- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
O da iyiymiş.Benimde kardeşim kılları ayrı koyun seven var ,sevmeyen var derdiyemekten saçım çıktığında eşim "hayatım ayrıca bi tabakta getir ki istediğimiz kadar alalım" der :) niye döküyosunuz yemeği kendi saçınız sonuçta.
vitamin takviyesi alın bence.
benim henüz dökülme başlamadı (bebek 1.5 aylık)
ama hamilelik dönemi vitamin ve balık yağımı halen kullanıyorum. demir ilacı, d vitamini ve kalsiyum takviyesi ile günlük 1000 mg c vitamini alıyorum. buna bağlı mı bilemedim.
saçı o kadar sıkı toplamak da döker.
ben de tam bunu diyecektim. Aynı sorunu yaşadım ve troid hastası olmuşum o yüzdenmiş. Doğum troidi tetikliyormuş.troid testi yaptirin mutlaka derim kizima hamileyken saçım kalmamisti neredeyse troit cok yüksek cikmisti uzun sure ilac kullandim muhakkak test yaptırın
saç dökülmeleri en az bir sene devam edip sonra 2/3 oranında azalacaklar.Baştan söyleyeyim konu saçlarım.
Hepinize merhaba KK kadınları 3.5 aylık bebeğim var yediklerime ne kadar dikkat etsemde yetersiz geliyor galiba oysa et balık tavuk meyve sebze bolca tuketirim ekstra bir vitamin ilacı kullanmıyorum.
Dehşet derecede saçlarım dökülmeye başladı özellikle şu 1 haftadır. Öyle ki yediğimiz yemeklerin içinden kestiğim meyveden içtiğim sudan dahi saçlarım çıkıyorçok iğrenç biliyorum benim bile midem bulanıyor
Saçlarımı hergün tarıyorum sıkıca topluyorum ve eşarp takıyorum üstümü çıkartıp yapışan saçlarımı tek tek topluyorum ama yok baş edemiyorumeşime denk gelmedi yemek yerken gelseydi söylerdi çünkü bir tencere yemeği çöpe döküyorum ne yapacağımı şaşırdım bir bilen bana yardım etsin yoksa gidip saçlarımı kazıyatacağım delirmeme az kaldı.
yeni dogum yapanlar için vitamınler var onlardan alma imkanın varsa dr sor ondan alAçık bıraksam daha kötü olacak diye korkuyorum gece yatarken açık bırakıyorum saçlarımı sabah her yerden saç toplayıp bütün gün kapatıyorum. Yarın sabah yaptırayım tahlil saglik ocağında.
Aynı sorun bende de var. Doktorunuza danışarak hamilelikte kullandığınız kan ve demir haplarını tekrar kullanmaya başlayın. Doğum sonrası çok normal bu dökülme. Geçen haftaya kadar benim de öyleydi. Saçıma duşta elimi atsam yarısı elime geliyordu. Şimdi azalmaya başladı. Saçınızı çok sıkı toplamayın, koparak dökülecekler bu defa.Baştan söyleyeyim konu saçlarım.
Hepinize merhaba KK kadınları 3.5 aylık bebeğim var yediklerime ne kadar dikkat etsemde yetersiz geliyor galiba oysa et balık tavuk meyve sebze bolca tuketirim ekstra bir vitamin ilacı kullanmıyorum.
Dehşet derecede saçlarım dökülmeye başladı özellikle şu 1 haftadır. Öyle ki yediğimiz yemeklerin içinden kestiğim meyveden içtiğim sudan dahi saçlarım çıkıyorçok iğrenç biliyorum benim bile midem bulanıyor
Saçlarımı hergün tarıyorum sıkıca topluyorum ve eşarp takıyorum üstümü çıkartıp yapışan saçlarımı tek tek topluyorum ama yok baş edemiyorumeşime denk gelmedi yemek yerken gelseydi söylerdi çünkü bir tencere yemeği çöpe döküyorum ne yapacağımı şaşırdım bir bilen bana yardım etsin yoksa gidip saçlarımı kazıyatacağım delirmeme az kaldı.
Canım Bebişler bizi tanımaya başlıyorlar benim de saçım çok dökülüyor biraz daha sabret geçici bişeyBaştan söyleyeyim konu saçlarım.
Hayır yapmıyorum bilimsel açıklamasıda var araştırıp görebilirsinizŞaka yapıyorsunuz galiba?!
Saça sarımsak ve zeytinyağı kürü yapın çok kokuyor ama benimkini azaltmıştıBaştan söyleyeyim konu saçlarım.
hangi markaBenimde bir ara saçlarım sizinki gibi dökülürdü.
Hatta öyle ki lavabo hep saçla dolu oluyordu
Demir eksikliği çıktığı onu kullandıktan sonra saç dökülmem durdu. Bir de sarımsak özlü şampuan kullanıyorum ben o da dökülmeyi azaltıp dökülen saçların yerine saç çıkartıyor.
Aktarlardan bulabilirsiniz,hemen hepsinde var.hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?