- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 36
- Konu Sahibi Yagmur Selen
-
Korse kullan Toparlanmaya yardımcı. İkincisi daha kasların tam oturmamıştır Zaman'la Kendine gelir takma bu kadar. Kaç kilo kaldı hamilelikte
Emzirmiyorum canım malesef sütüm kesildi mama veriyorumcanım rahimin toparlanması bir yılı buluyor.bol bol emzir toparlanır karnın.
normal mi sezaryen mi doğumunKızlar bıktım bea 6 ay oldu doğumdan beri yapmadığım kalmadı mekik çektim bol su içtim yediklerime dikkat ettim yine de inmedi şu göbek aynaya bakmak istemiyorum artık sizin doğum sonrası ise yarayan yöntemleriniz mutlaka vardır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
sürekli korse takmak zararlı değil mi? ben bekarım ama göbeğim var, ben de taksam faydasını görürmüyüm ki?Rahmin toparlanmasi 40 gun suruyor tahminen 1 yil degil. Sende benim gibisin bende 3 ay once dogum yaptim. Emzirmede kilo aldim suan dogum kilomdayim yeni korse kullanmaya basladim. Baya faydasini goruyorum deneyebilirsin. Benimde heryerde kilo var ama gobek icon korse cok iyi. Benim gobek duzlesmeye yakin oldu suan. Gece gunduz kullaniyorum hic cikarmiyorum. Kulotlu olan korselerden gogus altina kadar cikiyor. Istersen deneyebilirsin.
Dar bir korse degil korseli ic camasirlari gibi dusun.. ilk baslarda o korselerden takiyordum ama sadece gunduzleri.. bunu aldim baktim cok rahat kullanmaya basladim ve cikarmiyorum. Baski yapmiyo vucudumasürekli korse takmak zararlı değil mi? ben bekarım ama göbeğim var, ben de taksam faydasını görürmüyüm ki?
süt olsun diye sürekli yedin galiba?Takmamak elde degil kihamileyken hic kilo almadim canim dogum sonrasi eski kiloma döndüm ama emzirirken cok fazla kilo aldim 8 kilo aldim simdi 3 ünü verdim ama göbüs ayni
ayyy markası ne yazsana ya da linkini atsanaaa :))Dar bir korse degil korseli ic camasirlari gibi dusun.. ilk baslarda o korselerden takiyordum ama sadece gunduzleri.. bunu aldim baktim cok rahat kullanmaya basladim ve cikarmiyorum. Baski yapmiyo vucuduma
Markasi yok bunun ama benzer bir resmini bulursam atayim. Benzerleri ic camasiri satan magazalarda varayyy markası ne yazsana ya da linkini atsanaaa :))
Buna benziyor kullandigimMarkasi yok bunun ama benzer bir resmini bulursam atayim. Benzerleri ic camasiri satan magazalarda var
Normal canımnormal mi sezaryen mi doğumun
Evet ben dogumdan hemen sonra sarmayi denedim ama o kadar sancilandim ki birakmak zorunda kaldimdoğum yapalı 45 gün oldu 15 kilo verdim göbeğim kalmadı hiç eski kilomdayım şuan..
ne yaptın dersen sadece doğumdan sonra sarkmasın siye karnımı sardım..
biraz vücut kapısıyla alakalı sanırım..
yidim vallaaaasüt olsun diye sürekli yedin galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?