sizi o kadar iyi anlıyorum ki, daha çok yeniyim 1 yıldır istiyoruz ama geçen ay da hüsrana uğrayınca o evin arasında eşimin kucağında salya sümük ağladım.. bizde de istemeden de olsa ablam yapıyor, farketmiyor ki benim canım acıyor her defasında gözlerim doluyor..
yurt dışında yaşıyor geçenler de geldiler küçük yeğenime süt verilecek herkes yemek yiyecek, ben verirdim ama beceremem dedim ablam hemen yok yok ben veririm dedi yemek boğazıma dizildi..
2 hafta önce dışarıya çıktık, 2 yaşında ki yeğenim bişey için ağladı bende her istediğini ağladığı için elde etmesin diye yapmadım ablam geldi çekil teyzesi, gel annecim dedi yeğenimi götürdü istediğini yaptı..
en son geçen hafta birlikteydik diğer ablam hadi siz çınarla tatlı yemeye gidin dedi ben tam tamam diyecekken ablam yok yok gitmesinler dedi ay benim gözler doldu oturdum yerime, eşime mesaj attım.. ablam da sanırım telefonumu karıştırmış görmüş eşime yazdıklarımı, 1-2 saat geçti siz çınarı bi hafta sonu alsanıza siz bakın gezdirin dedi sonra eve gittik annem dedi neden siz çınarı almıyorsunuz gezdirmiyorsunuz diye.. yani zaten dertliyim lanet olası bir kist yüzünden çocuğum olmuyor bir de böyle şeylerle uğraşıyorum..
sanırım bir gün anne olursam sizin gibi olurum..