doğum sonrası kilolar :(:(:(

demirah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
42
2
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum şu anda 68. Emziriyorum çok fazlada iştahım yok ve hala regli olmadım. Kilo veremememin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Benim durumumda olanlar var mı ne yapmalıyım kiloları çok kafama takıyorum. :18::18::18:

Beslenme programında değişiklikler yapsan..
Birde doğumun üstünden zaman geçmiş, rahatça sporda yapabilirsin. .
Birde emziriyorsan; yavas yavas verirsin fazlalıkları
Benim de 9 kilo kadar fazlam var suan
Kolay gelsinn sanada

Çok aşırı yiyen birisi değilim zaten. Tatlı, ekmek vs. bunun gibi kilo aldıran yiyeceklere de dikkat ediyorum. Çok düzenli olmasa da sporda yapıyorum ama yok gitmiyor.

canım adet olmaya çok güvenme ben bi başlık açtım adet olunca kilo veren oldu mu diye yani %50 diyebilirim. mesela ben veremedim maalesef ama her bünye farklı belki sen verirsin. bebeğin sakinse evde yürüyüş yapabilirsin, leslie sansone ile wolk at home, internetten indir yap evde ben pek uygulayamadım kızım hiç durmadığı için. belki sen yapabilirsin. ya da at bebişini arabaya yürüyüşe çıkın fırsat olursa. öle böle derken yavaş yavaş gider.
benim de vermek istediğim 4 kilom var ama gram gitmiyo sabah ev işi yemek derken başka birşeye fırsatım da kalmıyo ama biraz azmetsek gider gibime geliyo...

Canım adet görmnle alakası yok bence.ben de dogum yapalı 5 ay oldu hemen hastalamd ama kilo hala duruyor.
54 le hamile kaldm suan 69 kiloym bi eski halime donsem neyse onemli olan can sagligi.ben de cok takiyrm ama rajat olmak en iyisi ..bosverr

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Sıkı bir şekilde spora başlayacağım inş. verebilirim. Ayrıca yediklerimize dikkat edersek elma sirkesi de kilo vermeye yardımcı oluyormuş, deneyen var mı?

Bende doğum yapalı 7 ay oldu 65 le başladım hamileliğime toplam 23 kilo aldım şimdi 72 kiloyum yani 7 kilom kaldı kaldı kalmasına ve gitmiyor işede başladım bu 7 kilo bile beni çok kilolu gösteriyor bende spora başlıyacağım çünkü eski kıyafetlerimi görünce içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…