Öncelikle Allah bagislasin güle güle büyütün bebeğinizi. Yağdan ziyade kayganlastirici jel kullanmanız gerekir, dokusu yağ gibi değil kesinlikle farkı görürsünüz daha hacimli bişey. Umarım bununla hallolur
Eczanede de satılır, gorevlidenden istemek zor gelirse migros gibi büyük marketlerde de var, internetten de sipariş edebilirsiniz gizli paket yapiyolarmisya eczanelerde mi satılıyor acaba bilginiz var mı
Konu biraz tuhaf gelebilir fakat durum bu. 7 aylık bebeğim var. Sezeryan oldum. Bir süre aslında normaldi ama 3aylık iğne ile korunmaya başladım ondan mıdır bilmiyom son iki üç aydır çok kötüyüm doktor iğneden değildir dedi. Çok acı hissediyorum. Tahlillerim çok temiz.
Aslında ben sebebini hissediyorum gibi. Çok kuruluk var. Doktora da söyledim kayganlaşması için nemlendirici önermiyorum dedi.
Zeytin yağı kullanıyoruz ama kuruluk sanki içimde. Yetmiyor yağ falan.
Hani ön şeyler de baya yapıyoruz. Ben istekliyim ama yok. O an çok acıyor dolayısıyla hem eşimde hem bende konsantrasyonu dağılıyor ve en güzel anımız zulüm gibi oluyor ve ortada bırakıyoruz. Bazen sonunu getirsek bile zoraki yani.
Bu durumu yaşayanlardan öneri bekliyirum
Eczanede de satılır, gorevlidenden istemek zor gelirse migros gibi büyük marketlerde de var, internetten de sipariş edebilirsiniz gizli paket yapiyolarmis
Hormonlarla alakalı olabilir , iğneden kaynaklı olabilir. Su bazlı kayganlaştırıcı jeller var . Eczanede, kozmetikçi de ve hatta marketlerde bile var . İnternetten de sipariş verebilirsiniz.Geçmiş olsun .Konu biraz tuhaf gelebilir fakat durum bu. 7 aylık bebeğim var. Sezeryan oldum. Bir süre aslında normaldi ama 3aylık iğne ile korunmaya başladım ondan mıdır bilmiyom son iki üç aydır çok kötüyüm doktor iğneden değildir dedi. Çok acı hissediyorum. Tahlillerim çok temiz.
Aslında ben sebebini hissediyorum gibi. Çok kuruluk var. Doktora da söyledim kayganlaşması için nemlendirici önermiyorum dedi.
Hani ön şeyler de baya yapıyoruz. Ben istekliyim ama yok. O an çok acıyor dolayısıyla hem eşimde hem bende konsantrasyonu dağılıyor ve en güzel anımız zulüm gibi oluyor ve ortada bırakıyoruz. Bazen sonunu getirsek bile zoraki yani.
O igneler saglikli degil uzun sureli zarar verir. Baska bi yol bulun gecmis olsunKonu biraz tuhaf gelebilir fakat durum bu. 7 aylık bebeğim var. Sezeryan oldum. Bir süre aslında normaldi ama 3aylık iğne ile korunmaya başladım ondan mıdır bilmiyom son iki üç aydır çok kötüyüm doktor iğneden değildir dedi. Çok acı hissediyorum. Tahlillerim çok temiz.
dedi. Çok acı hissediyorum. Tahlillerim çok temiz.
Canım acaba sezeryandan dolayı iç yaraların henüz iyileşmemiş olabilir miKonu biraz tuhaf gelebilir fakat durum bu. 7 aylık bebeğim var. Sezeryan oldum. Bir süre aslında normaldi ama 3aylık iğne ile korunmaya başladım ondan mıdır bilmiyom son iki üç aydır çok kötüyüm doktor iğneden değildir dedi. Çok acı hissediyorum. Tahlillerim çok temiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?