Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ece seni de hatırladım,süper kilo vermişsin burada da paylaşımlar yapalım beraber

mrb çok iyi vermişsin.ne yaptın peki?lesli nasıl canm nerden bulabiliriz.benmde kilolalar bana kalmaya başladı.ilk 6 ay verdim o kadar yememe rağmen.ama bi 10 kilo daha vermem lazım.

mukeyyif merhaba canım,biz rapidden indirmiştik ama leslie sansone küçültülmüş linkler olarak googleda aratınca da çıkıyor.. onları indir..ben çok faydasını gördüm bu leslie teyzenin..

Geldim canım el mahkum bende seni hatırlıyorum bir zamanın mudavimleriydikkkk
aynen şiircim, artık yaza kadar elbirliği ile kilo veririz inşallah :13:

kızlar dün ve bugün 4 mil leslie yaptım.. artık beslenmenin yanında sporu da aksatmayacağım..

spordan nefret edenler, üşenenler,bebek-iş-ev işi derken zamanım yok diyenler,erteleyenler.. işte size çözüm:leslie sansone walk at home..
yeni başlayanlar 1 mille başlayabilir.. 1 mil 1609 metre ve 15 dk sürüyor..
ben ilk başladığımda indirdiğim 2 mil'in 1 milini yapıp yorulmadıysam 2. milini de yapıyordum.. hafta hafta artırdım,haftada 1 veya 2 gün kasları dinlendirip ara vererek olmak üzere her gün yaptım..
şu an 4 fast mile olan videoya devam ediyorum çünkü 5 mil videosuna göre çok daha fazla ter atıyorum,bir de benim vücut yapıma bu video daha uygun..kimi 3ü daha çok seviyor kimi de 5 mili.. ama bana 4 mil daha iyi geliyor boosted walk'lar nedeniyle..
aslında yeni dvdsi çıkmış 5 really big miles diye ama bizim memlekete ne zaman gelir veya nete ne zaman düşer bilmem..

symrneeeeeeeeeeee hadi üstad,seni bekliyoruz :118:

Son düzenleme:

bozocum hoşgeldin!
hayır ömrümüz diyetle geçmeyecek ama biz hareket etmeyi alışkanlık haline getirmiyoruz.
bu arada diyetisyenden koruma programını da aldım,onu uyguladığım ve hareket ettiğim müddetçe gram almadım ama onu bırakınca ben de aldım
o yüzden spor+beslenme tarzını değiştirmek şart

19 kg mu!harikaaa,süpersin!
çok çok tebrik ederim, dengeli beslenme ile kesinlikle oluyor bu iş!

kızlar selam,

birkaç gündür oğlumun patlamayan dişi,onun nazları ve ev aramaktan bitap düştüğümden buraya yazmaya fırsat bulamadım.
bu sabah itibarıyla ben de tartıldım ve 60 olmuşum

bir de açıkça belirteyim -astroloji takip eder misiniz bilmem ama- son 2 gündür ay dolunayda, dolayısıyla bu zamanlar feci bir yeme isteği oluyor bende..yediklerimi yazmaya utandım bur'da..hele dün tam bir felaketti

aslında 23 Ocak'ta yeni ay başlıyor,yeni ayda başlanan işler her zaman başarılı sonuç verir ama benim o zamana kadar kaybedecek vaktim yok.

benim hikayem malum,önceki sayfada da kısa bir geçmiş var.Uzun süredir 57 kiloyum,pek alıp verme sorunum olmadı ama 2 hafta once yaptığım 15 günlük tatil tüm dengemi bozdu, domuz eti yememek için sürekli fast food yemek zorunda kaldım ve 15 günde 3 kg almışım.."aman fast food birkaç kere ye bir şey olmaz canım"diyorsanız işte en güzel örnek benim,15 günde 3 kg.

