Doğum sonrası psikolojim bozuldu

Aleyna2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
85
35
88
Ağır bir doğum geçirdim çok kan kayb etmiştim 2 ayı geçti ama hem psikolojik hem fiziksen halen kendime gelemedim. Çocuğa tekbaşıma yalnız bakıyorum ailem yanımda değil, kv destek olmak yerine köstek oldu. Sinirlerim çok bozuldu en ufak şeye üzülüyorum, ağlıyorum. 2 aydır eşimle nerdeyse her gün tartışıyoruz. Bu durumdan çıkamıyorum. Aynı durumu yaşamış olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Çok teşekkür ederim..

Bende 1 aylik lohusayim cnm heeerseye agliyor ve sinir oluyorum.esim kv ne yapsalar batiyor ve ikisinede gicik oluyorum. Gecer insallah.bence lohusalik asla 40 gunle sınırlı degil dogum sonrasi en az bi 6 ay hem psikolojik hem fizyolojik toparlanma suresi var.gecer sakinlesiriz ins normal seyler bunlar.uzulme yalniz degilsin...

Doğru canım, evet 6 aya kadar toparlanıyormuşsun. Zor süreçmiş ya, halen uykuya muhtaç durumdayım)). Bu günler de geçecek inşallah. Rabbim bebişlerimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Amin cnm insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…