Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben iki yıl önce çok tatlı bi erkek bebek doğurdum 64 kilo ile hamile kaldm şu an 80 kiloyum işin kötüsü o kadar kiloya rağmen oğlum 2 kilo bile değildi benm gibi kilosunu veremeyen var mı?
Ben varim evlendikten sonra zaten kilo aldim sonra ilk oglumda hamilelikte 6 kilo aldim dogumdan sonra o 6yi verdim 1 hafta icinde +1 kilo daha verdim sonra tekrar hamile kaldim 2 ay sonra ve dger oglumdada 9 kilo aldim hamilelikte 40im cikti sadece 5 kilosu gtti daha 4 üde vermedim ki daha hedefim cok vermek ama sabit kaldi inmiyorrr
Arkadaslar sizinki de kilomu allahaskina Ben evlendikten sonra 15 , hamileliktede ustune tam 27 kilo aldim... Kırkım cikmadan 13 kiloyu verdim, oyle de kaldim..Daha da veremiorum
Merhaba hanımlar ben iki yıl önce çok tatlı bi erkek bebek doğurdum 64 kilo ile hamile kaldm şu an 80 kiloyum işin kötüsü o kadar kiloya rağmen oğlum 2 kilo bile değildi benm gibi kilosunu veremeyen var mı?
13 14 kilo aldim dogum yaptim eve geldim 8 kilo vermisim 5 kilo kalmis . 15 gun oldu daha tartilmadim ama dikkat ediyorum kompostolarda sekeri abartmiyorum bol yesillik dereotuyla besleniyorum sut yapan saglikli seylerle bakalim ne olacak . Emziriken asiri terliyorum kesinlikle kalori yakiliyor buna inaniyorum .
Arkadaslar sizinki de kilomu allahaskina Ben evlendikten sonra 15 , hamileliktede ustune tam 27 kilo aldim... Kırkım cikmadan 13 kiloyu verdim, oyle de kaldim..Daha da veremiorum
Canımdogumdan hemen sonra kılo vermek cok guc ve sen bunu kırıkın cukmadan yaptıysan demekkı bı yerde bısey var.Hastaneye bır gıt kan ve trioidlerine baktır.Beslenme olayına dıkkat ve hareket ve karın ıcın spor yaparsan bence coze3rsın