ben de 40 gunu kullandıktan sonra ucretsız ızne ayrılıcam.zaten 2013 de sıfırlanıcak hakkımız.o yuzden kullanabıldıgım kadar kullanıcam 40 gunluk raporu.
ben raporlarımı tamamen kullanmak istemiyorum ayrıca.eylülden sonra çocuklar hastalanır biz hastalanırız yılbaşına kadar çok lazım olacak o rapor hakları.
ben de 40 gunu kullandıktan sonra ucretsız ızne ayrılıcam.zaten 2013 de sıfırlanıcak hakkımız.o yuzden kullanabıldıgım kadar kullanıcam 40 gunluk raporu.
eylülde başlamıyor musunuz?
eylülün kaçında doğum yapmıştınız?? benim doğumum 18 - 19 eylül gibi görünüyor acaba doğum öncesi 5 haftamı aktarabilecekmiyim yoksa aktaramıyacakmıyım çok merak ediyorum, aktarabilmem için ne yapmam gerekiyor, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..
iznin bittikten sonra rapor hakkından kullanıp daha sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin.ücretsiz izne istediğin kadar süreli ayrılabilirsn.ben birbuçuk ay kullanacağım ama iki ay yazdırdım hangi tarihte bitirmek istersen önceden dilekçe verip yarıda kesebiliyorsun.yazdırdığının hepsini kullanmak zorunda değilsin.
ayrıca ücretsiz izin de en az 1ay olmak şartıyla 2 yıla kadar alınabiliyor(öğretmenler için böyle tabi diğer kurumları bilemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?