- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.721
kızlar merhaba,
8. ayın içinde bir oğlum var. ellerinizden öper.. 53 kg ile hamile kalıp 63 ile doğuma girdim. ilk hafta sütüm gelmediği için aşırı yedim, içtim ve verdiğim 3.5 kg mı geri alıp üzerine kilo aldım. bu arada hala emziriyorum
bu foruma ilk yazdığım sıralar 66 kg mdım. şimdi yaptığım diyetle 61 kg oldum. hedefim 52. diyetisyene göre ideal kilom 56. 1 aydır diyetteyim. beni de listeye ekler misiniz?
listemi sile paylaşmak istiyorum belki faydası olur.
sabah kalkınca 07:00
3 kayısı 2 bardak su
09:00
1 yumurta
1k.b peynir
3 zeytin ya da 2 ceviz
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmek
11:00 1 porsiyon meyve
13:00
6-7 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
4 y.k yoğurt
1 kase çorba
15:00
meyve
17:00
1 dilim ekmek
1 k.k peynir
yeşillik
şekersiz çay
19:00
6-7 y.k baklagil (1 kg baklagile 2 yemek kaşığı z.yağı ile pişmiş)
ya da 3 köfte kadar et, balık, tavuk
1 tatlı kaşığı z.yağı ile bol salata
21:00 meyve
22:00 yarım yağlı süt
smyrne nerdesin canım ya:26:
bur'dayımmm
geldim geldim,ben de buradayım yeniden.
selam kızlar,
ben aslında hedefime ulaştım sayılır,yani doğum yaptığımda 82 kg idim, diyetisyene başladığımda ise 67,8 kg
her neyse, kasım ayında 57 kg ya kadar düştüm ama aralık ayında yaptığımız 15 günlük tatil beni 59 a ulaştırdı
bu arada ağustos ayından bu yana düzenli olarak spora gidiyorum,üst kısmım 36 ya da S giyiyorum, alt kısım ise 38 beden, tipik Türk kadını işte.Neyse,aralık ayında spora da gidemedim,geçen hafta itibarıyla yeniden spora başladım,her yanım tutulmuş durumda.
diyetisyeni bıraktım ama kontrollerim eylül ayından bu yana devam ediyor ve bu süre içinde hiç kilo almadım.Şimdi şubat ayında bir kontrolüm daha var ve o dönemde yeniden 56-57 gibi olmam gerekiyor.
bu yüzden bugün itibarıyla ben de aranızdayım.
diyetisyenimin verdiği diyeti mümkün mertebe yapıp burada sizinle paylaşmaya çalışacağım,hem ben de bu sayede motive olup eski kiloma geri dönebilir hatta halamla belirlediğimiz -ikimiz de diyet yapıyoruz- mart ayına kadar 55 kg hedefime ulaşabilirim.
herkese kolay gelsin
sevgiler
Merhabalar kızlar yine buralar canlanmış demkki yine kilolarla başımız dertte bende buraya girerek verdim 7kilomu destek oldu burası bana sonra 65 den58 e düşünce bıraktım simdi son günlerde epey tatlı yemekten 60 a çıkınca bir hafta dir diyet yapıyorum daha dogrusu tatlı yememe diyetibende şöyle 56 57 olsam süper olur destekleselim
bozo hoşgeldin sen de canımMerhaba bende geldim:))) canlanmış burası:) en son buraya yazdığımda kaç kiloydum hatırlamıyorum:)) ama bi ara 63 e kadar çıktım 60 kiloya indim şimd 61 kiloyum ve tekrar başladım diyete:)) bizim ömrümüz böyle diyetle mi geçicek ufff çok sıkıcı
bozo hoşgeldin sen de canım
hayat boyu sağlıklı beslenmemiz lazım galiba
Ben gece gündüz hala emziriyorum, emzirmyei bırakan arkadaşlar hemen kilo almışlar. Emzirmeyi bırakana kadar kesin zayıflamam lazım yoksa üstüne eklenicek:)
ben de zayıflama macerama başka grupla devam ettim burda az katılım vardı.19 kg verdim ağustos 19 da başlamıştım.hala emziriyorum 15 gn sonra yaşımız dolacak bizimde.bende haftada 6 gün lesli yaptım dengeli beslendim şimdi 73 e gitmeye çalışıyorum boyum 179.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?