Bikeresinde bebek görmeye gittik hediyemizi aldik , tanidikdabirisiydi ,resmen çocuğu süslübir sepete koyup sırayla önümüzden geçirdi 15 saniye anca sürdü, sonra odaya götürdü. Ben şok tabi tamam ele alınıp hamur gibiyoğurmak, öpmek mıncıklamak olmaz zaten öyle insanlarda değiliz. Yaşadığım apartmandaki komşumda 8,9 aylık kızı sevmek istedim ,öyle kucağa almak falan değil ince düşünen biriyim annesi rahatsız olur istemez vs diye kucağında agucuk gugucukyapacaktım ki , değmezsen sevinirim dedi yohhh artık ..... dedim içimden
Ilk bebek korumacı olmak normal ,fakat konu sahibesi arkadaşınki gibi abarti olduğunu düşünüyorum, bunun hayat yaşam tarzı ile alakası yok benim fikrime göre sonradan görmelik

Tabiki düşüncelerine saygı duyuyorum , bebeğini 15 saniye gösteren arkadaş ve değme diyen arkadaş benim bebek sahibi olamadığımı ve bunun için yanıp tutuştuğumu biliyor du ,nekadar kalbimin incindigini tarif edemem .
Insallah konu sahibesi arkadaşın çevresinde bebek sahibi olamayan birileri yoktur ,bu kibirli davranış inanılmaz can acıtıyor ..
10 yıl sonra oldu benim tüp bebekle , hic tanimadigim insanlar tebriğe geldi ,yaşlı teyzeler bir paket süt ile geldi ,davet etmedigim insanlar mevlidimize geldi ,sadece konum geçip duyan insanlar çok sevindik diye geldiler, nerelerde kimlerden güzel dua almışım meger. Bebeğimi sevmek isteyene kendim verdim .istemeye çekinen vardır diye kendim teklif ettim bunlar güzel şeyler bana garip geliyor oteki türlü tutum . Belki yanlış olani biz yapiyoruz bilmiyorum