kızlar herkese merhaba,
yeni gelenler hoşgelmiş..
aslında burası yoğun bir topikti ama son zamanlarda bebeklerimiz büyüyüp ayaklanmaya, emeklemeye falan başladı, bir de diş sıkıntıları malum..epeydir yazamıyor müdavimler..
bu topiğin sayesinde güzel motive olup hatırı sayılır kilolar verdim, şimdi son 4-5 kiloyu vermeye çalışıyorum ama direniyor işte
diyetisyenim 1 ay kadar vücudu kontrol altına alıp dinlendirmeye karar verdi,o yüzden 1 haftadır pek diyet yaptığım söylenemez. Sporu da hergün yapıyordum, haftada en fazla 4 gün yapmamı istedi. Çünkü hergün spora alıştırıp ta ardından azaltılınca kilo alımı kaçınılmaz oluyormuş.
yarından itibaren yine herşeyi koruma programı çerçevesinde harfiyen uygulamaya başlayacağım, diyetisyenle randevum ise 18 Temmuz. Dilerim herşey yolunda gider.
Önceden hergün yediklerimizi harfiyen yazıyorduk, işe yarıyor, yediklerinizi gördüğünüzde "oha,ben bu kadar yemiş miyim?" diye yeterince motive oluyorsunuz. Bir de moda dergileri, moda siteleri, alışveriş merkezleri ve mağazaların deneme kabinleri hakikaten işe yarıyor
sevgiler