- Konu Sahibi minikkus24
- #1.441
Bende emziren bi anneyim 9 aylık bi oğlum var,45 kilo ile hamile kaldım doğuma 64 kilo ile girdim ve doğum sonrası 54 kiloydum gayet de güzel bi şekilde yememden hiç eksiltmeden zayıflıyordum ki bi ara inanaılmaz tatlı krizim başladı başedemedim ve oğlum 4 aylıkken tekrar 55 kilo oldum 4 ay uğraştım veremedim ve doktora gittim emziren bi anne olduğumu söyledim boyumu ve kilomu ölçüp ideal kilomu hesapladı ve en fazla 48 kiloya inebilirsin çünkü emziren bi annesin bana kalsa 50 kilo bile gayet güzel dedi fazla verme dedi bende ben kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ve ben 4ski kiloma dönmek istiyorum yani 45 dedim olmaz dedi velhasıl hem oğlum gökdenizin beslenmesi için hemde benim nasıl beslenmem gerektiği konusunda liste hazırladı ve şuan devam ediyorum bence en iyisi doktor...bol salata tüketebilirsiniz,koyu yeşil yaprakları sebzeleri bol tüketmem gerektiğini söyledi ayrıca,ara öğünler hariç her öğünde 3 dilim ekmeğim var eğer ekmek yemek istemezsen onun yerine yiyebileceklerimi listeledi bide mesela 3 dilim ekmek yemedim bi öğünde bulgur veya pirinç pilavı var ondan 2 yemek kaşığı dolusu yiyebiliyorum veya tatlı veya başka şeyler ekmeğin alternatiflerinide sundu,light süt içiyorum ara öğünlerde veya yoğurt,bunları desteklemek için yarım saat yürüyüş veya spor onun içinde ebru şallının tv deki plates hareketlerini önerdi evde rahatlıkla yapabilirsin illaki spor salonu olması gerekmiyo dedi öyle yapıyorum...
baya çokmuş iki yemek kaşığı pilav