Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlar ben ilk hamileleiğimde tam 32 kilo almıştım 59 kiloyla başlayıp 90 küsürlerle kapatmıştım tüp bebekti ilk hamileliğim doğumdan sonrada hiç korunmadık bebeğim 4 aylık olduğun da hamile olduğumu öğrendim ve o zaman 68 kiloya düşmüştüm onda az aldım 80 kiloyla doğuma gittim ve 76 kioyla döndüm bebeğim 6 aylık oluncaya kadar 3 kilo verebilmiştim 6. ayda oğlum emmeyi bıraktı ve bende bitki çayları spor ve diyetle tam 16 kilo verdim kısa zamanda ve spor yaptığım için koca göbeğimde gitti beni görenler hayrete düşüyo tanımayanlar bekar sanıyo boyumda 1.67 burarada hiç zor değil o kilolar yapışmadı gayret ve sabırla gidecek tek kabusum aşırı kilo alıp vermekten çatlaklar kaldı onlarda dünya harikası 2 çocuğun hediyesi
biraz size motivasyon olsun diye yazdım bunları

kızlar bende bıktım artık bu kilolardan
aranıza katılmak istiyorum
benimde 8kg fazlam war
yarın diyete başlıyorum...

ÖFFFF sıkıldım artık bahanelerden bu günde kızımın diş hediğini yaptık ve koca bir tiramisu tepsisi evde bana bakıyor. kilo vermeliyiiiim

ÖFFFF sıkıldım artık bahanelerden bu günde kızımın diş hediğini yaptık ve koca bir tiramisu tepsisi evde bana bakıyor. kilo vermeliyiiiim

benimde 2 ay oldu doğum yapalı doğumdan 10 gün sonra tartıldı 70 inmişim ama şimdi 75 oldum tekrar.diyet yapıyorum ama sütüm içinde bitkisel bişeler yapıyorum işte bakalım alalh yardımcımız olsun:)))))))))))

benimde 2 ay oldu doğum yapalı doğumdan 10 gün sonra tartıldı 70 inmişim ama şimdi 75 oldum tekrar.diyet yapıyorum ama sütüm içinde bitkisel bişeler yapıyorum işte bakalım alalh yardımcımız olsun:)))))))))))

Kızlar 13 aylık bir kızım var 54 ile hamile kalıp 72,5 ile doğuma girdim 18,5 kilo aldım. Anormal kafama taktım kiloları emzirme döneminde ilk verdiklerimi de aldım, zaten doğumda da 3,5 kilo gitmişti vs vs... Kabus dolu günlerdi. Ama tickerimda da gördüğünüz üzere 53,5 kiloyum yani eksideyim.

Acı gerçek kendi kendine çocuğun peşinde koşarken gitmedi. İlk başlarda kızım 1,5 aylık iken koşu bandına başladım. Fırsatım oldukça yaptım ilk ay haftada 6 gün yaptım 1 saat 6 hızında sonra bebek büyüdükçe azaldı ama haftada en az 3 gün 45 dk. mutlaka yaptım. 6. ayda süt kesilince diyetle destekledim. Hala hafta sonları yiyip hafta içi yediklerime dikkat ediyorum.

Sporda ilk zamanlarda hemen kilo kaybı olmuyor önce inceliyorsunuz yağlar gidiyor, kilo kaybı daha sonra geliyor

Biraz sabırla hepsi gider. Böyle olacağını bilsem kendime doğum iznimi o kadar zehir etmezdim. Hepsi gider sakın pes etmeyin sabırla azimle devam edin o kilolar misafir hepsi gidecek ama inanın ve uğraşın.

Hepinize kolay gelsin Allah yavrularınızı güle güle büyütmeyi kısmet etsin

56 kg ile hamile kaldim, dogumdan 20 gun sonra 72'ydim. Yani 16 kilo fazlam vardi. Bebegim 40 gunlukken haftada 3 gun pilates yapmaya basladim ve sonraki 6 haftada 68 kiloya dustum. Sonra gittigim spor salonu iflas etti ben de yeni bir yer arayisina girdim ama maalesef gonlume gore bir yer bulamadim. Tam vazgececekken boks ve kickbox'a merak sardim. Su anda 66 kiloyum, bebegim 4 aylik, sadece anne sutu aliyor ve ben haftada 3 gun 2'ser saat boks yapiyorum. Bebegimi 2 yasina kadar emzirip en kisa zamanda kalan 10 kilodan kurtulmak istiyorum.

Merhaba Hanımlar,
Benim doğumuma daha çok var. Ancak kendimi sonrasında burda bulacağım sanırım. Bugün doktora gittim bir ayda 5 kilo almışım. Hala şoklardayım. 24+0 da 9 kilo aldım toplamda...Sanırım 20-25 kilo ile doğuma gireceğim. Hamile kalmadan önceki kilom 56..Boy 1,60..
İnş. doğumdan sonra çoğunu vermiş olurum. Üstümde kalacak diye şimdiden korkusu sardı beni..Son üç ayda ne kadar kilo alabilirim sizce?