bu arada,evimin yakınında bir otelin fitness salonuna üyeyim ağustos ayından bu yana,oraya haftada en az 3 gün gitmek sağolsun bana dümdüz bir karın ve daha sıkı bacaklar ve zayıf kollar verdi ama tatil dönüşü bir sürpriz vardı bana: hocamız değişmiş ve şu anki hoca hiç bizim alıştığımız şekilde bir program yapmıyor,üstelik bizi çok zorladı, egzersizlerden de soğudum,sanırım artık salonda sadece koşu bandı,eliptik bisiklet falan kullanacağım..ama yeni hoca bana bunlarla yağ yakamayacağımı söyleyip sinirlerimi bozdu şimdi süper bir isteksizlik var oraya gitmeye karşı..ama param da yansın istemiyorum çünkü 1 yıllık peşin ödedim.

günlerdir diyete başlıyorum ama akşam felaketle sonuçlanıyor,o yüzden ben de buraya yediklerimi an be an yazarak motive olmaya çalışacağım önceki gibi.Diyetisyenin verdiği diyeti aynen uygulacağım isteyen bu diyetten aynı şekilde faydalanabilir.

herkes yeniden hoşgelmiş, hadi birbimizi motive edelim de yaza fıstık gibi girelim, şezlongta oramızı buramızı havluyla,pareoyla falan kapatmaya çalışanlardan olmayalım

sevgiler

evet sabah itibarı ile yediklerim:

-2 dilim kepekli ekmek
-1 KK (kibrit kutusu) beyaz peynir (marketlerde az yağlı olan beyaz peynirler var,ben onları tercih ediyorum)
-domates,salatalık
-1 adet haşlanmış yumurta
-açık şekersiz çay.

birazdan -saat 11.00 gibi- ara öğün olarak 1 adet portakal yiyeceğim.

evet kızlar saat 11.00 gibi 1 adet portakal yedim ara öğün olarak.

öğle yemeğimi az önce bitirdim

-2 kepçe mercimek çorbası
-3 kaşık kabak yemeği (2 kaşık riviera zeytinyağı ile pişirilmiş)
-3 kaşık yoğurt
-1 dilim kepekli ekmek

ikindide yarım paket -5 adet- etiform yiyeceğim.

sevgiler

canım astroloji konusunda önemli bişey oldukça sen buradan yaz ki aklımızda olsun..
3 kg ne ki sen neleri başarmışsın onu da hemen verirsin..
hep beraber başaralım inşallah.. :13:
yaz tatili konusu beni de çok motive ediyor.. sonbahar başında zeki trikoya girdim, yeni başlamıştı sezonsonu indirimleri.. hadi deneyeyim de alayım dedim,lacivert-beyaz renk uyumuna aşığımdır,beğenip denedim... aman yarabbi, aynadaki vehameti görünce deneme kabininden dışarı çıkamadım.. bir de büyük bedeni de yokmuş..(zekinin bazı modelleri max 42 beden) ama çıktım ağladım ağlayacağım o derece.. eşim teselli etti ama.....
neyse o halimden daha zayıfım şimdi.. hatta hamilelik öncesi kiloma döndüm.. ama sağlıklı olmak için daha da zayıflayacağım Allah nasip ederse..
ve ben sağlıklı beslensem de hareketsiz olduğum için sporsuz zayıflayamadığımı idrak etmiş bulunuyorum..
hepimiz sağlıkla kilo veririz inşallah

kızlar yine ben geldim :)

ikindi vakti -16.30 gibi- 5 adet etiform yedim.

akşam yemeğinde,

-koca bir dilim balık ızgara
-koca bir kase yağsız salata
-1 dilim kepekli ekmek

gece öğününde ise şu an 2 mandalina yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum.

