,ekmekler,tatlılar evde olmazsa olmazımiz oldu.Havalar ısınıyor,evde dışarda gönlümüzce giyip takılmak icin bu günler iyi fırsat

Evett sabah tartıldım 58.2 geldim. Dün wc ye çıkamamıştım ondan sanırım. Ztn sağlıklı beslenmeyince kabızlık da oluyor bende. Şimdi düzelicek umarım
Sabah 7 de uyandım
Sabah ilk işim 1 lt su içmek oldu
Saat 10 da üç tane gün kurusu yedim bi 15 dk bekleyip kahvaltımı yaptım
Kahvaltıda ;
Dünden hazırladığım mercimek ekmeğimden üç parça
Roka
Domates
Salatalık
Üç yumurta
İki tane közlenmiş kapya biber
Bir yeşil biber
10 zeytin
Bikaç dilim havuç içeren salatamı yedim
Üstüne de az zyağı gezdirdim
Tuz eklemedim çünkü önce ödemi atmalıyım bir hafta kdr tuzsuz beslenicem sonra eklerim artık
Şimdi zencefil çayı içiyorum

hedefim bugün 3 lt suyu tamamlamak
1 tane de yeşilçay içicem ilerleyen saatlerde. (Evet emzirenler içebilir bir kupa)

akşam ne yapcam bilmiyorum ama büyük ihtimal kabak var onu yaparım

süt alerjisi devam o yüzden göremiceksiniz süt ürünü

mümkün mertebe gluten de almamaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…