- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.761
ÖFFFF sıkıldım artık bahanelerden bu günde kızımın diş hediğini yaptık ve koca bir tiramisu tepsisi evde bana bakıyor. kilo vermeliyiiiim
ÖFFFF sıkıldım artık bahanelerden bu günde kızımın diş hediğini yaptık ve koca bir tiramisu tepsisi evde bana bakıyor. kilo vermeliyiiiim
Merhaba hanimlar ben 27 yasindayim ve 2010 kasim annesiyim. Kizim 14 aylik olacak. 65 ile hamile kalmistim sonra 63 e dustum ve 9. Ayda 70 kg dum. Dogumdan sonra tekrar 65 ile eve dondum ama cok istahim acildi. Suan hala emziriyorum kizimi buda beni feci aciktiriyor. Ama bikt bende guzel kiyafetler giyememekten aynada o koca gobegi gormekten, edimin siskosun demedinden. Suan 69 kg yum bende basladim diyete. Mis gibi kokan pogacama abur cuburlara ragmen yapicam. Desteginizi bekliyorum
evet işte benim de problemim bu taatlıı her türlüsü. olmasada yaratır gene yerim. bahanesi çoktur. kendimi bir kaç saat tutar, sonra bi bakmışım elimde bitmiş bi çikolata paketi. sarelle şişesi, helva falan. festasyonel diyabetliydim. ve diyetle hamileyken zayıfladım. o zaman bebişe kıyamadım ama şimdi dayanamıyorum. pilates ve sıfır şekerle hedefime ulaşacağımı düşünüyorum ama sıfır şeker işi beni zorluyorrr. boy 160 kilo 63 hedef: 55 .evet ne yapmalı arkadaşlar. ankarada diyetisyene giden ve faydasını gören var mı? ne önerirsiniz. emziriyorum, bebiş 9. ayında. ne kadar sürede vermeliyim sizce bu 8 kiloyu.??????
Sizin için çok erken.Bir 6 ay geçsin kendiliğinden gider ilk doğum kiloları.Ben geçen yıl ikinci bebeğimin kilosunu 10 aylık olunca sadece yemeği azaltarak,ekmek,şeker ve hamurişini keserek verdim.Bol süt içtim emzirdiğim için ve 3 ayda 15 kilo gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?