1 saat önce tam 40 dk.koşu bandında yürüyüşümü yaptım,20 dakika da önceki spor hocamın verdiği karın ve bacak egzersizlerini yaptım.
bu arada belirteyim sporun fazlası da özellikle bacakları şişirip,kilo verseniz bile kalın görünmenizi sağlıyor, hem diyetisyen hem de spor hocamdan onaylıdır,bilginiz olsun.Günde 1 saat tempolu yürüyüş ilk başlarda çok kilolu olanlar için idealmiş,7-8 kg kala da sarkmaları önlemek için sıkılaştırıcı basit egzersizler yaparsanız süper işe yarıyor,en canlı örneği benim

bu arada, sıkılaşmak için spor salonuna gitmeye vakti ya da nakti olmayanlar için süper bir önerim var: bu ay sağlık-spor dergilerinden biri -isim vermem forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum- FİT KART diye birşey vermiş,içinde bizim spor salonunda uyguladığımız hemen her hareket mevcut,hatta ben de bugün yürüyüş sonrası oradan karın ve bacak için olanları seçip onları uyguladım.(bu arada kartın en üzerinde hareketin hangi bölge için olduğu yazıyor)

eh en önemli olan günü -yani diyetin ilk gününü- sağ salim atlattık,bundan sonrası kolay geçer diye düşünüyorum :)
bu arada ben yine bu ay bir moda dergisi aldım,kıyafetlere bakmaya başladım, bir de yarından sonra sevdiğim bazı markalarda büyük indirim varmış,oralara uğramayı düşünüyorum

iyi geceler

nasılsın canım? ben leslie'yi bu saatlerde yapınca gözlerim faltaşı gibi uyku tutmuyor,bu aralar hep bu saatlerde buralarda oluyorum..
3 mil yaptım bugün,pek keyfim yoktu çünkü..
ilk günün geçmiş olsuuun bu azimle çok şey başarırız inşallah :13:
bu kart olayı ne ki?ocak sayısı mı bu derginin?markete gidince bakayım..
hadi iyi geceler canım,biraz göz atayım foruma, uyurum ben de birazdan..

diğer kızlar nerelerde? hadi ama,hep beraber başaracağız,neredesiniz?

evet işte benim de problemim bu taatlıı her türlüsü. olmasada yaratır gene yerim. bahanesi çoktur. kendimi bir kaç saat tutar, sonra bi bakmışım elimde bitmiş bi çikolata paketi. sarelle şişesi, helva falan. festasyonel diyabetliydim. ve diyetle hamileyken zayıfladım. o zaman bebişe kıyamadım ama şimdi dayanamıyorum. pilates ve sıfır şekerle hedefime ulaşacağımı düşünüyorum ama sıfır şeker işi beni zorluyorrr. boy 160 kilo 63 hedef: 55 .evet ne yapmalı arkadaşlar. ankarada diyetisyene giden ve faydasını gören var mı? ne önerirsiniz. emziriyorum, bebiş 9. ayında. ne kadar sürede vermeliyim sizce bu 8 kiloyu.??????

11.01.12
kahvaltı: 1 yumurta, kk kadar peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek,
ara: sütlü neskafe
öğle: 1 dilim somon ve salata, sütlü kahve
ara: 1 elma 1 kivi 2 kare çikolata 1 avuç fındık 1'er saat ara ile
akşam: 1 tabak bamya 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: 1elma 1muz
yatmadan bir bardak tarçınlı süt

sanırım ilk gün için oldukça başarılı:) şu çerez ve çikolata da olmasa süper olacaktı

iyi değilim,feci yorgunum..
dün gece oğlum köpek dişleri yüzünden fenalaştı,39.6 ateşle acile götürdük,sabaha karşı ancak eve dönebildik..bugün yine tüm gün ateşi vardı,akşamüzeri eşimin liseden bir küçüğü var doktor,onunla konuştuk paranox diye bir fitil önerdi onun sayesinde ateşimiz düştü çok şükür de şu an uyuyor ama gece ne olur bilmem,sürekli alarm vaziyetindeyiz..dünden beri sadece 3 saat uyudum,şimdi yediklerimi yazıp yatacağım hemen..

