- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.741
gel gel canım hatırlıyorum seni nickinden,toplanıyoruz yine.. :13: :118:
gel gel canım hatırlıyorum seni nickinden,toplanıyoruz yine.. :13: :118:
ece seni de hatırladım,süper kilo vermişsinben de zayıflama macerama başka grupla devam ettim burda az katılım vardı.19 kg verdim ağustos 19 da başlamıştım.hala emziriyorum 15 gn sonra yaşımız dolacak bizimde.bende haftada 6 gün lesli yaptım dengeli beslendim şimdi 73 e gitmeye çalışıyorum boyum 179.
mrb çok iyi vermişsin.ne yaptın peki?lesli nasıl canm nerden bulabiliriz.benmde kilolalar bana kalmaya başladı.ilk 6 ay verdim o kadar yememe rağmen.ama bi 10 kilo daha vermem lazım.
aynen şiircim, artık yaza kadar elbirliği ile kilo veririz inşallah :13:Geldim canım el mahkum bende seni hatırlıyorum bir zamanın mudavimleriydikkkk
Merhaba bende geldim:))) canlanmış burası:) en son buraya yazdığımda kaç kiloydum hatırlamıyorum:)) ama bi ara 63 e kadar çıktım 60 kiloya indim şimd 61 kiloyum ve tekrar başladım diyete:)) bizim ömrümüz böyle diyetle mi geçicek ufff çok sıkıcı
ben de zayıflama macerama başka grupla devam ettim burda az katılım vardı.19 kg verdim ağustos 19 da başlamıştım.hala emziriyorum 15 gn sonra yaşımız dolacak bizimde.bende haftada 6 gün lesli yaptım dengeli beslendim şimdi 73 e gitmeye çalışıyorum boyum 179.
kızlar selam,
birkaç gündür oğlumun patlamayan dişi,onun nazları ve ev aramaktan bitap düştüğümden buraya yazmaya fırsat bulamadım.
bu sabah itibarıyla ben de tartıldım ve 60 olmuşum
bir de açıkça belirteyim -astroloji takip eder misiniz bilmem ama- son 2 gündür ay dolunayda, dolayısıyla bu zamanlar feci bir yeme isteği oluyor bende..yediklerimi yazmaya utandım bur'da..hele dün tam bir felaketti
aslında 23 Ocak'ta yeni ay başlıyor,yeni ayda başlanan işler her zaman başarılı sonuç verir ama benim o zamana kadar kaybedecek vaktim yok.
benim hikayem malum,önceki sayfada da kısa bir geçmiş var.Uzun süredir 57 kiloyum,pek alıp verme sorunum olmadı ama 2 hafta once yaptığım 15 günlük tatil tüm dengemi bozdu, domuz eti yememek için sürekli fast food yemek zorunda kaldım ve 15 günde 3 kg almışım.."aman fast food birkaç kere ye bir şey olmaz canım"diyorsanız işte en güzel örnek benim,15 günde 3 kg.
bu arada,evimin yakınında bir otelin fitness salonuna üyeyim ağustos ayından bu yana,oraya haftada en az 3 gün gitmek sağolsun bana dümdüz bir karın ve daha sıkı bacaklar ve zayıf kollar verdi ama tatil dönüşü bir sürpriz vardı bana: hocamız değişmiş ve şu anki hoca hiç bizim alıştığımız şekilde bir program yapmıyor,üstelik bizi çok zorladı, egzersizlerden de soğudum,sanırım artık salonda sadece koşu bandı,eliptik bisiklet falan kullanacağım..ama yeni hoca bana bunlarla yağ yakamayacağımı söyleyip sinirlerimi bozduşimdi süper bir isteksizlik var oraya gitmeye karşı..ama param da yansın istemiyorum çünkü 1 yıllık peşin ödedim.
günlerdir diyete başlıyorum ama akşam felaketle sonuçlanıyor,o yüzden ben de buraya yediklerimi an be an yazarak motive olmaya çalışacağım önceki gibi.Diyetisyenin verdiği diyeti aynen uygulacağım isteyen bu diyetten aynı şekilde faydalanabilir.
herkes yeniden hoşgelmiş, hadi birbimizi motive edelim de yaza fıstık gibi girelim, şezlongta oramızı buramızı havluyla,pareoyla falan kapatmaya çalışanlardan olmayalım
sevgiler
kızlar yine ben geldim :)
ikindi vakti -16.30 gibi- 5 adet etiform yedim.
akşam yemeğinde,
-koca bir dilim balık ızgara
-koca bir kase yağsız salata
-1 dilim kepekli ekmek
gece öğününde ise şu an 2 mandalina yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum.
