dogum sonrasi kilolar

Hazalyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
107
21
68
Herkese merhabalar yeni dogum yapmis ikinci anneligini yasayan bir bayan olarak ilk dogumla ikinci dogum sonrasi kilolarin farkini yapilabilecek diyetleri konusalim istedim emzirirken kilo vermenin zorluklarini yeni annelerinde bildigi tartismasiz dogrudur. bana destek olacaginizi dusunuyorum...

Yeni dogum yapmis her bayan fazlaliklarindan kurtulmak ister bunun icin bir cok diyet denenebilir.elbetteki diyetisyen esliginde bu yola cikmak daha faydali olacaktir.tabiki bu yolda bize destek olacak eslerimiz arkadaslarimizda olursa kilo vermemiz dahada kolaylasir.

3 bucuk aylik bir oglum var 2 bucuk yasindada bir kizim ilk dogumda 73 kilodan 60 kiloya dustum bir iki ay icersindede ideal kiloma yani 56 kiloya dustum fakat ikinci dogumumda kilo vermek daha bi zor sanki 75 kiloyla dogum yaptim.66 kiloya dustum hala kiloverebilmis degilim su ararlar alkali su deniyorum kendim yapiyorum faydali olabilecegini dusunuyorum

Tabikide fakat bulundugum sehir maalesef hareketimi kisitliyor tabikide egzersiz yapiyorum fakat evin icindeki hareket yeterli olmuyor.ve iki cocukla herzaman spora firsat bulunamiyor bende alternatif ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…