uyku tutmuyorsa bitki çayı -bilhassa papatya- tavsiye ederim,çok rahat uyursun

evet bir sağlık dergisinin Ocak sayısı,zaten markette göz at,göreceksin

çok öpüyorum
iyi geceler

kızlar selam,

dün sabah en son 04.30 ta yatıp 07.30 da uyanmam sebebiyle bugün spor yapmadım,bir de bu tip durumlarda sakın sıkı diyet uygulamayın,çok daha bitkin ve verimsiz oluyorsunuz.Ama yediklerime mümkün mertebe dikkat edip enerji verici şeyler yemeye çalıştım,uykusuzluğumu yenip oğluma karşı verimli olabileyim diye..

evet bugünkü yediklerim:

sabah
-1 haşlanmış yumurta
-1 KK az yağlı beyaz peynir
-3 adet yeşil zeytin
-domates,salatalık
-2 dilim çok tahıllı ekmek

kuşluk
-2 dilim etiform

öğle
-1 tabak yağsız spagetti
-2 küçük parça mücver

ikindi
-1 küçük boy yerli muz

akşam üstü
-1 avuç kayısı,siyah çekirdekli üzüm,fındık,ceviz,yaban mersinli karışım (kabız olanlara tavsiye ederim,birebir!)

akşam
-1 ortaboy çipura ızgara
-bol yağsız salata
-2 dilim bol tahıllı ekmek

yaklaşık 2 lt. suyumu içtim ancak spor yapmadım bugün.

sevgiler,

çok geçmiş olsun canım,bizimkinin daha çıkmayan dişleri var ama son dişleri çıkınca yanmıştı ateşten 40lardaydı kaç gün.. bir de kurban bayramının ilk gününün gecesi başladı..doktorunu telefonla rahatsız etmemek için (kırk yılda bir tatilleri var sağlıkçıların,onu da zehir etmemek için) gecenin 2sinde mail atmıştım biz de paranox fitil ve dolven kullanıyoruz genelde ateş için..bi de braun ateşölçer çok faydalı..

dergi için tşk canım,bilahare aklımda olacak markete gidince..

ben bugün bayaa bayaa bozdum yani yediklerimi yazsam 1 haftada yer insan onu diyebilir herkes.. o derece..
açıldı mı da tutamıyorum arkadaş şu boğazımı

neyse toparlanıcam toparlanıcam inşallah:18:

herkese hayırlı geceler.. biraz avatar topiklerine bakayım yatıcam ben de.. benim gibi uyku tutmayanlara :
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

ya bizimki dişlerle beraber üst solunum yolu enfeksiyonu da olmuş,o yüzden epey sıkıntı yarattı bizde.
bu arada ben de braun ateş ölçer kullanıyorum,hani şu kulaktan uygulanan,o yaklaşık 1 derece fazla ölçüyormuş,haberin olsun..hani telaşlanma diye söylüyorum,çünkü beni de doktor uyardı bu konuda..

neyse kaç gündür topiğe gelemedim,zira ben de perşembeden bu yana hasta yatıyorum,bu akşam da eşim hasta oldu,deliricem...tatilden döndüğümüzden beri bir türlü toparlayamadık ailece..

bu arada sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim,günlerdir rezil beslendim ve yarım kg vermişim..şaka gibi..şu aralar pek rejim modunda değilim ama acilen kendimi toparlamam lazım..ama bugün açıkhavaya çıkıp 1 saat tempolu yürüyüş yaptım,iyi geldi.

Valla canım aynen ya bende yazdan beridir bir gofret var tamamı 6500 kalori oluyo hesabıma göre 100gr icin 2000 yazıyor üstünde e tamamı 350 gr ve ben onu yutuyorum lop diye o değil market evin altında illa bı sekilde alıyorum yaaa biri beni durdursun ama. Öf bide tartının pili bitmiş gofredi unutmuyorum almayı ama onu unutuyorum neden aceppp ))

merhaba aranıza katılmak istiyorum.5 ay önce doğum yaptım.hamileliğimde nasıl oldu bilmiyorum ama tas tamam 24 kilo aldım.12 kilo gitti ama 12 kilo duruyor.acil zayıflamam lazım tabi sütüm kesilmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…