1 saat önce tam 40 dk.koşu bandında yürüyüşümü yaptım,20 dakika da önceki spor hocamın verdiği karın ve bacak egzersizlerini yaptım.
bu arada belirteyim sporun fazlası da özellikle bacakları şişirip,kilo verseniz bile kalın görünmenizi sağlıyor, hem diyetisyen hem de spor hocamdan onaylıdır,bilginiz olsun.Günde 1 saat tempolu yürüyüş ilk başlarda çok kilolu olanlar için idealmiş,7-8 kg kala da sarkmaları önlemek için sıkılaştırıcı basit egzersizler yaparsanız süper işe yarıyor,en canlı örneği benim
bu arada, sıkılaşmak için spor salonuna gitmeye vakti ya da nakti olmayanlar için süper bir önerim var: bu ay sağlık-spor dergilerinden biri -isim vermem forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum- FİT KART diye birşey vermiş,içinde bizim spor salonunda uyguladığımız hemen her hareket mevcut,hatta ben de bugün yürüyüş sonrası oradan karın ve bacak için olanları seçip onları uyguladım.(bu arada kartın en üzerinde hareketin hangi bölge için olduğu yazıyor)
eh en önemli olan günü -yani diyetin ilk gününü- sağ salim atlattık,bundan sonrası kolay geçer diye düşünüyorum :)
bu arada ben yine bu ay bir moda dergisi aldım,kıyafetlere bakmaya başladım, bir de yarından sonra sevdiğim bazı markalarda büyük indirim varmış,oralara uğramayı düşünüyorum
iyi geceler
Merhabalar kızlar yine buralar canlanmış demkki yine kilolarla başımız dertte bende buraya girerek verdim 7kilomu destek oldu burası bana sonra 65 den58 e düşünce bıraktım simdi son günlerde epey tatlı yemekten 60 a çıkınca bir hafta dir diyet yapıyorum daha dogrusu tatlı yememe diyetibende şöyle 56 57 olsam süper olur destekleselim
nasılsın canım? ben leslie'yi bu saatlerde yapınca gözlerim faltaşı gibi uyku tutmuyor,bu aralar hep bu saatlerde buralarda oluyorum..
3 mil yaptım bugün,pek keyfim yoktu çünkü..
ilk günün geçmiş olsuuunbu azimle çok şey başarırız inşallah :13:
bu kart olayı ne ki?ocak sayısı mı bu derginin?markete gidince bakayım..
hadi iyi geceler canım,biraz göz atayım foruma, uyurum ben de birazdan..
diğer kızlar nerelerde? hadi ama,hep beraber başaracağız,neredesiniz?
iyi değilim,feci yorgunum..
dün gece oğlum köpek dişleri yüzünden fenalaştı,39.6 ateşle acile götürdük,sabaha karşı ancak eve dönebildik..bugün yine tüm gün ateşi vardı,akşamüzeri eşimin liseden bir küçüğü var doktor,onunla konuştuk paranox diye bir fitil önerdi onun sayesinde ateşimiz düştü çok şükür de şu an uyuyor ama gece ne olur bilmem,sürekli alarm vaziyetindeyiz..dünden beri sadece 3 saat uyudum,şimdi yediklerimi yazıp yatacağım hemen..
uyku tutmuyorsa bitki çayı -bilhassa papatya- tavsiye ederim,çok rahat uyursun
evet bir sağlık dergisinin Ocak sayısı,zaten markette göz at,göreceksin
çok öpüyorum
iyi geceler
çok geçmiş olsun canım,bizimkinin daha çıkmayan dişleri var ama son dişleri çıkınca yanmıştı ateşten 40lardaydı kaç gün.. bir de kurban bayramının ilk gününün gecesi başladı..doktorunu telefonla rahatsız etmemek için (kırk yılda bir tatilleri var sağlıkçıların,onu da zehir etmemek için) gecenin 2sinde mail atmıştımbiz de paranox fitil ve dolven kullanıyoruz genelde ateş için..bi de braun ateşölçer çok faydalı..
dergi için tşk canım,bilahare aklımda olacak markete gidince..
ben bugün bayaa bayaa bozdum yani yediklerimi yazsam 1 haftada yer insan onu diyebilir herkes.. o derece..
açıldı mı da tutamıyorum arkadaş şu boğazımı
neyse toparlanıcam toparlanıcam inşallah:18:
herkese hayırlı geceler.. biraz avatar topiklerine bakayım yatıcam ben de.. benim gibi uyku tutmayanlara :
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
evet işte benim de problemim bu taatlıı her türlüsü. olmasada yaratır gene yerim. bahanesi çoktur. kendimi bir kaç saat tutar, sonra bi bakmışım elimde bitmiş bi çikolata paketi. sarelle şişesi, helva falan. festasyonel diyabetliydim. ve diyetle hamileyken zayıfladım. o zaman bebişe kıyamadım ama şimdi dayanamıyorum. pilates ve sıfır şekerle hedefime ulaşacağımı düşünüyorum ama sıfır şeker işi beni zorluyorrr. boy 160 kilo 63 hedef: 55 .evet ne yapmalı arkadaşlar. ankarada diyetisyene giden ve faydasını gören var mı? ne önerirsiniz. emziriyorum, bebiş 9. ayında. ne kadar sürede vermeliyim sizce bu 8 kiloyu.??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?