- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
- Konu Sahibi minikkus24
- #2.581
iki ay olmadan 8 kilo harika gerçekten ben 2 ay dayanabilsem sen gibi de kilo verebilsem incecik girerim ramazana valla benimde yarın büyük gün hemen yazcam buraya vermişmiyim ne kadar vermişim diye
siir senin bebeğin kaç aylık emziriyormusun..ben de bukadar vereceğimi düşünemezdim ama isteyince oluyor.bursaya ailemin yanına gittim mart sonu giderken 77.5 kiloydum. bebeğim 4 aylıktı .bana ablam ağbim kardeşim hepsi çok kilo almışsın deyince çok moralim bozuldu. hatta en kilolu ablam bile benden daha zayıf duruyordu. siz görürsünüz yazın dedim ben nasıl zayıflıcam .zaten ilk kez bu kadar kiloluydum. hatta 2. çocuğuma doğuma giderken 70 kiloydum 66 ya düşmüştüm o bile bana fazla gelmişti.inşallah böyle az az vermeye devam edecem .önceliğim bebeğim onun iyi beslenmesi..zaten çok katı bişey yapmıyorum. emzirdiğim için su içmeye özen gösteriyorum.akşam yemeğim 6 dan önce genelde.ekmeği de sadece sabah yiyorum ttb ekmeği.kaçamaklar oluyor arada. çok canımın istediği bişey olusa eskiden tepsiyle götürürken şimdi 1 dilimle frenliyorum. eşimin o kadar baltalamaya çalışmasınaa rağmen eve gelen abur cuburların müsebbibidir...kendiside 100 kilo ama adamın umurunda değil.homini gırtlak götürüyo.bide bana 3 ay öncesi kilo aldın dikkat et diyordu. hem eve getir tatlıyı pastayı hemdeyeme benim de nefsim var dimi ya .şimdi fazla bişey olduğunda topluyor kaynanama götürüyorum. evde olması tehlikeli.bi de emzirdiğim için normal yemeye geçince kilo vermeye başladım zannederim. benim kuzu çok hareketli onun peşinde koşarken sporda yapıyorum...