Merhaba hanimlar ben 27 yasindayim ve 2010 kasim annesiyim. Kizim 14 aylik olacak. 65 ile hamile kalmistim sonra 63 e dustum ve 9. Ayda 70 kg dum. Dogumdan sonra tekrar 65 ile eve dondum ama cok istahim acildi. Suan hala emziriyorum kizimi buda beni feci aciktiriyor. Ama bikt bende guzel kiyafetler giyememekten aynada o koca gobegi gormekten, edimin siskosun demedinden. Suan 69 kg yum bende basladim diyete. Mis gibi kokan pogacama abur cuburlara ragmen yapicam. Desteginizi bekliyorum

merhaba haımlar..bende martta doğum yapıcam inşallah..hamileliğimde şu ana kadar 15 kilo aldım.zaten 65 kg ile de hamile kalmıştım.hayaımda kendimi hiç bukadar tombalak ve çirkin hissettiğim olmadı.allahtan doğum lekesi falan yapmadı yüzüme ona şükrediyorum...doğumdan sonra aranızdayım,yalnız gerçekten desteğe çok ihtiyacım var.bizim buralarda kimse kiloyu takmaz..dolmalar börekler...yani şimdiden yardımınıza ihtiyacım var..beni yalnız bırakmayın:)

merhbalar ben de 2010 mayıs annesiyim.. dğğumdan sonra tam 71 kiloya kadar düşmüşytüm ama emzirme faslında 78 kiloaya kadar çıktım maalesef.. geçen yıl 2 ay kadar sıkı bir diyet yaptım ve 67li kilolara kadar indim ama emzirmeyi bıraktıktan ve şubat tatlili dolayısıyla şimdi 70i gördüm..haydi birbirimize destek olarak kurtulalım bu kilolardannnnn

slmalar.bende buraya yazıyordum bi ara ama sonra çok ağır ilerlediği içni 90 üstü guruba geçtim.orada bir gaza geldim ki çok şükür doğum öncesi kilomunda altındayım ve hala devam ediyorum.(gerçi şubat tatilinde 2 kilo aldım öncelikle onu vermek hedefim)canım sana özellikle yazmak istedim çünkü sende gebelik şekeri yaşamışsın.yaşadıklarını bende yaşadım.ne olur tatlıdan ve hamur işinden uzaklaş.ve biran önce hemen olduğunca çabuk bir dahiliye veya endokrine gidip tahlillerini yaptır.ben 7.ayımda aynen senin gibiydim ve insülin direnci çıktı.insülin direnci internetten bakarsan bi çok hastalığın anası olduğunu ençokta şekeri beslediğini görürsün.biz normal değiliz.normal insanlar gece kalkıp şeker yemezler helva 1-2 yudumda keser onları.bizim genetiğimizde şeker var ve daha dikkatli olmak zorundayız.ben ankarada diyetisyenede gttim ama mucizevi hiçbir şey vermedi.sadece emzirme diyeti verip ayrıca 4 hafta boyunca yememem gerkenleri söyledi ve mutlaka 30-60 dk arası yürüyüş önerdi(normalde emzirenlere önermiyormuş ama insülin direnci çıknca önerdi)...iilgini çekerse ne yaptığımı paylaşırım.gerçi belki sende şeker vs yoktur ve normal kilona çok yakınsın sanırım ama genede tahlillerini yaptır mutlaka.yardım istersen msj at ilgilenmeye çalışırım.diyetisyen hoşderede fatihe gitmiştim ama doğum yaptı başka biri bakıyor şimdi.ve inan bana diyet listesi vermekten başka hiçbir faydası olmadı.elinde sihirli değneği yok.ben çöek otu ile başardım çok şükür tatlı isteğimi.ilgini çekerse çöreklen.com da inceleyebilirsin.

bende geçen yıl mayıs ayında bu topiğe gelmiştim..ama fazla hareket olmayınca 70-79 topiğine geçtim..
sonrası kilolarım gitti..şu anda 10 sene önceki kilomdayım..bebeğimde 15 aylık oldu ve hala emiyor..
herkes inşallah hedefine ulaşır..

Merhaba hanimlar..
Ben 65 kilo ile evlenip iki ayda 75 kilo olmustumve hamile kaldim.tam 106 kilo ile dogum yaptimm( herkesin imrendigi bi vucudum vardi buhale gelene kadar aklim nerdeydi bilmiorum 40 gun icinde 96 kilo olmustum.kenfi cabalarimla az yiyerek 80 kiloya kadar dustum.hala diyet ve spor yapiyotum amacim hazirana kadar eski.formuma kavusmak.hamisler.lutfen siz benim gibi yiyio icip yatmayin.gunde 15 dakka yuruyus yapin yada yuzun ve bebisinize ve size hicbir yarari olmayan gidalari olabildigince az tuketin.kizartmalar,asiri sekerli gidalar gibi
brn resmen dana gibi yiyodum:)pismanim yinr olsa yine yapmam!!

13 aylık bebeğim var ve 30 kilo aldım,şuan 101 kiloyum ve 1 senedir 7-8 kilo anca verebildim.boyum 1.80.göstermiyor vs diye pek önemsemedim ama artık kendimi kötü hissettiriyor,eski kıyafetlerimi giymek ,istiyorum,yarın başlıyacağım inş.dikkatli,yavaş yemeğe,bol su içmeye,yeşil çay içmeye,sizden çok destek istiyorum kızlar beni yalnız bırakmayın,önerilerilerinizi bana da iletin,nerdeyse hergün nete girebiliyorum,umarım birlikten kuvvet doğup,sabırla veririz,herkese slm.......

merhaba benim de oğlum 2 yaşına geldi. ama hala doğum kilolarımı veremedim. Hatta doğumdan sonra 74'tum şuan 83'üm. Ben de artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve aranıza katılmaya karar verdim arkadaşlar

arkadaşlar acil benimde kilo vermem gerekiyor 70 kiloyum doğum yapalı 11 ay oldu ama yanlızca 5 klo kadar verebildim hala 15 kilo fazlam var düzenli besleniyorum günde 3 litre su içiyorum tek eksiğim egzersiz yapamıyorum yardımınıza ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…