Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar doğum sonrası tutam tutam saç dökülmesi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tonika

EVLİ MUSMUTLU TAZE ANNE
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
243
154
kızlar 5 ay oldu doğum yapalı ve yaklaşık iki aydır çok yoğun bir şekilde saçlarım dökülüyor. hele ki banyodan sonra :KK43: östrojen hormonundan kaynaklıymış ve 6 ayın sonunda geçecek deniliyor ama ben çok mutsuzum.
Kalan saçlarımda inanılmaz sertleşti . Saölarımın eski sağlığına kavuşması için hertürlü önerilere açığım..

Ben kestirdim. İnanılmaz dökülüyordu ve öyle bir karışıyordu ki saçıma zeytinyağı sürerek tarıyordum aksi halde imkanı yok açılmıyordu.

Ben kestirdim. İnanılmaz dökülüyordu ve öyle bir karışıyordu ki saçıma zeytinyağı sürerek tarıyordum aksi halde imkanı yok .açılmıyordu.
Dogumdan sonra bende kestirdim.aciliyo bi sekilde ama okadar kotu duruyoki toplamaya calisiyorum saclari.topladikcda daha cok dokuluyo. Bilmiyorum ne yapacagimi..hersryi gectim bebegimin ellerinden yuzunden sac kili topluyorum ona cok uzuluyorum

aynı sorun bende de vardı ve saçlarım küsmüş uzamasıda durmuştu, kuzenim Rusyada gelirken bir losyon getirdi 3 ay kullandım şimdi tamamen durdu saç dökülmem ve dipten daha gür saçlarım çıkmaya başladı. Şimdi saçlarım eskisinde daha güzel oldu. Türkiyede de satışa başlamış sanırım merak eden olursa ürün adı vs felan özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Yüksek fiyata satış danışmanından almak mantıklı değil.Üye olup indirimli almanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.

Doğumdan sonra dökülen saçlarınız geri çıktımı arkadaşlar?

kızlar 5 ay oldu doğum yapalı ve yaklaşık iki aydır çok yoğun bir şekilde saçlarım dökülüyor. hele ki banyodan sonra :KK43: östrojen hormonundan kaynaklıymış ve 6 ayın sonunda geçecek deniliyor ama ben çok mutsuzum.
Kalan saçlarımda inanılmaz sertleşti . Saölarımın eski sağlığına kavuşması için hertürlü önerilere açığım..
Saçlarınız geri çıktımı Bende 4 ay önce Doğum yaptım 1.5 aydır saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor, çok üzülüyorum.

X