- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi minikkus24
- #1.661
slm kızlar ben 2 haftdır 63 e takıldım kaldım ya
off stres basıyor benı ev iş okul bebek yoruluyorum spor yapamıyorum leslie ile yurudum bırkac gun ama yok yorgunluktan uyuya kalıyorum ne yapacam bılmem .onceden ayda 7kılo veren ben 2 haftaya yakındır 1 gr vermedım

off stres basıyor benı ev iş okul bebek yoruluyorum spor yapamıyorum leslie ile yurudum bırkac gun ama yok yorgunluktan uyuya kalıyorum ne yapacam bılmem .onceden ayda 7kılo veren ben 2 haftaya yakındır 1 gr vermedım

kızlar merhabalar.iyi kilo vermeler.bende 65 kiloyum ve en az 57-55 olmak istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.
 kızlar merhabalar.iyi kilo vermeler.bende 65 kiloyum ve en az 57-55 olmak istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum. allahım yesekte kilo almasak ne güzel olurdu.
allahım yesekte kilo almasak ne güzel olurdu.

allah analı babalı büyütsün canım
 allah analı babalı büyütsün canım  ancak bana sorarsan zaten yoğun emzirdiğinden kilo verirsin, yediklerinde de aşırıya kaçma ama onun dışında ek besinlere başlayana kadar en azından 6 ay iştahını kesme.şekersiz komposto,meyve suları,boza süt yapar derler.bebeğin emsin de sağlıkla, hayatının istediğin döneminde kilo verirsin.
 ancak bana sorarsan zaten yoğun emzirdiğinden kilo verirsin, yediklerinde de aşırıya kaçma ama onun dışında ek besinlere başlayana kadar en azından 6 ay iştahını kesme.şekersiz komposto,meyve suları,boza süt yapar derler.bebeğin emsin de sağlıkla, hayatının istediğin döneminde kilo verirsin.

bu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..
 bu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..